Magyar Kupa: „Végre visszaadhatunk valamit...” – szurkolók előtt a finálé

Hétfő este 8 órától rendezik meg a labdarúgó Magyar Kupa fináléját, melynek felvezető sajtótájékoztatóján bejelentették: szurkolókat is beengednek a Puskás Arénába. A Mol Fehérvár vezetőedzője, Szabics Imre nagyon örül a döntésnek, míg az újpestiek trénere, Michael Oenning úgy érzi: végre valamit visszaadhatnak szurkolóiknak. Simon Krisztián is bízik a támogatásukban. Nikolics Nemanjától megtudtuk: Szabicsnál mindenki tiszta lappal indult.

MK: A mérkőzések színvonala minden várakozásunkat felülmúlta – Hernádi Zsolt

Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója a reményei szerint közönség előtt rendezendő Mol Magyar Kupa-döntőről, a sikeres lebonyolításról, egy sorsfordító sikerről és az új fehérvári stábról is beszélt lapunknak.

Hernádi Zsolt: A szurkoló beszél belőlem, sokkal jobb a futballunk

Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója a honi kupasorozat presztízséről, a Vidi elmúlt tíz évéről és a Puskás Aréna látványáról is beszélt lapunknak.

Vízilabda: a Mol lesz az OSC fő támogatója – sajtóhír

A Hír Tv információi szerint a Mol lesz az OSC férfi vízilabdaklub főszponzora.

Mol Vidi: a főszponzor szerint kinőtték a magyar bajnokságot

Regionális nemzetközi bajnokságot szeretne a Mol Vidinek a főszponzor. Hernádi Zsolt, a Mol vezérigazgatója úgy látja, a magyar szurkolók is jobban járnának egy olyan ligával, ahol a Ferencváros és a Vidi a Slovannal és a Dinamo Zagrebbel küzdene. Mindezt szponzorként is szívesen támogatnák.

Hernádi Zsolt: A kalandok elején járunk

A hat év után újra az európai klubfutball nagyszínpadára jutó Mol Vidi FC-nek immár a nevében is szerepel a főtámogató, a Mol. A magyar központú nagyvállalat elnök-vezérigazgatója adott exkluzív interjút a Nemzeti Sportnak.

Férfi vízi: a MOL lett a BL-győztes Szolnok főtámogatója

Magyarország legnagyobb vállalata, a MOL lesz a főtámogatója az új szezontól a Bajnokok Ligája-győztes Szolnok férfi vízilabdacsapatának.

Jégkorong: szakított a hazai szövetség és a Mol

Véget ért a Magyar Jégkorongszövetség és a sportágat több módon is támogató MOL Nyrt. együttműködése.

Vízi: a férfi- és női válogatott prémium támogatója lett a Mol-csoport

A magyar férfi és női vízilabda-válogatott prémium fokozatú támogatója lett a Mol-csoport.

Utánpótlás: a Mol 29 millió forinttal segíti a fiatalokat

Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, az Új Európa Alapítvány jószolgálati nagykövete adta át az elismerő okleveleket szombaton a Mol Tehetségtámogató Program Sport pályázata nyerteseinek. Idén – az alapítvány tájékoztatása szerint – 120 fiatal részesül támogatásban összesen 29 millió forint értékben.

Elismerés: edzők, tanárok vehették át a Mol Mester-M díjat

A kiemelkedő munkát végzett utánpótlásedzők és tehetséggondozó tanárok közül idén is tízen vehették át a Mol Mester-M díjat.

DAC: nagyszabású együttműködés a MOL-lal

Szerdán sajtótájékoztatón jelentették be, hogy a MOL olajvállalat 22 százalékos részesedést vásárolt a Dunaszerdahely még épülő stadionjában, amelynek MOL Aréna lesz a neve.

MLSZ: erre költik a Moltól kapott kétmilliárd forintot

A Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője, Sipos Jenő a Sport Tv Mai helyzet című műsorában arról beszélt, hogy az Eb-re készülő szurkolóknak pénzt kell tölteniük bankkártyájukra, nehogy elveszítsék jogosultságukat. Elárulta azt is, a tervek szerint két év múlva már rövidülhet a téli bajnoki szünet hazánkban, ha a pályák megfelelőek lesznek.

Férfi kézi: Mikler a szezon legjobb igazolása, Bombac a 2.

Mikler Roland, az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapatának kapusa az idény legjobb igazolása a Handball Planet címû szaklap szerint.

Úszás: új, magyar főtámogatót kapott Gyurta Dániel

A MOL Magyarország főtámogatóként segíti az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Gyurta Dániel felkészülését és versenyzését. Az olajtársaság a szegedi kézilabdacsapatot is támogatja, amely innentől a MOL-Pick Szeged nevet viseli.

Videoton: a MOL a nemzetközi sikerek reményében támogatja a csapatot

Gyémánt fokozatú támogatói együttműködést alakított ki a MOL a Videoton FC-vel, így főszponzora lesz a székesfehérvári csapatnak a 2010–2011-es bajnoki évadban. Erről a fehérvári klub hivatalos honlapja számolt be.

NSO Tv: Talmácsi meglepődött, hogy a Scot Racing szerződtette

Bő egy hónapja a New York Palace Boscolo Hotelban jelentette be Talmácsi Gábor, hogy nem indul a Le Mans-i futamon a 250 köbcentis géposztályban, és kezdeményezi az Asparral kötött kétéves szerződés felbontását. Ma ugyanott első királykategóriás élményeit osztotta meg az újságírókkal. A sajtótájékoztatón jelen volt Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója, aki elmondta, profi versenyzővel profi szerződést kötöttek.

Benedek Dalma valószínűleg nem védheti meg Európa-bajnoki címét

Óriási meglepetésre Benedek Dalma nem került be a fináléba ezer méteren, mert a középfutamában csak a negyedik helyen végzett. Ha Kovács Katalin a délutáni döntőben dobogóra áll, Benedek címvédőként nem indulhat a spanyolországi Európa-bajnokságon.