Ghána: visszatér a válogatott kispadjára a korábbi sikeredző

Újra a szerb Milovan Rajevac a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Ázsia-kupa: az első meccs után kirúgták a thaiföldi kapitányt

Miután Thaiföld labdarúgó-válogatottja az Ázsia-kupa első csoportmérkőzésén súlyos, 4–1-es vereséget szenvedett, a szövetség menesztette Milovan Rajevac szövetségi kapitányt.

Ghána: a korábbi sikerember lehet újra a kapitány

Hivatalossá vált, hogy távozik posztjáról a ghánai szövetségi kapitány, James Kwesi Appiah.

Ghána: újra szerb szövetségi kapitánya van a válogatottnak

A szerb Goran Sztevanovics lett a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – jelentette be az ország szakszövetsége hétfőn.

Ghána: vasárnap lejáró ultimátumot adtak a sikerkapitánynak

Médiaértesülések szerint Milovan Rajevac, a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya távozik posztjáról, és már meg is egyezett az egyik szaúd-arábiai klubbal, a dzsiddai el-Ahlival. Ghánában még nem mondtak le róla.

Ghána: Rajevac a 2014-es vb-ig meghosszabbította szerződését

Milovan Rajevac, a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya új, négyéves szerződést írt alá.

Vb 2010: két eltiltott, öt sérült - van elég bajuk a ghánaiaknak

Milovan Rajevac, a ghánai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya továbbra is gondokkal küszködik az Uruguay elleni vb-negyeddöntő előtt: Asamoah Gyan, Kevin-Prince Boateng, John Mensah és Hans Sarpei egyaránt sérüléssel küszködik, Isaac Vorsah épphogy elkezdett edzeni sérülése után, ráadásul két eltiltott is van a keretben.

Vb 2010: Mindkét csapat megérdemelte volna a győzelmet - Rajevac

Milovan Rajevac ghánai szövetségi kapitány úgy véli, az Egyesült Államok is megérdemelte volna, hogy bejusson a legjobb nyolc közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon.

Vb 2010: a ghánaiak majdnem hazaküldték a heveskedő Muntarit

A Ghánai Labdarúgó-szövetség közleményben erősítette meg, hogy Sulley Muntari helytelenül viselkedett az Ausztrália elleni világbajnoki csoportmérkőzés (1–1) után, de bocsánatot kért, ezért nem rakták ki a keretből.

Vb 2010: Rajevac sajnálja a szerbeket, szerencsés ghánai sikerről beszél

Nagyon sportszerűen nyilatkozott Milovan Rajevac, a ghánai labdarúgó-válogatott szerb szövetségi kapitánya a szülőhazája felett aratott 1–0-s győzelmet követően.