Eb 2020: egyelőre nincs garancia arra, hogy lesznek nézők Münchenben

Dieter Reiter, München polgármestere nem garantálja, hogy lehetnek nézők Münchenben az idén nyárra halasztott labdarúgó Európa-bajnokságon.

Eb 2020: kiderült, mennyi néző lesz a müncheni mérkőzéseken

A müncheni Allianz Aréna lelátójának mindössze egyötödét tölthetik meg szurkolók az idén nyárra halasztott labdarúgó Európa-bajnokságon.

Kölni Mohács – a nyolcvan év elteltével is arcpirító németek elleni null hét

Hiába telt el több mint fél évszázad, képtelenség indulatok nélkül olvasni az 1941. áprilisi Németország–Magyarország mérkőzésről írottakat. A válogatott 7:0-ra kapott ki Kölnben, hogy Mohács előkerült természetes, végül a játékosokat vették elő.

Dortmund: „A Man. United nem elég jó Haalandnak!”

Jamie O'Hara, a Tottenham egykori játékosa a talkSPORT-nak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy Erling Haaland, a Borussia Dortmund norvég csatára nem fog a Manchester Unitedhez igazolni, mert a manchesteri alakulat nem elég jó a számára.

Dortmund: az U21-es Eb a tinédzser idényébe került

A Borussia Dortmund labdarúgócsapata a hivatalos felületein jelezte, hogy Youssoufa Moukoko szalagsérülés miatt ebben az idényben már nem léphet pályára.

Németország: „Az embereknek már elegük van Jogi Löwből”

A játékosként Európa-bajnok német Markus Babbel szerint honfitársainak elege van a labdarúgó-válogatottjukat irányító Joachim Löwből, a szövetségi kapitánynak mostanra erősen megkopott már a varázsa – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Vb 2022: Mindenki vállalja a felelősséget – Löw

Joachim Löw szövetségi kapitány szerint a német válogatottnak nem szabad elvesztenie a hitét önmagában azok után, hogy szerda este meglepetésre 2–1-re kikapott Észak-Macedóniától a jövő évi, katari labdarúgó-világbajnokság selejtezősorozatában.

Vb 2022: bombameglepetés, Észak–Macedónia idegenben verte Németországot

A labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjének 3. fordulójában, szerda este 14 mérkőzést rendeztek, amelyek során Németország meglepetésre 2–1-ra kikapott Észak-Macedóniától, Franciaország 1–0-ra nyert Bosznia-Hercegovinában, Olaszország 2–0-s győzelemmel távozik Litvániából, míg Spanyolország 3–1-re legyőzte Koszovót.

Bombameglepetés: Észak-Macedónia idegenben verte Németországot

A labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjének 3. fordulójában, szerda este tizennégy mérkőzést rendeztek, amelyek során Németország meglepetésre 2–1-re kikapott Észak-Macedóniától, Franciaország 1–0-ra verte Bosznia-Hercegovinát, Olaszország 2–0-s sikerrel távozott Litvániából, míg Spanyolország 3–1-re legyőzte Koszovót.

A németek döntetlennel is továbbjutottak, Románia kiesett

A magyar és szlovén rendezésű U21-es Európa-bajnokság csoportkörének harmadik fordulójában az egyaránt 4 ponttal álló Németország és Románia csapott össze, és bár a németek több helyzetet kihagytak, ráadásul egy tizenegyest is, gól nélküli döntetlennel ért véget a meccs. Ez azonban azt jelentette, hogy Németország jutott a legjobb nyolc közé Hollandiával együtt, és bár Románia is azonos pontszámmal végzett velük, mégis kiesett – a korábban elvérző magyar csapattal együtt.

Vb 2022: Löw mindenkit meglepett, szerelmes dalt énekelt a sajtótájékoztatón – videó

A német labdarúgó-válogatott Romániával mérkőzik meg Bukarestben a világbajnoki selejtezők 2. fordulójában. A szokásos, mérkőzés előtti sajtótájékoztató mégsem arról marad emlékezetes, hogy Joachim Löw szövetségi kapitány mit vár a meccstől, hanem azt találgatja mindenki: vajon miért énekelt egy szerelmes dalból.

Németország–Hollandia: elképesztő potya gól után döntetlen

A félig hazai rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon Magyarország 2–1-re kikapott Romániától Budapesten, ezzel eldőlt, hogy már nem juthat tovább a csoportjából. A csoport másik mérkőzésén a hollandok 1–1-et játszottak a németekkel.

Szenvedtek otthon a spanyolok; simán győztek a németek Izland ellen

A spanyol labdarúgó-válogatott döntetlennel kezdte a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőit: a görögök 1–1-et harcoltak ki csütörtök este Granadában. Az olasz és a német válogatott sima hazai sikerrel rajtolt, Skócia négygólos döntetlent játszott Ausztriával, míg a románok fordulatos hajrá végén gyűrték le 3–2-re Észak-Macedóniát.

U21-es Eb: Meg kell védenem a játékosaimat – Gera

Elkezdődött a részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokság, amelyen a magyar válogatott 3–0-ra kikapott Németországtól. A találkozó után védelmébe vette játékosait Gera Zoltán szövetségi edző, akinek még az ellenfél trénere is mondott a meccs után néhány bátorító szót. A győztes csapat duplázója, Ridle Baku szerényen a csapategységet emelte ki, míg Szendrei Norbert szerint a tempót össze sem lehetett hasonlítani a hazai élvonaléval.

Vereséggel indult a részben hazai Eb-n az U21-es válogatottunk

Elkezdődött a részben hazai rendezésű U21-es Európa-bajnokság, amelyen a magyar válogatott 3–0-ra kikapott a jó erőkből álló Németországtól.

U21-es Eb: A Google-ra azért nem lesz szükségem – Stefan Kuntz

A német szövetségi edzőnek, Stefan Kuntznak nem lesz szüksége Google-ra a megtizedelt magyar keret miatt, csapatával a továbbjutás a cél a csoportból.

U21: Igazi presztízscsata lesz a románok ellen – Mezei Szabolcs

„Senki sem fél a németektől, mindenkiben ég a bizonyítási vágy” – fogalmazta meg a magyar U21-es labdarúgó-válogatott tagjainak érzéseit a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság rajtja előtt Mezei Szabolcs.

U21: Tiszteljük a németeket, de nem félünk tőlük – Gera

Szerda este, 21 órakor a németek ellen kezdi meg a szereplését a magyar U21-es labdarúgó-válogatott a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon. A mérkőzés előtti napon Gera Zoltán szövetségi edző válaszolt az újságírói kérdésekre.

Real Madrid: Kroos megsérült, nem játszik a válogatottban

Toni Kroos sérülés miatt hiányozni fog a német labdarúgó-válogatott soron következő három világbajnoki selejtezőjéről – írja az MTI.