Alsóházi csapattól kapott ki hazai pályán a Sepsi

A román SuperLiga 9. fordulójában a játéknap előtt 10. helyen álló Sepsi OSK meglepetésre hazai pályán egy góllal kikapott a mérkőzés előtt nyeretlenül utolsó előtti CS Miovenitől.

A 80. perc elején még hátrányban volt, mégis kettővel nyert a Sepsi

A Sepsi OSK szurkolók előtt, hazai pályán 3–1-re legyőzte a Miovenit a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) alsóházi rájátszásának első körében, vasárnap.  

Liga 1: magabiztos győzelemmel folytatta jó sorozatát a Sepsi

Magabiztos, 2–0-s győzelmet aratott a Sepsi OSK a Mioveni otthonában a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában. A szentgyörgyiek ezzel a sikerrel sorozatban ötödik bajnokijukon nem szenvedtek vereséget.

Továbbra is jó formában a Sepsi, ezúttal Mioveniben győztek a szentgyörgyiek

Egy öngólnak köszönhetően már a félidőben vezetést szerzett a Sepsi OSK a Mioveni otthonában, majd Mitrea büntetőből szerzett góljával végül 2–0-ra nyert az együttes a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Liga 1) 18. fordulójában.

Hideg zuhany: a Sepsi kikapott odahaza a Miovenitől

A román Liga 1 3. fordulójában a Sepsi OSK nagy meglepetésre 2–1-re kikapott odahaza a pocsékul rajtoló Miovenitől.

Liga 2: megszerezte első pontját a rájátszásban a Csíkszereda

Első gólját még nem, de első pontját már megszerezte a román másodosztály (Liga 2) rájátszásában az FK Csíkszereda, amely szombat délelőtt Mioveni-ben játszott 0–0-s döntetlent.

Liga 2: tíz emberrel szerzett pontot a Csíkszereda

Közel egy félidőnyi emberhátrányban szerzett pontot szombat délelőtt Mioveni-ben az FK Csíkszereda (1–1), így a román másodosztály székelyföldi csapata öt meccsesre növelte veretlenségi sorozatát.  

Videó: óriási sportszerűtlenség Miriuta volt csapatától

Nagyon sportszerűtlen jelenet is kellett ahhoz, hogy a kolozsvári CFR (itt dolgozott Miriuta Vasile edzőként, mielőtt Győrbe szerződött) 4–3-ra győzzön és továbbjusson a labdarúgó Román Kupában. A Mioveni 3–0-s vezetésre tett szert hazai pályán, de innentől rémálommá vált a találkozó a számára.


Kézilabda Eb: Tudta-e?