Roma: súlyos autóbalesetet szenvedett a korábbi olasz válogatott labdarúgó

Súlyos autóbalesetet szenvedett Morgan De Sanctis, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma csapatmenedzsere.

Ők is letették a lantot… Mexes, Pepe, Helton, Lambert és Michu is visszavonult

Lassan tízéves már ez a sorozat, de érzésünk szerint egyszerre ennyi klasszis, remek és ismert labdarúgó még soha nem vonult vissza egyetlen esztendőben – különösen a harmincasok-negyvenesek olvashatják ambivalens érzésekkel a háromrészes cikket – ennek most a befejező részét –, hiszen ha máskor nem is, most nyilvánvalóvá válik, hogy a korral senki sem képes dacolni, a tegnap lángsugarú tinizsenijei a ma korai nyugdíjasai...

Roma: hosszabbított a kapus, 39 éves koráig marad

Egy évvel meghosszabbította a szerződését Morgan De Sanctis, az olasz labdarúgó-bajnokságban második helyen álló AS Roma kapusa, aki így 2016-ig marad a „farkasoknál”.

Roma: a „farkasokhoz” igazolt az olasz válogatott De Sanctis

Az AS Roma labdarúgócsapata rövid közleményben tudatta: félmillió euróért megvásárolta a Napoli hatszoros olasz válogatott kapusát, Morgan De Sanctist.

Serie A: a Napoli egy pontot szerzett Firenzében

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 21. fordulójának vasárnapi játéknapján a Fiorentina 1–1-es döntetlent játszott a Napolival, amelyben Edinson Cavani megszerezte a 100. olasz bajnoki gólját.

Napoli: a magabiztos kapus szerint csapata az első hatban végezhet

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli kapusa, Morgan de Sanctis véleménye szerint csapata az első hatban zárhatja a Serie A 2009–2010-es kiírását.

Sevilla: Andrés Palop kéztörés miatt három hónapot pihen

Súlyos kéztörést szenvedett Andrés Palop, a Sevilla FC kapusa a vasárnap esti, Real Murcia elleni mérkőzésen a spanyol bajnokság (Primera División) 15. fordulójában. A rutinos kapusnak előreláthatólag három hónapot kell kihagynia.

Kapus és középpályás érkezett az UEFA-kupa győzteséhez

A következő szezonban Morgan de Sanctis és Tom de Mul is a Sevilla játékosa lesz. Az olasz válogatott kapus az Udinesét, míg a belga utánpótlás-válogatott középpályás az Ajax Amsterdamot hagyta ott az UEFA-kupa-győztes kedvéért.