Videó: látni kell, az 55 éves Mike Tyson hogy püföli az edzőjét

Nagyon úgy tűnik, Mike Tyson továbbra sem mondott le arról, hogy igazi, tétre menő mérkőzésen lépjen újra szorítóba – annak ellenére, hogy már 55 éves is elmúlt. Az amerikai legenda egyik edzéséről most kiszivárgott egy videó, amelyen az látszik, a talpig védőfelszerelésekkel ringbe lépő edzőjét is majdnem kiütötte Tyson…

Ökölvívás: Mike Tysont beperelték

A bokszmérkőzéseket szervező Triller promóciós társaság beperelte Mike Tysont, amiért a profi ökölvívás korábbi nehézsúlyú világbajnoka nem állt ki egy másik élő legenda, a szintén amerikai Evander Holyfield ellen – írja az MTI.

Ökölvívás: Evander Holyfield tíz év után visszatér

Tíz év után visszatér a ringbe Evander Holyfield korábbi világbajnok profi ökölvívó, de ellenfele a közelmúltbeli tervekkel ellentétben nem Mike Tyson lesz – írja az MTI.

Videó: hallani kell, ahogy a legenda bemutatja Mike Tysont!

Bruce Buffer neve még azoknak is ismerősen csenghet, akik nem követik a ketrecharcosok világát, a UFC ikonikus bemondójának hangját ugyanis garantáltan mindenki hallotta már! Most pedig egy podcast felvételén Buffer összetalálkozott Mike Tysonnal, és a legendás ökölvívóval is előadta szokásos műsorát a bemutatással. Érdemes feltekerni a hangerőt, és ezt végighallgatni!

Ökölvívás: most azt mondják, mégis lesz harmadik Tyson-Holyfield meccs

Alig egy nappal a tagadó nyilatkozat után maga Mike Tyson jelentette be, hogy harmadszor is bokszolni fog Evander Holyfielddel – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Ökölvívás: „Tyson csak a kifogásokat keresi” – Holyfield bokszolna

A legendás, 58 éves Evander Holyfield nagyon készül arra, hogy harmadszor is összemérje erejét korábbi riválisával, az 54 éves Mike Tysonnal.

Összevert legendák – Conor McGregortól Mike Tysonig

Az ír MMA-harcos, Conor McGregor januári veresége apropóján szétnéztünk a küzdősportok világában, olyan, magukat már-már legyőzhetetlennek gondoló korábbi bajnokokat gyűjtöttünk csokorba az elmúlt néhány évtizedből, akik súlycsoportjukból és talán sportágukból is kimagaslottak, de „szobraikat” végül hatalmas pofonokkal döntötték le az ellenfelek.

Ökölvívás: a Kreml előtt csapna össze újra Mike Tyson és Roy Jones Jr.?

Az orosz főváros, Moszkva, azon belül is a Vörös tér lehet a színhelye a két veterán amerikai profi bokszvilágsztár, Mike Tyson és Roy Jones Jr. második összecsapásának, amelyet 2021-ben rendeznének meg.

Ökölvívás: Holyfield kihívta Tysont, harmadszor is megküzdhetnek

Újabb veterán nehézsúlyú ex-bokszvilágbajnok lépett színre: Evander Holyfield. Az 58 éves amerikai kihívta az idén önmagát szintén reaktiváló honfitársát, az 54 éves Mike Tysont, hogy harmadszor is verekedjenek meg a ringben.

Boksz: Személyesen kéne ledumáljuk – Tyson összecsapna Holyfielddel

A múlt hétvégén a Roy Jones Jr. elleni bemutató meccs keretében visszatérő Mike Tyson mellett a bunyós korábbi ellenfele, Evander Holyfield is edzésben van, Tyson pedig kész lenne újra összecsapni vele.

Fotó: Kobe Bryant a kesztyűn – Jones ezzel ütötte Tysont

Az év elején helikopterbalesetben elhunyt kosárlabda-legenda, Kobe Bryant emlékére Lakers-színekben pompázó kesztyűt viselt Roy Jones Jr. a Mike Tyson elleni vasárnap hajnali gálamérkőzésen. A legendák összecsapása döntetlennel ért végét, bővebben ITT olvashatnak róla.

