Újpest: Egy apró szikra mindent megváltoztathat – Milos Kruscsics

Milos Kruscsics, az Újpest FC szakvezetője a fiatalok beépítéséről, a támadók hiányáról, az elmaradt tulajdonosváltásról, Kádár Tamás távozásáról, valamint a legendáknak járó tiszteletről is beszélt lapunknak.

NB I: Tavasszal is szinte minden meccset uraltunk – Márton Gábor

A labdarúgó NB I 26. fordulójában vasárnap rendezett Újpest FC–MTK Budapest (2–0) mérkőzést követően a hazaiak vezetőedzője, Milos Kruscsics a nyerő cserékről és a jól záró védelemről, a vendégeket irányító Márton Gábor a balszerencséről és a hátralévő meccsekről beszélt.

NB I: „Szinte biztos, a Ferencvárostól már nem kap ki a Fehérvár”

A labdarúgó NB I 23. fordulója után fókuszban a Mol Fehérvár sorozatban hatodik veresége, az Újpest újabb győzelme és a Honvéd Debrecen elleni gólzápora.

NB I: futballtemetéstől a győztes gólig – Pávkovics „százados” története

A labdarúgó NB I 22. fordulóját követő visszapillantónk fókuszában a 100. meccsén győztes gólt szerző, debreceni Pávkovics Bence, a Paks Fehérvár elleni győzelme és az Újpest Mezőkövesd elleni sikere áll.

NB I: elsőbálozó edzők irányítanak az Újpest–Fradin

Az Újpest és a Ferencváros vezetőedzője is első derbijére készül, a kihívásokat szerető Milos Kruscsics nem bánja, hogy rangadón mutatkozik be a lila-fehérek kispadján.


Kézilabda Eb: Tudta-e?