NFL: három évvel hosszabbított edzőjével a Steelers

Három évvel, a 2024-es idény végéig meghosszabbította vezetőedzője, Mike Tomlin szerződését a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers Ý jelentette az MTI.

NFL: Ryan 50 000! Peterson 14 000! Lamar 1000! Tomlin 13!

Közeledik az alapszakasz vége a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban, így célszerű innentől már a rájátszásfigyelőnket is beizzítani. Az már biztos, hogy a sorozatban kilenc meccset megnyerő, ezzel klubcsúcsot felállító Baltimore Ravenst, valamint a Kansas City Chiefst és a New Orleans Saintset már láthatjuk januárban, a hétvégén pedig öt csapatnak van esélye arra, hogy biztossá tegye helyét a playoffban. Az érdekességek és a tippek persze ezúttal sem maradnak el.

NFL: balhé Pittsburghben, cserét kért a gárda klasszisa

Óriási balhé van kibontakozóban az NFL-ben szereplő Pittsburgh Steelers háza táján, melynek során egybehangzó beszámolók szerint cserét kért az együttes – s a liga – egyik legnagyobb sztárja, Antonio Brown.

NFL: százezer dollárra büntették a Steelers edzőjét - videó

A tengerentúli amerikaifutball-liga (NFL) 100 ezer dollárra megbüntette a Pittsburgh Steelers vezetőedzőjét, Mike Tomlint, amiért az előző fordulóban megzavarta az egyik játékot.

NFL: draftjogot veszíthet a Steelers Tomlin tette miatt

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers és edzője, Mike Tomlin egyaránt büntetésnek néz elébe, az együttes ligaközeli értesülések szerint akár még választási jogot is veszíthet a 2014-es játékosbörzén.

Videó: sportszerűtlenséggel vádolják a pittsburghi NFL-edzőt

Nagy port kavart Mike Tomlin a Baltimore Ravens–Pittsburgh Steelers (22–20) amerikaifutball-meccsen. A vendégek vezetőedzőjét megvádolták, hogy a harmadik negyedben szándékosan akadályozta a hazaiak futóját azzal, hogy az útjába állt, miközben Jacoby Jones a Pittsburgh célterülete felé száguldott a labdával. Tomlin ellen egyelőre nem folyik semmilyen hivatalos vizsgálat az eset miatt.


Kézilabda Eb: Tudta-e?