Férfi kézi BL: Kicsit izgultam Montpellier-ben – Frimmel

A franciaországi döntetlent követően szinte kötelező a két pont megszerzése a magyar bajnoknak, amely osztrák balszélsője személyében új gólfelelősre tett szert.

Férfi kézi: a Szeged másodszor is legyőzte az Elverumot

A Pick Szeged két góllal, 29–27-re nyert hazai pályán a Máthé Dominikkel felálló norvég Elverum ellen a két kézilabdacsapat szombati felkészülési mérkőzésén.

Férfi kézi: a Veszprém kikapott első felkészülési mérkőzésén

Meglepő, 32–31-es vereséget szenvedett a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata a Balatonfüred elleni felkészülési mérkőzésen.

Férfi kézi: a Szeged 23 góllal győzte le felkészülési meccsen a Dabast

Jól mutatkozott be a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick Szeged új, jubileumi meze. A bajnoki címvédő 41–18-ra győzte le a Dabast első nyári felkészülési mérkőzésén.

Férfi kézi NB I: a Mol-csoport lett a Tatabánya kiemelt támogatója

Amint arról beszámoltunk, lezárult a Pick Szeged és a Mol-csoport együttműködése a magyar férfi kézilabdázásban. Nem sokkal a szegediek közleménye után a magyar vállalat bejelentette: megállapodást kötöttek a Tatabánya kéziegyüttesével, így 2021–2022-es idénytől a csapat kiemelt támogatója lesz a vállalat.

Férfi kézi NB I: már nem Mol a Pick Szeged

„Céljaink változatlanok” – írja a drukkerek megnyugtatására a magyar bajnok Pick Szeged hivatalos honlapja a pénteken megjelent szűkszavú közleménye végén, mely arról szól, a csapat, és másik névadó szponzora, a Mol útjai elválnak egymástól: a 2020–2021-es évadot követően nem hosszabbítottak szerződést a felek.

Férfi kézi: Megtisztelő, hogy Källman utódjaként emlegetnek – Frimmel

A Bundesliga helyett a Bajnokok Ligája egyik meghatározó együttesébe vágyott a Mol-Pick Szeged új balszélsője, Sebastian Frimmel, aki tisztában van a tradíciókkal és a Veszprém elleni rangadó fontosságával.

Kézilabda NB I: novemberben jön a Veszprém–Szeged és a Győr–FTC – sorsolás

A férfiaknál a Mol-Pick Szeged és a Telekom Veszprém, illetve a nőknél a Ferencváros és a Győri Audi ETO KC novemberben találkozik egymással először a kézilabda NB I következő idényében – írja az MTI.

Férfi kézi: megvan a Szegedről távozó Källman új csapata

A portugál férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Benficánál folytatja pályafutását Jonas Källman, aki a nyáron, hét év után hagyta el a Mol-Pick Szegedet – írja a klub honlapja.

Kézilabda: így áll most az új szegedi csarnok építése – képek

Jól halad a 8000 néző befogadására alkalmas szegedi multifunkcionális csarnok építése. Az aréna a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság egyik helyszíne lesz, valamint a Mol-Pick Szeged új otthona.

Kézilabda: a Szeged fegyelmi eljárást kezdeményezett Nagy László ellen

A Mol-Pick Szeged fegyelmi eljárást kezdeményezett a Magyar Kézilabda-szövetségnél Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója ellen – írja a 24.hu.

Kézilabda: „Nagy László valótlan tartalmú állításai miatt” adott ki közleményt a Szeged

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata „Nagy Lászlónak, a Magyar Kézilabda-szövetség alelnökének és a veszprémi kézilabdacsapat sportigazgatójának több alkalommal tett valótlan tartalmú állításai miatt” közleményt adott ki a hivatalos honlapján.

Kézi BL: halálcsoportban a Veszprém, a Győr megkapta a címvédőt

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában elkészítették a női és a férfi Bajnokok Ligája 2021–2022-es idényének csoportbeosztását. A férfiaknál a Veszprém a PSG-vel, a Barcelonával, a Kielcével és a Flensburggal is egy csoportba került. A Szeged kedvező sorsolást kapott az A jelű nyolcasban. A nőknél a Győr többek között a címvédő Vipersszel került egy csoportba, az FTC a CSM Bucuresti és a Rosztov-Don ellen is pályára lép.

Kézilabda BL: megvan a kalapbeosztás a csoportkör sorsolása előtt

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a sorozat hivatalos honlapján tette közzé a férfi és a női Bajnokok Ligája csoportkörének július 2-án esedékes sorsolásához szükséges kalapbeosztásokat. Előbbinél a Szeged, utóbbinál a Ferencváros került az első kalapba.

Férfi kézi: a Szeged kapusa Németországban folytatja

Nagy Martin, a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának kapusa kölcsönben a német másodosztályban szereplő VfL Gummersbachnál tölti a következő évadot – írja közleményében a német klub honlapja.

Kézi BL: a Szeged biztos induló, a Veszprém még nem

Az Európai Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján jelezte, mely együttesek indulhatnak biztosan a férfi és a női Bajnokok Ligája következő idényében. A Mol-Pick Szeged, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO helye biztos, a Telekom Veszprémnek még várnia kell a döntésre.

Férfi kézi: spanyol átlövőt igazolt a Szeged – hivatalos

Imanol Garciandía, a francia PAUC jobbátlövője a Szeged férfi kézilabdacsapatában folytatja a pályafutását – jelentette be a Tisza-parti klub honlapja.

Férfi kézi: Pastor 2023-ig hosszabbított a Szegeddel

Két évvel meghosszabbította Juan Carlos Pastor vezetőedző szerződését a magyar bajnok Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának vezetősége – jelentette be a klub a hivatalos honlapján.

Férfi kézi: „Veszprém? Szeged? Nem vagyok még azon a szinten”

Csurgón eltették a 7-es mezt, ami jólesett neki, de reméli, hogy nem két év múlva kerül elő a szekrény mélyéből. Hanusz Egon családjában szinte mindenki kézilabdázik, kevesen tudják, hogy nagynénje az olimpiai ezüstérmes Balogh Beatrix. Ő pedig szó szerint a kézilabdapályákon nőtt fel.