Darts: Végső János 3 leget nyert, de nem tudta legyőzni Kinget

Végső János 6–3-ra kikapott Mervyn Kingtől a riesai European Tour-dartsverseny első fordulójában.

Darts-vb: Humphries óriási meccsen legyőzte Chris Dobeyt

Mervyn King, Callan Rydz és Luke Humphries nyolc közé jutásával zárult a PDC-dartsvilágbajnokság 13. versenynapjának délutáni programja.

Darts: Claytonnak PL-szereplést ért a Masters megnyerése

José de Sousa kiejtése után a kiemeltek közül Michael van Gerwent, James Wade-et és Peter Wrightot is megverte, majd a döntőben 11–8-ra Mervyn King ellen is győzött, így Jonny Clayton nyerte meg a világbajnokság utáni első rangos PDC-dartsversenyt, a Milton Keynesben zárt kapuk mögött megrendezett Masterset.

Darts-vb: Van Gerwen hozta a kötelezőt, Heta meglepetésre kiesett

A londoni Alexandra Palace-ban zajló PDC-dartsvilágbajnokság ötödik napján játszott először a világelső Michael van Gerwen, és hozta a kötelezőt skót ellenfele ellen. A szombati játéknap legjobb mérkőzését Damon Heta és Danny Baggish játszotta egymással, ahol meglepetés született. 

Darts: Van Gerwen „visszatért”, hatodszor nyerte meg a vb előtti utolsó rangos tornát

Michael van Gerwen döntő legben, 11–10-re legyőzte Mervyn Kinget a világbajnokság előtti utolsó kiemelt dartsverseny, a Players Championship Finals vasárnap esti döntőjében, így megvédte címét, és március óta először diadalmaskodott televíziós tornán.

Darts-vb: Wright meccsnyílról felállva, hirtelen halálban nyert!

Mind a négy kiemelt játékos, Darren Webster (20.), Mervyn King (19.), Jonny Clayton (16.) és Ricky Evans (32.) is továbbjutott a második fordulóból a londoni PDC-dartsvilágbajnokság péntek délutáni programjában.

Darts: parádés meccsek, Van Gerwen és Anderson is kiesett

A világelső Michael van Gerwen és a címvédő Gary Anderson is kiesett a világbajnokság után legrangosabb dartsversenye, a blackpooli World Matchplay második fordulójában: a holland kiválóságot a BDO világbajnoka, Glen Durrant, míg a skót klasszist a veterán Mervyn King verte meg.

Darts: már az első napon dráma, Price meccsnyilakról esett ki

Két kiemelt játékos, Gerwyn Price és Nathan Aspinall már az első napon kiesett, Gary Anderson és Rob Cross azonban továbbjutott az első fordulóból a blackpooli World Matchplayen, a profi dartsozók világbajnokság utáni legrangosabb versenyén.

Darts: „Van Gerwennek le kell szállnia a magas lóról”

Két hete Michael van Gerwen a „darts szégyeneként” emlegette Mervyn Kinget, aki pénteken a UK Open eddigi legnagyobb meglepetését aratta azzal, hogy legyőzte a világelső hollandot.

Darts-vb: megszületett az eddigi legnagyobb meglepetés

A 14. kiemelt holland Benito van de Pas és a 22.-ként rangsorolt angol Mervyn King is kiesett, a skót Robert Thornton viszont továbbjutott a londoni dartsvilágbajnokság első fordulójában. Az esti programban újabb két kiemelt, Jelle Klaasen (12.) és Joe Cullen (19.) búcsúzott, a kétszeres győztes Gary Anderson pedig nagyon magabiztos győzelemmel jutott tovább.

Darts-vb: Anderson, Lewis és D. Webster is simán győzött

Megkezdődtek a második forduló küzdelmei a londoni dartsvilágbajnokságon: a péntek délutáni programban előbb Ian White, majd Michael Smith, aztán Benito van de Pas jutott be a legjobb 16 közé. Az esti első találkozón Darren Webster szenzációs produkcióval búcsúztatta Simon Whitlockot. A címvédő Gary Andersonnak és az előző vb másik döntősének, Adrian Lewisnak sem okozott gondot a továbbjutás.

Darts-vb: 136-os kiszállóval maradt életben, elsírta magát a fordítástól

A londoni darts-vb 1. fordulójában a 22. helyen kiemelt Mervyn King kétszettes hátrányból állt fel a meccsnyilakat is hibázó Steve West ellen. Adrian Lewis lényegesen magabiztosabb sikerrel kezdett, ellenfele a selejtezőben és az 1. fordulóban hat 100 feletti kizárót szóró Corey Cadbyt kiejtő Joe Cullen lesz.


Kézilabda Eb: Tudta-e?