Férfi kézi: Tönnesen nyártól a Szegednél folytatja – hivatalos

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette a Telekom Veszprém norvég válogatott jobbátlövőjét, Kent Robin Tönnesent, aki nyáron csatlakozik a Tisza-parti együtteshez.

Férfi kézi BL: törölték a Szeged párizsi meccsét, a PSG-é a 2 pont

Elmarad a csütörtökre kiírt PSG–Szeged mérkőzés a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a találkozó két pontját 10–0-s gólkülönbséggel a párizsi együttes kapta meg – döntött kedden az európai szövetség (EHF) illetékes bizottsága.

Férfi kézi BL: Pastor a koronavírusos, a Flensburgnak adták a két pontot

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a várakozásnak megfelelően vasárnap döntött az elmaradt Szeged–Flensburg Bajnokok Ligája-csoportmeccsről: a gyakorlatnak megfelelően a vétlen félnek, azaz ebben az esetben a német csapatnak adta 10–0-s gólkülönbséggel a győzelemért járó két pontot.

Férfi kézi BL: törölték a Szeged Flensburg elleni meccsét

Az Európai Kézilabda-szövetség törölte a február 28-ra kiírt Mol-Pick Szeged–Flensburg férfi kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzést. Az ok: koronavírus.

Férfi kézi BL: döntött az EHF – két pont a Szegednek, PSG–Vardar 5–5

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) illetékes testülete döntést hozott azoknak a férfi Bajnokok Ligája-mérkőzéseknek az ügyében, amelyeket a március 4-i határidőig biztosan nem tudnak pótolni. Az A-csoportban a Mol-Pick Szeged 10–0-s gólkülönbséggel megkapta az Elverum elleni idegenbeli meccs két pontját, míg a Paris Saint-Germain–Vardar találkozón 5–5-ös eredményt állapított meg a szervezet.

Megszakadt a sorozat, kikapott a Mol-Pick Szeged

A férfi kézi Bajnokok Ligájában a Mol-Pick Szeged 30–26-ra kikapott odahaza a Kielcétől.

Kézi MK: Veszprém–FTC lehet a férfiaknál a négy közé jutásért

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) kisorsolta a férfi és a női Magyar Kupa negyeddöntőjének párosítását: a férfiaknál a Telekom Veszprém a Ferencvárossal vagy a Cegléddel, a Szeged a Gyöngyössel vagy a Tatabányával játszik a négy közé jutásért, míg a hölgyeknél a Győri ETO az MTK-t kapta ellenfélül, az FTC a Budaörssel vagy a Váccal játszik majd.

Férfi kézilabda: Zsitnyikov távozik Szegedről – sajtóhír

Az orosz válogatott Dmitrij Zsitnyikov négy év után távozik a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatától, és visszatér a lengyel Orlen Wisla Plockhoz – közölte a Magyar Távirati Iroda lengyel sajtóhírekre alapozva.

Ha csak egy góllal is, de ismét győzött a Mol-Pick Szeged!

A férfi kézi Bajnokok Ligájában a házigazda Mol-Pick Szeged izgalmas mérkőzésen 34–33-ra megverte a Vardar Szkopjét.

Kézilabda: Először engem kellett megütni, hogy ne legyek aranyos – Bajusz Sándor

Sokan a Mol-Pick Szeged történetének legjobb balátlövőjeként emlékeznek rá, másoknak a Veszprém elleni parázs rangadók ugranak be róla, van, akinek szokatlan hosszú pályafutása ragadt meg az emlékezetében. Bajusz Sándort mi most egy új oldaláról mutatjuk meg az NSO Tv-ben: a Sportkrém fotózásának kedvéért csikóst csináltunk a korábbi kiváló kézilabdázóból. Videónkban egyébként beszél arról, mennyire volt kemény játékos a pályán, igaz-e, hogy csak a nagy meccseken játszott jól, szóba kerül a Carlos Pérezzel való ütésváltása, de azt is elárulja, mivel foglalkozik a civil életben.

Férfi kézi: Vujin nem örül, hogy nem játszott, ezért nem utazott el Szegedre – sajtóhír

Lapinformáció szerint Marko Vujin, az északmacedón Vardar Szkopje szerb kézilabdázója nem tartott a csapattal Magyarországra a Mol-Pick Szeged elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

Férfi kézilabda BL: a Szeged két góllal nyert Szkopjében

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában csoportkörének 14. fordulójában a Mol-Pick Szeged 28–26-ra nyert az északmacedón Vardar Szkopje otthonában.

Nehezen, de megvan az első szegedi siker a Vardar szkopjei otthonában!

A férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Mol-Pick Szeged történelme során először tudott nyerni BL-meccsen a Vardar Szkopje othonában: korábbi öt, rendre vereséggel végződő látogatása után most kétgólos győzelmet aratott a Tisza-parti csapat Észak-Macedóniában.

Férfi kézilabda: a Szeged átlövője lemarad az olimpiai selejtezőről

Azok után, hogy majdnem egy évig nem számíthatott a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Luka Stepancic játékára, a horvát válogatott jobbátlövő újra megsérült. Ezúttal az Achilles-inával akad gond, amely miatt lemarad a márciusi olimpiai selejtezőről.

Megvan a Szeged 100. BL-győzelme!

A Szeged megszerezte a 100. győzelmét a férfi kézi Bajnokok Ligájában, a Tisza-partiak 35–31-re verték meg az FC Portót.

Egyre nehezebb helyzetben: kikapott a Szeged a PSG-től

A Mol-Pick Szeged 32–29-re kikapott odahaza a PSG-től a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában.

Férfi kézilabda BL: „A Szeged bejuthat a kölni négyes döntőbe”

A bokaműtétje után visszatérő Luka Stepancic hisz abban, hogy a nehézségek ellenére a Mol-Pick Szeged bejuthat a négyes döntőbe a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában – ehhez először a PSG-t kell legyőznie.

Férfi kézi BL: csütörtök helyett szombaton fogadja a Szeged a PSG-t

Módosult a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának e heti programja: Juan Carlos Pastor csapata a Cegléd elleni hétfői bajnoki után nem csütörtökön, hanem szombaton fogadja a Paris Saint-Germaint a Bajnokok Ligájában.

Férfi kézi: hazatért Izlandra a Szegedről távozó balszélső

Visszatért hazájába a Szegedről távozó Stefán Sigurmannsson, aki 2024 nyaráig szóló szerződést kötött korábbi csapatával, a Haukarral – jelentette be az izlandi kézilabdaklub a Facebook-oldalán.