Alpesisí-vk: Shiffrin negyedszer lett összetettben a legjobb

Az amerikai Mikaela Shiffrin a második helyen végzett a női alpesi síelők csütörtöki szuperóriás-műlesikló versenyén a franciaországi Courchevelben, ezzel negyedszer bizonyult a legjobbnak az összetett világkupában – írja az MTI.

Alpesisí-vk: Worley sikere óriás-műlesiklásban

A francia Tessa Worley nyerte meg a női alpesi sízők világkupa-sorozatának vasárnapi óriás-műlesikló versenyét a svájci Lenzerheidében – számolt be a Magyar Távirati Iroda.

Téli olimpia: Shiffrin újabb drámája, Gisin a bajnok kombinációban

Michelle Gisin győzelmével ért véget a nők kombinációs versenye alpesi síben a pekingi téli olimpián. A svájci több mint egy másodpercet vert honfitársára, Wendy Holdenerre. A nagy esélyes Mikaela Shiffrin megint kiesett.

Téli olimpia: Scheyer vezet, Shiffrin aranyközelben kombinációban

Christine Scheyer áll az élen a nők kombinációs számának lesiklófutama után alpesi síben a pekingi téli olimpián. Az osztrák mindössze egyetlen századdal előzte meg a háromszoros olimpiai olimpiai bajnok cseh Ester Ledeckát.

Téli olimpia: Shiffrin mégis indul szuperóriás-műlesiklásban

A számára kudarccal végződő technikai számok után Mikaela Shiffrin ott lesz a szuperóriás-műlesiklás rajtjánál a pekingi téli olimpián.

Téli olimpia: Shiffrin teljesen összetört a második kiesése után – videó

A kétszeres olimpiai bajnok amerikai Mikaela Shiffrin letörten nyilatkozott, miután az óriás-műlesiklás után a női műlesiklásban is kiesett a pekingi téli olimpián. A számot 2014-ben megnyerő klasszis elmondása szerint az elmúlt tizenöt évét át kell gondolnia.

Téli olimpia: Shiffrin megint kiesett, Tóth Zita a 44. helyen áll műlesiklásban

Óriási szenzációt hozott a női műlesiklás első futama, miután a számot 2014-ben megnyerő, kétszeres olimpiai bajnok amerikai Mikaela Shiffrin a pekingi óriás-műlesiklás után ebben is kiesett. A magyar Tóth Zitának viszont sikerült teljesítenie a pályát és a mezőny első feléből (88 induló közül a 44. lett) várhatja a 6.45-kor kezdődő második sorozatot.

Téli olimpia: Tóth Zita kiesett, Hector vezet óriás-műlesiklásban

Tóth Zita kiesett az első futamban az alpesi síelők női óriás-műlesiklóversenyének első futamában a pekingi téli olimpián. A 19 éves magyar versenyző így nem folytathatja a második futamban.

Peking 2022: Shiffrin még gyászol, de visszatért belé a tűz

Mikaela Shiffrin lehet a pekingi téli olimpia alpesisí-versenyeinek egyik sztárja. Már kétszeres olimpiai bajnok, 73-szor nyert világkupa-viadalt. Édesapja elvesztése próbára tette, sérüléssel és a koronavírussal is meg kellett küzdenie. A bánata még korántsem múlt el, de újra érzi magában a szikrát, a motivációt, és a szerelem is rátalált. Valószínűleg minden számban elindul, így korszakos rekordokat állíthat be vagy dönthet meg. Az olimpia sztárjairól szóló sorozatunk első része.

Peking 2022: Shiffrinnel az élen 17 fős az USA alpesisí-csapata

Az Egyesült Államok tizenhét versenyzőt nevez a február 4-én kezdődő pekingi téli olimpia alpesisí-versenyeire, közülük a legnagyobb név egyértelműen a kétszeres ötkarikás bajnok Mikaela Shiffrin – számolt be róla az MTI.

Alpesisí-vk: Shiffrin nyert, de Vlhová a műlesiklás szakági bajnoka

Az összetett világkupában vezető Mikaela Shiffrin a második futamban közel fél másodperces hátrányt ledolgozva megnyerte a női alpesi sízők Schladmingban megrendezett keddi műlesikló-viadalát a szlovák Petra Vlhová előtt, aki második helyével bebiztosította diadalát a szakági pontversenyben.

Alpesisí-vk: Shiffrin tesztje negatív lett, kedden visszatér

Mikaela Shiffrin felgyógyult koronavírus-fertőzése után, így kedden már rajthoz áll Zágrábban az alpesi sízők világkupa-sorozatának női műlesiklófutamában.

Alpesisí-vk: Shiffrin pozitív Covid-teszt miatt nem indult Lienzben

Pozitív koronavírusteszt miatt kihagyja az alpesisí világkupa-sorozat lienzi futamait az összetettben és az óriás-műlesikló pontversenyben éllovas amerikai Mikaela Shiffrin.

Alpesisí-vk: Shiffrin megszerezte 72. diadalát

Mikaela Shiffrin győzött a női alpesi sízők világkupa-sorozatának keddi óriás-műlesikló versenyén, Courchevelben – írja a Magyar Távirati Iroda.

Alpesisí-vk: Shiffrin egyelőre verhetetlen Killingtonban

Mikaela Shiffrin nyerte a női műlesiklást az egyesült államokbeli Killingtonban az alpesi síelők világkupa-sorozatában – számolt be róla a Magyar Távirati Iroda.

Alpesi sí: Shiffrin és Vlhová sem indul a szombati vk-versenyen

A kétszeres olimpiai bajnok Mikaela Shiffrin, valamint a világkupa-sorozat összetett címvédője, Petra Vlhová sem indul az ausztriai Lechben sorra kerülő szombati párhuzamos óriás-műlesikló vk-versenyen.

Alpesisí-vk: Shiffrin 70. győzelme, Tóth Zita kiesett

Az amerikai Mikaela Shiffrin nyerte a szezon első versenyét, a női óriás-műlesiklást az alpesisí-világkupában. Az ausztriai Söldenben rendezett szombati viadal magyar indulója, Tóth Zita kiesett az első futamban – írja az MTI.

Alpesisí-vk: Shiffrin a gyorsasági szakágakban is versenyez

A kétszeres olimpiai bajnok amerikai Mikaela Shiffrin a gyorsasági szakágakban is versenyez az alpesisí-világkupa következő idényében – közölte az MTI.

Peking 2022: Shiffrin átgondolja az olimpia előtti versenynaptárát

A kétszeres olimpiai bajnok Mikaela Shiffrin alaposan megfontolja majd, melyik versenyeken indul az alpesisí-világkupa következő idényében.

Alpesisí-vb: Shiffrin jól kombinált, osztrák tripla a férfiaknál

Az olaszországi Cortina d'Ampezzóban a férfi és női kombinációval folytatódott az alpesisí-világbajnokság. Előbbieknél a győzelmet az osztrák Marco Schwarz, utóbbiaknál pedig az amerikai Mikaela Shiffrin szerezte meg.


Kézilabda Eb: Tudta-e?