A kihagyott büntető is belefért: győzött odahaza az Újpest

A labdarúgó NB I 22. fordulójában az Újpest 3–1-re legyőzte odahaza a Mezőkövesdet. A lila-fehérek Budu Zivzivadze vezérletével így egymást követő két bajnokijukat megnyerve kapaszkodnak a középmezőny felé.

Izgalmak felső fokon: nyert az Újpest a Honvéd otthonában

A Budapest Honvéd hiába szerezte meg a vezetést hazai pályán az Újpest FC ellen, a vendégek emberelőnybe kerültek, majd megnyerték a labdarúgó NB I 14. fordulójában rendezett bajnokit.

Őrült hajrá és döntetlen az Újpest–Zalaegerszeg bajnokin

Az Újpest mozgalmas, érdekes hajrá után 2–2-t játszott a Zalaegerszeggel a labdarúgó NB I 6. fordulójának záró mérkőzésén.

Újpest: Rogan korábbi csapatából igazoltak – hivatalos

Ahogyan azt szerdán előre jeleztük, az Újpest FC megállapodott a Napredak Krusevactól érkező Miroszlav Bjelossal. A 29 éves szerb középpályás a legutóbbi idényben 23 mérkőzésen hat gólt szerzett a helyi élvonalban 10. helyen végző Napredakban.

Újpest: a szerb élvonalból érkezik középpályás – NS-info

A Nemzeti Sport értesülése szerint Miroszlav Bjelos személyében szerb védekező középpályást szerződtet a labdarúgó NB I-ben legutóbb a 6.  helyen végző Újpest FC. Úgy tudjuk, az egyeztetések zajlanak a kiszemelt játékossal, és közel a megállapodás.


Kézilabda Eb: Tudta-e?