Rio 2016: a volt rekorder így közvetítette a 400-as csúcsot

Michael Johnson, aki 1999-ben a sevillai világbajnokságon ma hajnalig megdönthetetlen világcsúcsot állított fel 400 méteres síkfutásban, a BBC kommentátoraként nézte végig Wayde van Niekerk riói 43.03 másodperces futását. Ezekkel a szavakkal.

Flacco lesz minden idők legjobban fizetett játékosa

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 2012–2013-as szezonját megnyerő Baltimore Ravens lejáró szerződésű irányítója, Joe Flacco hatéves új kontraktus végére kanyarítja a nevét, amelynek értelmében minden idők legjobban fizetett játékosává avanzsál.

Man. City: a távozó játékos elárulta, mentális gondjai vannak

Mint ismert, Michael Johnson közös megegyezéssel szerződést bontott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester Cityvel. A középpályás bevallotta: súlyos mentális gondokkal küszködik, és csak annyit szeretne, hogy mindenki hagyja békén.

Káosz az elüzletesített atlantai aranyolimpián

Az újkori játékok százéves történetében nem sok olimpia (de a második világháborút követően biztosan egy sem) szolgált annyi fölöttébb kínos meglepetéssel, mint az atlantai. S mindezt két ragyogó hangulatú előzmény után... Az amerikaiak (vélhetően) megvásárolták maguknak, szép pénzt is kerestek vele, ám a résztvevőknek (sajtósoknak, sportolóknak, kísérőknek) kellemetlenségből is bőven jutott. Persze mindezt remek versenyzők kiváló produkciója sok tekintetben feledtette – a tévék képernyője előtt ülő, a problémáktól megkímélt milliók számára mindenképpen –, és nekünk, magyaroknak is akadnak szép emlékeink, gondoljunk csak a 7 arany-, a 4 ezüst- és a 10 bronzéremre.

Man. City: egy évre kölcsönadták Michael Johnsont a Leicesternek

Ezt az idényt a Leicester Cityben tölti a Manchester City helyett a 23 esztendős védekező középpályás, az angol Michael Johnson.

Michael Johnson még mindig nem hiszi el, amit szombaton látott

Michael Johnson, a négyszeres olimpiai bajnok korábbi atléta maga sem hiszi, amit szombaton a saját szemével látott. Usain Bolt játszi könnyedséggel, a végén már a közönségnek mosolyogva és mutogatva nyerte meg a 100 méteres síkfutás döntőjét, nem mellesleg világcsúccsal. Az egykori sprinter szerint a jamaicai technikája tökéletes, és előbb-utóbb az ő, Atlantában felállított 200 méteres világrekordját is megdöntheti.

Az amerikai legenda úgy véli, Bolt Carl Lewis nyomdokaiba léphet

Michael Johnson, minden idők egyik legkitűnőbb futója szerint a pekingi olimpia csúcseseménye lehet a 100 méteres síkfutás döntője – és erre az atlétika világának nagyon nagy szüksége is van. A legendás atléta Usain Bolt duplázását várja, és úgy véli, saját rekordjai megdőlhetnek a kínai fővárosban.

Manchester City: Michael Johnsonra négy rivális is lecsapna

A Manchester City kiváló középpályása, Michael Johnson visszautasította klubja szerződéshosszabbítási ajánlatát. A 20 esztendős labdarúgóért korábban négy élvonalbeli angol gárda is bejelentkezett.

Peking 2008: a NOB üdvözölte, hogy Johnson visszaadta aranyérmét

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság üdvözölte, hogy Michael Johnson önként visszaadta a 2000-es sydneyi olimpián a 4x400-as váltóban nyert aranyérmét, miután csapattársa, Antonio Pettigrew beismerte doppingvétségét.

Atlétika: Michael Johnson visszaadja sydney-i váltóaranyát

Michael Johnson, a férfi 400 méter világcsúcstartója úgy döntött, visszaadja a sydneyi olimpia 4x400 m-es számában nyert aranyérmét, miután a múlt héten egyik váltótársa, Antonio Pettigrew bevallotta, hogy 1996-tól doppingszereket használt.

Premier League: Michael Johnson találata három pontot ért

Michael Johnson 48. percben szerzett góljával a Manchester City 1-0-ra nyert hazai pályán az Aston Villa ellen az angol labdarúgó Premier League 6. fordulójában.

Atlétika-vb, Oszaka: M. Johnson szerint Powell rossz versenyző

A férfi 200 és 400 méter amerikai világcsúcstartója, Michael Johnson szerint vasárnap, az oszakai atlétikai világbajnokságon kiderült, hogy Asafa Powell, a 100 méter rekordere rossz versenyző.