NB I: egységben az erő – ilyen volt a Mezőkövesd őszi szezonja

Véget vetett a bábeli zűrzavarnak Pintér Attila vezetőedző, a saját edzői és taktikai stílusában „egyenesítette ki” a társaságot.

NB I: A Mezőkövesd az életéért küzdött, mi a dobogón elkényelmesedtünk – Bognár György

Gólgazdag meccsen, 4–3-ra nyert a Mezőkövesd a labdarúgó NB I 14. fordulójában a Paksi FC ellen, és ezzel feljött a 9. helyre a tabellán. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

Két hónap után a DVTK legyőzésével nyert ismét a Mezőkövesd

A Mezőkövesd hétmeccses nyeretlenségi sorozatot lezárva 2–1-re legyőzte a Diósgyőrt a labdarúgó NB I 12. fordulójában.

NB I: a Ferencváros három góllal nyert a Mezőkövesd ellen

A Ferencváros hazai pályán 3–0-ra legyőzte az első félidőben rengeteget hibázó Mezőkövesdet a labdarúgó NB I 10. fordulójában, ezzel még biztosabbá tette a helyét a tabella élén.

NB I: Férfiasan viseljük a jelenlegi helyzetet – Kuttor Attila

A Mol Fehérvár 2–1-es győzelemmel hozta el a három pontot a Mezőkövesdtől a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A mérkőzés után Kuttor Attila és Márton Gábor mondta el véleményét a találkozóról. 

NB I: Lanzafame nélkül nyerne a Ferencváros ellen a Honvéd

A kupadöntőben elszenvedett vereség után a bajnokságban sem sikerült legyőznie a Mezőkövesdnek a Budapest Honvédot. A 2–1-re elvesztett hazai mérkőzés után Kuttor Attila arról beszélt, gödörbe került a csapata, míg Pisont István elárulta, meddig kell nélkülözniük a kispestieknek Davide Lanzafamét. 

MK: Nem csoda, hogy ezt elértük, sokat tettünk érte – Tóth Mihály

Bár a visszavágó előtt még a Mol Fehérvár állt jobban idegenben szerzett góllal a Mezőkövesddel szemben a Magyar Kupa elődöntőjében, 3–3-as összesítéssel utóbbi jutott be – több idegenbeli góllal – a fináléba. A mérkőzés után az eltiltását töltő Kuttor Attilát helyettesítő Tóth Mihály és Joan Carrillo értékelt.

MK: Egy félreérthető mondat miatt kaptam a piros lapot – Kuttor Attila

Szombaton lejátszották a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőinek első mérkőzését. A Mezőkövesd és a Fehérvár találkozója 1–1–gyel zárult, míg az MTK és a Budapest Honvéd 0–0-t játszott. Így értékeltek a vezetőedzők. 

MK: „Kuttor Attila nélkül? Hátrány lenne, de megbirkóznánk vele”

A Mol Fehérvár idegenben szerzett góllal került előnybe a Mezőkövesddel szembeni labdarúgó Magyar Kupa elődöntő első párharcában. A mérkőzés azonban 1–1-gyel zárult, így a keddi visszavágón bármi megtörténhet. A hazaiaktól Pekár László értékelt az NSO Tv-nek, míg Pátkai Máté a Mol Fehérvár honlapján beszélt a találkozóról.