Boksz: dulakodtak egy „jót”, a rossz hír, hogy Tyson és Jones is folytatná...

A profi boksz jelenéről mindent elmond, hogy az év egyik legnagyobb érdeklődéssel várt mérkőzését két, már visszavonult amerikai legenda, a nehézsúlyba az 1980-as évek közepén berobbanó, 54 éves Mike Tyson és a félnehézsúly 2000-es évek eleji szuperklasszisa, az 51 esztendős Roy Jones Junior nyolcmenetes, nem hivatalos (értsd: egyikük mérlegébe sem számít majd bele a meccs) jótékonysági gálamérkőzése jelentette. A békés döntetlent hozó Los Angeles-i összecsapást követően mindketten arról beszéltek, folytatnák még a bunyót...

Profi boksz: méltatlan felvezető meccs Tysonék gáláján – videó

A youtuber Jake Paul és a korábbi NBA-kosaras Nate Robinson „bohóckodása” vezette fel a Mike Tyson–Roy Jones gálamérkőzést Los Angelesben.

Videó: még el sem kezdődött a meccs, Tyson máris „megkóstolta Roy Jones fülét”

Mint ismert, Mike Tyson és Roy Jones Jr. magyar idő szerint vasárnap hajnalban küzd meg egymással Los Angelesben. A balhés Tyson 1997-ben a csata hevében megharapta Evander Holyfield fülét, amiből óriási botrány keletkezett. Úgy látszik, semmit sem változott – egy videóban Jones tortából készült fülét kóstolta meg hálaadás alkalmából. 

Mike Tyson vs. Roy Jones Jr.: öregfiúk egymás közt

Mike Tyson és Roy Jones Jr. csap össze magyar idő szerint vasárnap hajnalban Los Angelesben. A közelmúlt két meghatározó bokszolója 54, illetve 51 évesen feszül egymásnak a nyolcmenetesre (menetenként kétpercesre, KO nincs) tervezett összecsapáson. A Sport1 élőben közvetíti a zárt kapus gálát. Lehet azon vitatkozni, mekkora a sportértéke az „öregfiúk-mérkőzésnek”, a Képes Sport előzetesként a két bokszhérosz egykori énjét idézi fel.

Profi boksz: Tyson fénykorának a súlyával mért be Jones ellen

Megtörtént a mérlegelés Mike Tyson és Roy Jones Jr. magyar idő szerint vasárnap hajnali bemutató mérkőzésére, amelyre Los Angelesben kerül sor. Előbbi ökölvívó alatt 220.4 fontot, utóbbi alatt 210-et mutatott a mérleg kijelzője.

Boksz: Tyson kirúgja, aki nem segíti rendesen a felkészülésben

November 28-án, Los Angelesben újra színre és ringbe lép a korábbi nehézsúlyú világelső, Mike Tyson. Minden idők legfiatalabb nehézsúlyú bajnoka Roy Jones Jr. ellen vív bemutató mérkőzést, amelyre elmondása szerint kőkeményen készül – számolt be róla a profiboksz.hu.

Ökölvívás: Tyson és Jones után újabb volt világbajnok tér vissza

Csaknem öt évvel legutóbbi mérkőzése után újra ringbe száll Felix Sturm, a németek világbajnok profi ökölvívója.

Televízió: a Sport Tv közvetíti Mike Tyson visszatérését

Mint megírtuk, a két visszavonult veterán öklöző, Mike Tyson és Roy Jones Jr. bemutató mérkőzést vív egymással november végén. A Sport Tv a hivatalos oldalán tudatta, hogy élőben adja az összecsapást, ráadásul felvezetésképpen látható lesz tíz klasszikus Tyson-meccs és egy dokumentumfilm is.

Ökölvívás: Tyson és Jones is kemény csatát ígér

Elszántan készül, és kemény csatára számít az egymás elleni mérkőzésén Mike Tyson és Roy Jones Jr., a nehézsúlyú profi övökölvívás két élő legendája – számolt be a Magyar Távirati Iroda.