Hollandia: 37 évesen befejezte a kétszeres vb-érmes kapus

Bejelentette visszavonulását a holland labdarúgó-válogatott tagjaként világbajnoki ezüst- és bronzérmes Michel Vorm.

Tottenham: két játékosukkal az idény végéig hosszabbítottak

Két lejáró szerződésű játékosával, Jan Vertonghennel és Michel Vormmal az idény végéig hosszabbított a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának vezetősége – adta hírül a londoni klub a hivatalos Twitter-oldalán.

Játékossors: nyáron távozott, most visszatért a Tottenhamhez

Hugo Lloris sérülése miatt a Tottenhamnek egy új kapusra volt szüksége, a londoni klub pedig különleges megoldást talált a három hónapra kidőlő világbajnok helyettesítésére: újra szerződtette azt a Michel Vormot, aki az előző öt idényben Lloris cseréje volt.

Premier League: a pártában maradtak álomcsapata

Fájdalmasan/örvendetesen hamar becsapódott az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban, a Premier League-ben a nyári átigazolási ablak, talán ezért is maradt meglepően sok ismert, remek játékos munkaadó épületen kívül, azaz munkaadó nélkül. Természetesen erős volt a késztetés, hogy összehegesszünk belőlük egy álomcsapatot: íme, ők keresik még mindig a helyüket a PL és a Championship Napja alatt!

Amikor Sir Alex Ferguson kifogta a „Cole-királyt”

Felforgatta a futballvilágot a január végi Alexis Sánchez, Henrih Mhitarjan csere, pedig nem egyedülálló az effajta üzlet, a közelmúltból bizony számos magyar és nemzetközi példát találhatunk hasonlóra. Hogy melyik volt a legnagyobb, legérdekesebb csere a sportág történelmében? Erről természetesen majd a kedves olvasó fog dönteni.

Tottenham: hosszabbított a holland válogatott játékos

A Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Michel Vorm szerződését. A holland válogatott kapus 2018-ig szóló megállapodást írt alá.

Kép: meztelenül pózolt a Spurs-játékos a feleségével

Michel Vorm, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham Hotspur kapusa, és felesége, Daisy Vorm együtt pózoltak a Life After Football elnevezésű magazinnak. A képeikből címlap is lett, ráadásul meztelenül álltak a kamera elé.

PL: nem adta le a százalékot a Swansea, feljelentette az Utrecht

A holland Utrecht labdarúgócsapata feljelentette a FIFA-nál az angol Premier League-ben szereplő Swansea-t, miután nem kapta meg a walesi csapattól a Michel Vorm eladásából származó összeget.

Hollandia: az angliai légiós nem játszik az olaszok ellen

Sérülés miatt nem léphet pályára a holland labdarúgó-válogatottban Michel Vorm, a Swansea City kapuvédője az Olaszország elleni szerdai, amszterdami felkészülési mérkőzésen. Louis van Gaal, az oranje szövetségi kapitánya nem hívott meg új játékost az angliai légiós helyére, 19 fős kerettel vág neki az Eb-ezüstérmes elleni összecsapásnak.

Premier League: hosszabbított a Swansea holland kapusa

Új, négy évre szóló szerződést kötött a Premier League-ben szereplő Swansea labdarúgócsapatával Michel Vorm, az együttes holland válogatott kapusa.

Swansea City: holland válogatott kapus érkezett Vorm személyében

A holland válogatott kapuvédő, Michel Vorm elhagyta az Utrecht együttesét, és az angol élvonalbeli Swansea Cityhez igazolt.