Formula-1: az orvosok döntenek Schumacher visszatéréséről

Csak akkor térhet vissza a Formula–1-be a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, ha orvosai engedélyezik számára a versenyzést, és azt állapítják meg, hogy februári nyaksérülése teljesen meggyógyult.

Ha nincs F1-es autó, a gokart is megfelelt Michael Schumachernek

Miután a Williams és a Red Bull sem egyezett bele, hogy a Felipe Massát helyettesítő Michael Schumacher a valenciai verseny előtt tesztelje a Ferrari Formula-1-es autóját, a német pilóta úgy döntött, hogy gokarttal gyakorol visszatérése előtt.

„Egy évek óta semmit sem nyerő istálló nem engedi Schumachert tesztelni"

Várható volt, hogy a Ferrari vezetői nem hagyják szó nélkül Sir Frank Williams döntését, mely szerint az angol istálló nem járul hozzá, hogy a Felipe Massát helyettesítő Michael Schumacher tesztelhesse az F60-ast.

Michael Schumacher meglátogatta a kórházban Felipe Massát

A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher meglátogatta a sérülése után lábadozó Felipe Massát az Állami Egészségügyi Központban. Eközben Mark Webber, a Red Bull ausztrál versenyzője úgy nyilatkozott, hogy a német pilóta képes lesz még ebben a szezonban futamot nyerni.

Formula-1: Schumacher mégis tesztelheti az idei versenyautót?

A Ferrari arra kéri a többi Formula–1-es csapatot, járuljanak hozzá ahhoz, hogy a Felipe Massát helyettesítő Michael Schumacher a teszttilalom ellenére is gyakorolhasson az idei versenyautóval. Úgy tűnik, a riválisok hajlandóak ebbe beleegyezni.

Lehet, hogy Schumacher a teszttilalom ellenére is gyakorolhat az F60-assal

A Ferrari arra kéri a többi Formula–1-es csapatot, járuljanak hozzá ahhoz, hogy a Felipe Massát helyettesítő Michael Schumacher a teszttilalom ellenére is gyakorolhasson az idei versenyautóval. Úgy tűnik, a riválisok hajlandóak ebbe beleegyezni.

Úgy tűnik, Valencia megfogta az isten lábát Michael Schumacherrel

Miközben Felipe Massa állapota rohamosan javul, a világ Formula–1-es közönségét már Michael Schumacher visszatérése tartja lázban. A hétszeres világbajnok újbóli versenyautóba szállásának nagy nyertese a következő nagydíj helyszíne, Valencia lehet.

Formula-1: Schumacher nyakerősítő géppel készül

Hatalmas felhajtás közepette kezdi meg a felkészülést Formula–1-be való visszatérésére a hétszeres világbajnok Michael Schumacher.

Vettel meglepődött Schumacher visszatérésén, de le akarja győzni

Hatalmas meglepetésként érte Sebastian Vettelt, a Red Bull-Renault pilótáját, hogy Felipe Massa helyetteseként visszatér a Formula–1-be hétszeres világbajnok honfitársa, Michael Schumacher.

A hőskorban szinte évről évre új pilóták után kellett néznie a Ferrarinak

Szerdán bombaként robbant a hír, miszerint (egyelőre csak) az Európai Nagydíjon Michael Schumacher helyettesíti a Hungaroringen szerencsétlenül járt Felipe Massát, aki súlyos fejsérülése miatt valószínűleg már nem állhat rajthoz 2009-ben. A Ferrari számára nem ismeretlen a helyzet: a Formula–1-es teamnek számos alkalommal kellett megfelelő kvalitású helyettes után néznie a múltban.

Formula-1: Schumacher szerint Vettel esélyes a vb-címre

A hétszeres Formula–1-es világbajnok német Michael Schumacher úgy véli, a múlt heti esős Kínai Nagydíjon magabiztosan diadalmaskodó Red Bull-os Sebastian Vettelnek nagy esélye van a világbajnoki cím megszerzésére.

Formula-1: M. Schumacher is ott lesz az első két futamon

Menedzsere szerint Michael Schumacher is jelen lesz a Formula–1 2009-es szezonjának első két futamán, az Ausztrál és a Malajziai Nagydíjon.

Köln: Schumacher segített Podolski visszavásárlásában

Michael Schumacher 875 eurót vállalt magára a nyáron a Bayern Münchentől Kölnbe visszatérő Lukas Podolski 10 millió eurós vételárából.

Michael Schumacher segített a Kölnnek Podolski visszavásárlásában

Michael Schumacher 875 eurót vállalt magára a nyáron a Bayern Münchentől Kölnbe visszatérő Lukas Podolski 10 millió eurós vételárából. A hétszeres világbajnok német pilóta gyermekkora óta szurkol a „kecskéseknek”, akik egymillió eurót nyerhetnek egy szurkolói kezdeményezéssel.

Motorsport: Biaggi nem ajánlja Schumachernek a motorozást

Az állandó vitáiról híres Max Biaggi, aki jelenleg a Superbike sorozatban, az Arpilia színeiben versenyzik, ezúttal a hétszeres világbajnok Formula–1-es világbajnoknak szólt oda. A német Michael Schumachert eddig elért siekrei ellenére alkalmatlannak tartja a motorversenyézéshez.

Formula-1: Michael Schumacher visszatérhetett volna

Michael Schumacher többször is elgondolkodott a visszatérésen, miután 2006-ban befejezte Formula–1-es karrierjét, ráadásul több csapatnál is szívesen alkalmazták volna.

Schumacher szerint csak idő kérdése, mikor lesz világbajnok Vettel

Michael Schumacher és Sebastian Vettel a vasárnapi Bajnokok Tornáján (az autósport különböző kategóriáinak legjobbjai a Wembley Stadionban mérték össze tudásukat egy speciális versenyen, az egyéni viadalt Sébastien Loeb nyerte) győzelemre vezette Németországot a csapatversenyben. Schumacher a verseny után kijelentette: Vettel előbb-utóbb világbajnok lesz a Formula–1-ben.

Motorsport: Michael Schumacher indul a superbike vb-n?

A Honda kész arra, hogy indítsa a hétszeres Forma–1-es világbajnok Michael Schumachert a superbike vb-n. Ezt Carlo Fiorani, a Honda Racing csapatfőnöke közölte.

Formula–1: Scuhmacher és Massa is gratulál Hamiltonnak

A hétszeres Formula–1-es világbajnok Michael Schumacher újságíróknak elmondta, hogy gratulál Lewis Hamiltonnak a vasárnap Brazíliában megszerzett világbajnoki címhez, de hozzátette, hogy korábbi csapattársa, Felipe Massa is minden elismerést megérdemel. A brazil arról nyilatkozott a Gazzetta dello Sportnak, hogy Hamilton megérdemelte a végső győzelmet.

Formula–1: Schumacher: Hamiltonból lehet hétszeres világbajnok

A Formula–1 történetének egyetlen hétszeres világbajnoka, a német Michael Schmacher szerint a brit Lewis Hamilton tehetsége alapján képes lehet arra, hogy utolérje az ő rekordját. Erről hétfőn a BBC-nek nyilatkozott a 2006-ban visszavonult Schumacher.