-->
Férfi kézi NB I: Rosta fel sem fogta, hogy a lövése dönthet a bajnoki címről

Először fordult elő, hogy a magyar bajnoki cím a döntőben idegenben lőtt több góllal dőlt el a Szeged és a Veszprém között, a meccs hőse, a mindent eldöntő találatot szerző Rosta Miklós csak arra emlékszik, hogy ösztönösen fordult és dobott.

Férfi kézi: „És Rosta belövi!” – videó a hihetetlen végjátékról

Mint arról beszámoltunk, a Pick Szeged a hazai vereség után a bajnoki döntő második mérkőzésén győzni tudott a Telekom Veszprém otthonában, és idegenben szerzett több góllal ismét megnyerte a férfi kézilabda-bajnokságot. A mindent eldöntő gólt Rosta Miklós szerezte néhány másodperccel a vége előtt. Íme, a végjáték!

Őrületes finálé: a Szeged az utolsó másodpercben nyerte meg a bajnokságot!

A Pick Szeged a hazai vereség után a bajnoki döntő második mérkőzésén győzni tudott a Telekom Veszprém otthonában, és idegenben szerzett több góllal ismét megnyerte a férfi kézilabda-bajnokságot, először megvédve címét!

Férfi kézi NB I: Szegeden elvégeztük, amit kellett – Corrales

Egy góllal nyert a Telekom Veszprém a bajnoki döntő első mérkőzésén Szegeden, de elképesztő teljesítményt nyújtó kapusa, Rodrigo Corrales szerint óvatosnak kell lenniük, hiszen még nincs a kezükben a trófea.

Cupara földöntúli védései után a Veszprém győzni tudott Szegeden!

A férfi kézilabda NB I-ben a Veszprém idegenben 29–27-re legyőzte a Szegedet a bajnokság nagy rangadóján.

Kézilabda: Addig jövök a válogatotthoz, amíg hívnak – Mikler Roland

Az Izrael elleni világbajnoki selejtező visszavágóján 225. alkalommal viselte a címeres mezt a 35 százalékos hatékonysággal védő Mikler Roland, a Pick Szeged és nemzeti csapatunk kapusa, akire ugyan továbbra is számíthat a szakmai stáb, ám szerinte a fiataloké a jövő.

Férfi kézi BL: látványos Mikler-védések a Zagreb ellen – videó

Mint ismert, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 11. fordulójában a Pick Szeged 26–24-es vereséget szenvedett a PPD Zagreb otthonában. Mikler Roland több nagy bravúrt is bemutatott a mérkőzésen.

Férfi kézi Eb: A legnagyobb hibát a hollandok ellen követtük el – Mikler

A csoportkör után véget ért a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság a magyar férfi kézilabda-válogatott számára. Ennek okait röviddel az Izland elleni vereség után Mikler Rolanddal és Bóka Bendegúzzal boncolgatta az NSO Tv. 

Férfi kézi Eb: Elég abból, hogy mindenki nyomásról beszél – Lékai Máté

Amint arról beszámoltunk, a magyar férfi kézilabda-válogatott Hollandia után kikapott Izlandtól is részben hazai rendezésű kézi Eb-n, így függetlenül a csoport utolsó meccsétől búcsúzik a tornától. Bánhidi Bence és Bodó Richárd sem akart „bírózni” a vereség után, mégis mindketten megtették, míg Lékai Máténak már elege van abból, hogy mindenki nyomásról beszélt a hazai pálya kapcsán. 

Roland Mikler: Let the young players be frustrated that an old man is the goalkeeper behind them!

For almost two decades, one of the key players of the Hungarian men's handball national team has been the captain, Roland Mikler, the 37-year-old goalkeeper of Pick Szeged, whose 13th international competition will be the European Men's Handball Championship, which starts this Thursday.

Mikler Roland: Frusztrálja csak a fiatalokat, hogy egy öregember véd mögöttük!

Majd’ két évtizede válogatottunk egyik legbiztosabb pontja a mieink csapatkapitánya, a Pick Szeged 37 éves kapusa, Mikler Roland, akinek a csütörtökön kezdődő férfi kézilabda Európa-bajnokság lesz immár a 13. világversenye.

Videó: Mikler Roland tárlatvezetésével nézze meg, hol készül az Eb-re a kéziválogatott

A Telki edzőközpont, amiről elsőre mindenkinek a labdarúgó-válogatott főhadiszállása ugorhat be, most azonban a legjobb magyar kézilabdázók vették birtokukba, hogy készüljenek az alig több mint egy hét múlva kezdődő Európa-bajnokságra. Az NSO Tv stábjának Lékai Máté és Bodó Richárd mesélte el, hogyan érzik magukat Telkiben, míg Mikler Roland körbe is vezetett minket a komplexumban. Videónkban megnézhetik, hol esznek, hol és hogyan lazítanak, illetve hol edzenek a válogatott tagjai.

Karácsony: a Dárdai família összegyűlik; Szász-Kovács Emese kacsát süt

A karácsony mindenki számára az év egyik, ha nem a legfontosabb időszaka. De hogyan töltik el ezt a pár napot sportolóink? Mikler Roland, Szász-Kovács Emese, Papp Kristóf, Major Sámuel, Szabó Alpár és ifj. Dárdai Pál mesélt erről az NSO Tv-nek.

Férfi kézilabda: Mikler és Bodó hosszabbított a Szegeddel

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata hivatalos közleményben tudatta, hogy szerződést hosszabbított Mikler Rolanddal és Bodó Richárddal.

Férfi kézi Eb: Itthon játszunk, ehhez talán még az olimpia sem fogható – Mikler

Bár még többféle elképzelés létezik arról, hogy milyen lesz húszezer magyar szurkoló előtt pályára lépnie a magyar férfi kézilabda-válogatottnak az Európa-bajnokságnak otthont adó új budapesti arénában, abban a csapatból biztosan mindenki egyetért Mikler Rolanddal, hogy felejthetetlen élmény. Ligetvári Patrikon már akkor eufória lett úrrá, amikor a főpróbán belépett a pályára. 


Kézilabda Eb: Tudta-e?