WTCR: Girolamié a pole pozíció; Tassi Attila 3. az időmérőn

Néstor Girolami szerezte meg a pole pozíciót a túraautó-világkupa (WTCR) németországi versenyhétvégéjének időmérőjén. Az argentin versenyző mögött Yann Ehrlacher és Tassi Attila zárt, míg a tizedik helyet Nathanaël Berthon érte el, így ő indulhat az élről az első fordított rajtrácsos futamon. A Zengő Motorsport versenyzőinél a kipufogóval adódott probléma: Mikel Azcona a hatodik, Kismarty-Lechner a tizenötödik, Boldizs Bence a tizenhatodik lett.

WTCR: Girolami nyert; Tassi dobogón az első zolderi versenyen

Néstor Girolami nyert a túraautó-világkupa (WTCR) zolderi versenyhétvégéjének első viadalán. Az argentin mögött Thed Björk szelte át a célvonalat, míg a dobogó alsó fokára a Honda magyar versenyzője,  Tassi Attila állhatott fel. Michelisz Norbert a tizenegyedik, Boldizs Bence a tizenhetedik, míg Kismarty-Lechner Gábor a tizenkilencedik helyet szerezte meg.

WTCR: Tassi Attila marad a sorozatban a Hondával

Felfedte 2020-as pilótafelállását a Honda a túraautó-világkupában (WTCR). Akárcsak az előző idényben, az Esteban Guerrieri, Néstor Girolami, Tiago Monteiro és Tassi Attila négyes képviselheti a japán márkát a sorozatban.

WTCR: Girolami nyitott az élen Vila Realban, Michelisz a 6.

Néstor Girolami volt a leggyorsabb a túraautó-világkupa (WTCR) portugáliai állomásának első szabadedzésén. Az argentin hondás mögött Mehdi Bennani és Esteban Guerrieri zárta a tréninget. Michelisz Norbert a hatodik, Tassi Attila a 17. helyen végzett.

WTCR: Girolami nyert, Michelisz a hatodik helyen zárt

Néstor Girolami nyert a túraautó-világkupa (WTCR) szlovákiai versenyhétvégéjének második futamán, míg Esteban Guerrieri és Kevin Ceccon fért még fel a dobogóra. Az élről rajtoló Rob Huff ötödikként zárt, míg a kilencedik pozícióból induló Michelisz Norbert a hatodik lett. Tassi Attila nem fejezte be a futamot.

WTCR: Girolami a 2. versenyt is behúzta, Tassi pontszerző, Michelisz feladta

Akárcsak a nyitó futamon, a második versenyen sem talált legyőzőre Néstor Girolami a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjén. Az argentin pilóta a remek rajtjának és utáni egy újabb előzésének köszönhetően tudott másodjára is győzni a Hungaroringen. Mögötte a pole-ból induló Jean-Karl Vernay futott be, a dobogóra még Daniel Haglöf állhatott fel. Tassi Attila az előkelő 8. helyen ért célba, Michelisz Norbert azonban nehéz versenyen van túl, amit végül be sem fejezett.

WTCR: Girolami örül, hogy nálunk győzött; Tassi meglepődött a szurkolókon

Néstor Girolami győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjének első versenye. A Münnich Motorsportnál versenyző hondások eddig uralják a hétvégét a Hungaroringen, de a hazai szurkolóknak is van miért örülniük Michelisz Norbert és Tassi Attila miatt. Íme, a legfrissebb nyilatkozatok a Hungaroringről!

WTCR: Micheliszék visszaestek; Girolamié a pole az első futamon

Folytatódott a Honda meggyőző szereplése a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjének első időmérőjén. A pole pozíciót Néstor Giralami szerezte meg, csapattársa, Esteban Guerrieri a harmadik helyről várhatja a piros lámpák kialvását. Kettejük közé Yvan Muller, a Lynk & Co versenyzője fért be. A magyar pilóták számára nehezebben alakult a kvalifikáció – Michelisz Norbert a 13., Tassi Attila pedig a 18. helyről rajtolhat a nyitó versenyen.

WTCR: Girolami nyitott az élen; Tassi a 3., Michelisz a 7. lett

Néstor Girolami volt a leggyorsabb a túraautó-világkupa (WTCR) magyarországi hétvégéjének első szabadedzésén. A Honda argentin versenyzője mögött csapattársa, Esteban Guerrieri végzett, de erősen kezdtek a hazai pilóták is: Tassi Attila a harmadik, Michelisz Norbert pedig a hetedik pozícióban zárta az első tréninget a Hungaroringen.

WTCR: Guerrieri rajt-cél győzelmet aratott, Michelisz pontot szerzett

Nem talált legyőzőre a túraautó-világkupa (WTCR) marokkói hétvégéjének első futamán Esteban Guerrieri. A Honda versenyzője a pole pozícióból rajtolva tudott győzni, míg rajta kívül Thed Björk és Néstor Girolami állhatott fel a dobogóra. Michelisz Norbert ismét balszerencsés volt, de végül az öt pontot érő 12. helyen ért célba. Tassi Attila a 19. pozícióban végzett a marrákesi nyitó futamon.

WTCR: már három hondás versenyző indulása is biztos

Újabb pilótáját fedte fel a túraautó-világkupában (WTCR) a Honda támogatását leginkább élvező All-Inkl.com Münnich Motorsport. Esteban Guerrieri csapattársa a korábbi WTCC-versenyző, Néstor Girolami lesz.

WTCC: Girolami a pole-ban, Michelisz az első sorban Kínában

Néstor Girolami volt a leggyorsabb a túraautó-világbajnokság (WTCC) kínai versenyhétvégéjének időmérő edzésen. Michelisz Norbert is az első sorból rajtolhat a holnapi főfutamon, miután az esős körülmények között rendezett kvalifikáción másodikként végzett. A Honda gyári csapatának magyar pilótáját Thed Björk követi a harmadik helyen.