Topolya, a házigazdák réme: újabb idegenbeli TSC-siker

A lucsáni Mladoszt vendégeként is bizonyította a Topolyai SC, hogy miért tart valamennyi együttes attól a találkozótól, amikor az észak-bácskai együttest fogadja a saját közönsége előtt. A TSC 5–2-re nyert a szerb Szuperliga 12. fordulójában, így a hét idegenbeli mérkőzésén három győzelmet és négy döntetlent jegyzett, ez utóbbiak közé tartozik a Crvena zvezda és a Partizan elleni bravúros pontszerzés is.

Topolya: megszületett a régen várt siker!

Egy vereség és egy gól nélküli döntetlen után a Topolyai SC saját közönsége előtt fogadta az újvidéki Mladoszt GAT együttesét a szerb Szuperliga 7. fordulójában. Az észak-bácskai együttes amérkőzésen folyamatosan bizonyította, hogy ezúttal nem okoz neki gondot elviselni az esélyes szerepét, és 3-0-ra nyert. Ezzel megszerezte első hazai győzelmét a bajnokságban.

Szerb Szuperliga: vereséggel kezdte az évet a bajnokságban a Topolya

Vereséggel indította az évet a bajnokságban a Topolya: 2–0-ra kikapott a Mladoszt otthonában a szerb Szuperliga 22. fordulójában.

Vereséggel kezdte az évet a bajnokságban a Topolya

Magabiztos játékkal, 2–0-s győzelmet aratott a Mladoszt a Topolyai SC ellen a szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 22. fordulójában.

Szerb Szuperliga: újabb topolyai győzelem, ezúttal hazai pályán

A bajnokságot remekül kezdő TSC ezúttal a még pont nélkül álló Mladoszt Lucsanit fogadta a szerb labdarúgó Szuperliga 7. fordulójában. A várakozásokkal ellentétben nem sikerült könnyed győzelmet aratniuk a topolyaiaknak, de a három pontot így is otthon tartották.

Szenvedett a Topolya, de legyőzte a sereghajtót

A bajnokságot remekül kezdő TSC ezúttal a még pont nélkül álló Mladoszt Lucsanit fogadta a szerb Szuperliga 7. fordulójában. A várakozásokkal ellentétben nem sikerült könnyed győzelmet aratniuk a topolyaiaknak, de a három pontot így is otthon tartották.

Fordított a második félidőben a Mladoszt a Topolya ellen

A Szerb Szuperliga 33. fordulójában a jó formában lévő Topolya 2–1-re kikapott a Mladoszt otthonában.

Szerb Szuperliga: ötgólos Topolya-siker a Mladoszt ellen

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 14. fordulójában a Topolyai SC 5–0-ra legyőzte a Mladosztot Zentán.

Megtört a gólcsend, a Topolya könnyedén legyőzte a Mladosztot

A szerb élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Szuperliga) 14. fordulójában a Topolyai SC 5–0-ra legyőzte a Mladosztot Zentán.


Kézilabda Eb: Tudta-e?