Légiósok: három évvel hosszabbított a Genk fiatal magyar csatára

Három évvel meghosszabbította szerződését a belga RKC Genknél Németh András U17-es magyar válogatott labdarúgó.

Kézi: utazócipőben, lufit dobálgatva – a hibátlan Fradi legnehezebb meccse

Huszonöt éve százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a Ferencváros a női kézilabda-bajnokságot. A sikercsapat edzője, Németh András jelenleg a Vác szakmai igazgatója. Kalandos karrierje során mindent kipróbált, dolgozott itthon és külföldön, nőkkel és fér­fiakkal, és ha van, aki nem tudná, a Kádár-rendszer utolsó éveiben még Újpesten is megfordult. Később háromszor kérték fel szövetségi kapitánynak. Hatvanhét évesen élete nagy ajándékának tartja, hogy mindkét gyerekével egy klubban dolgozhat – a Magyar Nemzet írása. 

U17-es vb: „Csak magunkat okolhatjuk a kiesésért”

Érzelmi hullámvasút volt az Ecuador elleni utolsó csoportmeccs az U17-es labdarúgó-világbajnokságon szereplő korosztályos magyar válogatottnak, ám a fordulatos találkozóból végül a dél-amerikai rivális jött ki jobban, a 3–2-es vereség pedig a búcsút jelentette Preisinger Sándor csapatának. A találkozó után érhetően csalódott játékosok ballagtak az öltözőbe, a két gólig jutó Németh András is az elszalasztott továbbjutás miatt szomorkodott.

U17-es vb: „A továbbjutás szempontjából kötelező a győzelem”

A monotónia megtörése miatt vasárnap este rövid időre kimozdult megszokott környezetéből az U17-es labdarúgó-világbajnokságon szereplő korosztályos magyar válogatott, a vacsorát Goiania egyik éttermében fogyasztották el a játékosok. A közös program a Nigéria elleni nyitómeccsen elszenvedett vereség után a hangulatnak is jót tett, hétfőtől viszont minden visszatért a megszokott kerékvágásba, a csapat délutáni edzésén már az Ausztrália elleni második csoportmérkőzés volt a középpontban.

Ifi BL: két magyar fiatal játszott az 1. fordulóban – egymás ellen

A héten a felnőtt Bajnokok Ligája mellett az ifi BL, hivatalos nevén az UEFA Ifjúsági Liga is kezdetét vette , az 1. fordulóban két magyar játékos is pályára lépett.

Vívó-vb: férfi tőrözőink megígérték, este kiszurkolják a Fradi továbbjutását

Dósa Dániel hibátlan vívással már a csoportkör után feljutott a férfi tőrözők versenyének főtáblájára, így a folytatásban már a tanácsokat osztogatta, szurkolt a társaknak. És a selejtezők végén volt is ok az örömre, hiszen mellette Mátyás Bálint és Németh András is érdekelt lesz a szombati versenynapon. A fiúk ezer éve ismerik egymást, mégis egy csapatkohéziót erősítő közös programmal vezetik le a feszültséget, illetve megígérték, kiszurkolják a Fradi továbbjutását a BL-ben. 

Vívó Eb: nincs magyar a 32 között férfi tőrben

Egyik magyar férfi tőrözőnek sem sikerült a legjobb 32 közé jutnia a düsseldorfi vívó Európa-bajnokságon.

Vívó Eb: három magyar jutott fel a főtáblára férfi tőrben

Három magyar vette sikerrel a csoportmérkőzéseket a düsseldorfi vívó Európa-bajnokság férfi tőr egyéni versenyében.

U17-es Eb: a csodacsere már 17 évesen tudja, hogyan kell visszajönni a holtpontról

Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott Németh András 94. percben szerzett góljának köszönhetően 3–2-re legyőzte Oroszországot a korosztályos Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így hibátlan mérleggel, csoportelsőként jutott tovább a negyeddöntőbe. Az NSO Tv stábja a találkozó után a tornán debütáló kapussal, Megyeri Gáborral és a csereként büntetőt kiharcoló, majd gólpasszt adó Komáromi Györggyel beszélgetett.

U17-es Eb: A passzt kerestem elsősorban – Németh András a gyönyörű szólógóljáról

Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott Németh András 94. percben szerzett góljának köszönhetően 3–2-re legyőzte Oroszországot a korosztályos Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában, így hibátlan mérleggel, csoportelsőként jutott tovább a negyeddöntőbe. A legjobb nyolc között a spanyol csapat vár rá. A találkozó után a duplázó Németh Andrással és a büntetőből gólt lövő Major Sámuellel beszélgetett az NSO Tv stábja.

U17-es Eb: gyönyörű szólógóllal egyenlítettünk az oroszok ellen – videó

Németh András nagyszerű szólógóljával egyenlített Oroszország ellen a magyar labdarúgó-válogatott az U17-es Európa-bajnokságon. A mérkőzést ITT követheti figyelemmel élőben.

U17-es Eb: „Vártam, hogy beálljak, mert éreztem: megváltoztathatjuk a meccset”

A Portugália feletti bravúros győzelem után Izland ellen 2–1-es sikert aratott a magyar U17-es válogatott az írországi korosztályos labdarúgó Európa-bajnokságon, és csoportelsőként jutott a negyeddöntőbe. A találkozó után a győztes büntető előtti kezezést beadásával kikényszerítő Komáromi Györggyel, illetve Preisinger Sándor szövetségi edzővel beszélgetett Dublinban az NSO Tv stábja.

U17-es Eb: Úgy keltem ma fel, hogy nekem gólt kell rúgnom, és sikerült is! – Molnár

A Portugália feletti bravúros győzelem után Izland ellen 2–1-es sikert aratott a magyar U17-es válogatott az írországi korosztályos labdarúgó Európa-bajnokságon, ezzel nagyon közel került a negyeddöntőhöz. A találkozó után a két gólszerzővel, Molnár Rajmunddal és Németh Andrással beszélgetett Dublinban az NSO Tv stábja.

A Red Bull Salzburgnál új posztot találtak a magyar középpályásnak

Ritka, hogy egy nemzetközi utánpótlás labdarúgótorna döntőjében két magyar légiós néz farkas szemet egymással a kezdőcsapatokban, két U17-es válogatott játékos, akik a jövő héten már közösen harcolhatnak azért, hogy a korosztályos nemzeti csapatunk minél jobban szerepeljen az írországi Európa-bajnokságon. A svájci Bellinzonában a Major Sámuellel felálló Red Bull Salzburg a döntőben a Németh Andrást is a soraiban tudó Genket legyőzve lett tornagyőztes, ugyanitt a Budapest Honvéd-MFA U19-es csapata a 7. helyen végzett

U17-es Eb: „Helyén kell kezelni a kijutást és az esélyeket”

Az U17-es magyar labdarúgó-válogatott 4–2-es vereséget szenvedett Belgium ellen az U17-es Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében Telkiben. Ezzel a magyar csapat csoportmásodikként jutott ki a május 3-tól 19-ig Írországban megrendezendő tornára. A találkozó után Preisinger Sándor szövetségi edzővel és a belga Genkben futballozó Németh Andrással beszélgetett az NSO Tv stábja.