Tokió 2020: az aranyérmet sem tartja elképzelhetetlennek a férfi kajaknégyes

A férfi kajaknégyes tagjai legalább a dobogón szeretnének végezni a nyári, tokiói olimpián, de ahogy Molnár Péter fogalmazott: az aranyérem megszerzésére is van esélyük. 

Csupasport: Molnár Péter már a Mr. Olympiára edz

A tehetséges magyar versenyző tavaly szerezte meg az indulási jogot a testépítők csúcseseményére, és túlesve a fertőzésen, alig több mint fél évvel az esemény előtt már javában készül.

Kajak-kenu: mérnökök segítik a férfi kajaknégyes készülését

Mérnökök segítik a Kuli István, Nádas Bence, Molnár Péter, Tótka Sándor összeállítású magyar férfi kajak négyes felkészülését, a kvartett így sokkal közelebb került a nagy rivális németekhez, mint korábban bármikor.

Kajak-kenu: férfi K4-esünk nagy csatában kikapott a németektől

A magyar férfi kajak négyes 500 méteren nagy csatában kapott ki kedden a világbajnoki címvédő németektől a müncheni tesztversenyen.

Szívműtéte után új szakaszba lépett a világbajnok kajakos, Molnár Péter élete

A szívműtéte után élete új szakaszába lépett a világ- és Európa-bajnok kajakos Molnár Péter, aki vallja, emberileg volt leginkább szüksége a beavatkozásra. A 34 éves sportoló a negyedik helyet hozó riói játékok után leült a gödör aljára, most azonban újra szárnyal; hitre, lendületre, motivációra kapott a lehetőségtől, hogy az új olimpiai számban, K–4 500 méteren versenyezhet tovább.

Kajak-kenu: Szívműtét után olimpiai álom – „Lezártam az első életciklusom”

Világbajnok és Európa-bajnok, olimpiai 4. helyezett: Molnár Péter már járt a csúcson, ugyanakkor ki kellett hagynia a 2019-es évet, amikor is a kajakos születési rendellenessége miatt szívműtéten esett át a németországi Homburg városában. Az NSO Tv kamerája előtt mesélt arról, hogyan élte meg ezt az időszakot, de természetesen a jövő és az elhalasztott tokiói olimpia is szóba került.

Siófok: Paksról érkezett középpályás, ketten távoztak

A labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok a hivatalos honlapján jelentette be, hogy egyéves szerződést kötött az élvonalbeli Pakstól távozó középpályással, Kecskés Tamással. A Balaton-parti együttes emellett arról is beszámolt, hogy Horváth Attila és Molnár Péter távozott a klubtól.

Kajak-kenu: variációk több témára – edzésverseny Szolnokon

Tükörvíz csak alkalomszerűen volt, tükörsima győzelmekből annál több jutott a Holt-Tiszán. A kísérleti programban női kenusaink és a férfi kajak négyes tagjai is jó visszaigazolást kaptak.

Kép: csapatépítő programmal kezdtek a kajakosok

Csapatépítő programmal kezdték meg a felkészülést az olimpiai idényre a Hüvös Viktor vezette Kicsi Team kajakosai: Tótka Sándor, Nádas Bence, Molnár Péter és Kuli István edzőjükkel a Játékszínben töltött el egy önfeledt estét, amelyen a csapat tagjai elsőként a nevetőizmokra gyúrtak.

NB II: nyár elején távozott, most visszatért a kapus Siófokra

Balszerencsés szériát fogtak ki a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok kapusai, hiszen a közelmúltban Benke András és Molnár Péter is megsérült, így csak Hutvágner Gergely maradt bevethető ezen a poszton a keretben. A klub vezetősége ezért újra szerződtette a nyár elején távozó Tajti Norbertet – számolt be róla a klub honlapja.

Kajak-kenu: Molnár szívműtét miatt miatt nem indul a vb-n

Születési rendellenesség miatt szívműtéten esett át a világ- és Európa-bajnok kajakos, Molnár Péter, ezért kihagyja az idei szezont, így az augusztusi, szegedi világbajnokságot is.

Fradi-mezben mentek a Barcához – felvették őket az utánpótlásba

A Nemzeti Sport Online-on néhány éve indítottuk „külföldi tapasztalatok” sorozatunkat, azzal a céllal, hogy elsősorban az utánpótlás-nevelés területén, de akár szélesebb körben, az amatőr futballtól, a szurkolók kiszolgálásán át a márkaépítésig megnézünk konkrét példákat, hogyan űzik, építik ezt a sportágat külföldön, Európa különböző részein. Sorozatunkat a nyári szünet után, ősszel is folytatjuk, méghozzá azzal az apropóval, hogy ősztől a Molnár testvérekkel, Milánnal és Péterrel tovább gyarapszik azon 8–12 év közötti magyar gyerekek száma, akik az FC Barcelona futballiskolájában, az FCB Escolában sajátíthatják el a labdarúgás alapjait.

NB II: NB I-es csapattól érkezett Balajcza utódja

A Siófok NB II-es labdarúgócsapata egyéves szerződést kötött az élvonalbeli Paksot elhagyó Molnár Péterrel.

NB II: Szentes távozik Győrből, de nem Boér érkezik a helyére

Eldőlt, hogy nem Szentes Lázárral képzeli el a jövőt a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr vezetősége, de a kisalfold.hu úgy tudja, hogy a közös megegyezéses szerződésbontás ennek ellenére még nem jött létre. Az biztos, hogy nem Boér Gábor ül le a győriek kispadjára.

Paks: az öt éve érkezett Molnár Péter valóban váltana

A héten beszámoltunk róla, hogy a nyári átigazolási időszakban távozhat a Paksi FC, Molnár Péter, és a hírt azóta a játékos képviselője, Norbert Belan is megerősítette érdeklődésünkre.

Paks: korábbi alapemberek távozóban, kiszemelt a Vasasból

A Paksi FC első és utolsó gólját is Szakály Dénes szerezte a bajnokságban, a 30 esztendős támadó ennek ellenére három év után távozik a klubtól.

Kajak-kenu: megvan, kik indulnak férfi K–1-ben az Eb-n

A duisburgi világkupaversenyen ezüstérmes Tótka Sándor, Molnár Péter, Dudás Miklós, Kuli István összeállítású kajak négyes indul az 500 méteres távon a jövő heti belgrádi Európa-bajnokságon.

Kajak-kenu: Molnár Péter nyerte a K–1 400 métert a rangsorolón

Molnár Péter, a Honvéd olimpikonja nyerte a kajak-kenusok idénynyitó rangsoroló versenyének egyetlen csütörtöki számát, a férfi kajak egyesek 400 méteres küzdelmét a Szeged melletti Maty-éren.

Kajak-kenu: edzőtábor Afrikában, fotó egy oroszlánnal

Jó dolguk van kajak-kenusainknak, akik a hazai kemény mínuszokat majd’ harmincfokos melegre cserélték.