NB I: Huszti lett a vezetőedző, Juhász a sportigazgató Fehérváron – hivatalos

Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései és Huszti Szabolcs váltja a Mol Fehérvár FC vezetőedzői posztján a hétfő délelőtt távozott Michael Borist, míg a sportigazgatói tisztségben Sallói István utódja Juhász Roland lett – jelentette be honlapján a fehérvári klub.

Mol Fehérvár FC: távozik Michael Boris és Sallói István – hivatalos

A Mol Fehérvár FC hétfő délelőtt a hivatalos honlapján bejelentette, hogy távozik a labdarúgóklubtól Michael Boris vezetőedző és Sallói István sportigazgató.

NB I: Michael Boris úgy készül, edzést tart vasárnap reggel

Megszerezte első győzelmét az idényben a Vasas, a labdarúgó NB I 11. fordulójában a gödörben lévő Mol Fehérvárt győzte le a 2–0-ra. Ez volt az utolsó meccse Michael Borisnak a fehérváriak vezetőedzőjeként? Ez a kérdés is elhangzott a meccs utáni sajtótájékoztatón. 

NB I: Nemcsak a vereség, hanem Pinto elvesztése is sokkolt minket – Boris

A labdarúgó NB I 4. fordulójából elhalasztott Mol Fehérvár FC–Újpest FC mérkőzést Branko Pauljevics góljával a vendégek nyerték. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

NB I: Úgy ünnepeltük a gólt, mintha győztünk volna – Ricardo Moniz

Az utolsó pillanatban mentett pontot a ZTE a Mol Fehérvár ellen a labdarúgó NB I 10. fordulójában. Az 1–1-re végződött mérkőzés után a két vezetőedző értékelt. 

NB I: „Ha már biztossá válik a bennmaradásunk, megfogalmazunk új célokat”

Mint arról beszámoltunk, az újonc Kecskemét újpesti sikerével a tabella élére állt a labdarúgó NB I 10. fordulójának pénteki játéknapja után. A vezetőedzők értékelései.

NB I: Három góllal kellett volna nyernünk – Hornyák Zsolt

A labdarúgó NB I-ben vasárnap rendezett Puskás Akadémia–Mol Fehérvár FC mérkőzés (1–1) után a hazaiak vezetőedzője, Hornyák Zsolt arról beszélt, a játék képe alapján három góllal nyerniük kellett volna.

NB I: A partjelzőt és a negyedik játékvezetőt szerintem kikészítettem – Dombi

A menesztett Joao Janeiro távozása után a megbízott vezetőedzővel, Dombi Tiborral a kispadon szerezte meg első győzelmét az új idényben a DVSC, amely Dorian Babunszki góljával múlta felül hazai környezetben a negyedik vereségét elszenvedő Mol Fehérvárt, míg az újonc Kecskemét a Paks legyőzésével menetelt tovább – igaz, a tolnaiaknál Böde Dániel külön kérésre nem került a meccskeretbe. A mérkőzések után a vezetőedzők értékeltek.

NB I: „Nem keresünk kifogást, hibát, egy csapat vagyunk, együtt veszítünk, együtt nyerünk”

Mint ismert, a veretlenek csatáját a Kisvárda nyerte meg Pakson, míg a Mol Fehérvár megtörte a még veretlen újonc Kecskemét sorozatát a hazai 2–1-es sikerrel. A mérkőzések után a vezetőedzők értékeltek.

NB I: Nemcsak a test, hanem az agy is elfárad – Boris

Mint beszámoltunk róla, a Kisvárda 3–1-re legyőzte a Mol Fehérvárt a labdarúgó NB I 5. fordulójában. A találkozót követően így értékeltek a vezetőedzők.

Ekl: A kölni győzelmünket szerényen kezeltük – Michael Boris

Egygólos előnnyel várja a Fehérvár FC a 1. FC Köln elleni Európa-konferencialiga playoffmérkőzésének visszavágóját, amely előtt Michael Boris és Marcel Heister válaszolt az újságírók kérdéseire. 

Ekl: Megmutattuk, tudunk futballozni – Michael Boris

A Fehérvár FC Kölnben aratott bravúros sikere (2–1) után Michael Boris megkönnyebbülten értékelt, a vezetőedző szerint csapata megmutatta, tud futballozni.

Ekl: Kölnben nagy érdeklődéssel fogadták Borist és a Fehérvárt

A Fehérvár megérkezett Kölnbe, ahol csütörtökön a helyi Bundesliga-csapattal találkozik az Európa-konferencialiga rájátszásában. Michael Boris vezetőedző a németországi összecsapás minden percét élvezni akarja.

NB I: Kenan Kodro nem játszhat a Köln ellen?

A Ferencváros egészen simán nyert 4–0-ra a Mol Fehérvár ellen a labdarúgó NB I 3. fordulójában. A mérkőzés után a két vezetőedző értékelt. 

Ekl: Úgy készültünk fel a párharc visszavágójára is, mint bármelyik másik mérkőzésre – Michael Boris

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Mol Fehérvár FC 2–1-re legyőzte idegenben a moldovai Petrocubot az Európa-konferencialiga 3. selejtezőkörének visszavágóján. A találkozót követően az edzők és a Vidi kapusa is értékelt. A székesfehérváriak 7–1-es összesítéssel jutottak a rájátszásba, amelyben a német Bundesligában szereplő 1. FC Kölnnel találkoznak majd. 

Ekl: Arra készülünk, hogy a Petrocub nekünk jön – Boris

Szerda délelőtt, tíz óra után húsz perccel szállt fel a Vidi különgépe, de már dél előtt landolt is Chisinauban. Az alig másfél órás repülést húszperces buszozás követte, helyi idő szerint 14 órakor (Moldovában egy órával előrébb járnak, mint Magyarországon) már a szállodában ebédelt a fehérvári küldöttség. A csapat kora este a mérkőzésnek otthont adó Zimbru Stadionban edzett, előtte Michael Boris vezetőedző beszélt a várakozásairól.

NB I: A találkozó elején irányítottunk – Courts a Honvéd négygólos veresége után

A labdarúgó NB I 2. fordulójában a Mol Fehérvár 4–0-ra megverte odahaza a Honvédot. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Ekl: Öt-nullás meccsben is lehet találni kivetnivalót – Michael Boris

A Fehérvár FC 5–0-s győzelmet aratott a Petrocub Hincesti ellen az Európa-konferencialiga selejtezőjének 3. fordulója első meccsén, amely után sajtótájékoztatón értékeltek az edzők. 

Ekl-sel.: Átbeszéltük, mi nem működött a Paks ellen – Michael Boris

A Mol Fehérvár hazai pályán kezdi meg a Petrocub Hincesti elleni Európa-konferencialiga-selejtezőt a 3. fordulóban. A mérkőzés előtti napon Michael Boris vezetőedző és Kenan Kodro válaszolt az újságírói kérdésekre.

NB I: Ilyen a futball, egyszer ad, máskor pedig elvesz – Török László

A labdarúgó NB I nyitó fordulójában ugyan kétszer is vezetett a Kisvárda a DVSC ellen, nyerni azonban nem tudott, miután a vendégek a hosszabbításban döntetlenre mentették a találkozót. Pakson győzelemmel debütált Waltner Róbert, a Tolna megyeiek legyőzték a Mol Fehérvárt. A mérkőzések után így értékeltek a vezetőedzők.


Kézilabda Eb: Tudta-e?