Darts Eb: kiesett az 1. kiemelt és a címvédő, elfogytak a hazaiak

A 13. darts Európa-bajnokság nyitó körében máris búcsúzott a címvédő angol Rob Cross és az 1. helyen kiemelt honfitársa, Joe Cullen is.

Darts: ilyen még nem volt – rendhagyó körülmények között német továbbjutás

Három győzelemmel és egy vereséggel a német Max Hopp nyerte meg a 12. számú csoportot a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron, ezzel bejutott a verseny második szakaszába, a legjobb 32 közé.

Darts: a német örül, hogy az izgulós magyarok ellen kezdenek

Örül a magyarok elleni kezdésnek a hét végi csapat-világbajnokság előtt Max Hopp, a német dartscsapat egyik tagja. Hopp és társa, Martin Schindler hazai pályán, Hamburgban lép színpadra a csütörtökön kezdődő, vasárnapig tartó eseményen, amelynek első fordulójában a Székely Pál, Végső János duóval csap össze.

Darts: teljes a vb mezőnye – velük találkozhatnak Székelyék

Teljessé vált a június eleji darts csapat-világbajnokság (PDC World Cup of Darts) mezőnye – eldőlt, hogy Raymond van Barneveld nem védi meg a címét Hollandiával, mivel Jermaine Wattimena kvalifikálta magát. Az ok egyszerű: Van Barneveld csak 30. a világranglistán, honfitársa pedig hat hellyel megelőzi, így ő léphet táblához Hamburgban Michael van Gerwen oldalán.

Darts-vb: Van Gerwen aligha így képzelte el az első meccsét – videó

Azok után, hogy a bevonulása előtt sörrel leöntötték, négy szettben megverte az angol Alan Tabernt, így bejutott a londoni PDC-dartsvilágbajnokság harmadik fordulójába a kétszeres vb-győztes Michael van Gerwen.

Darts: CR és Marcelo gólörömét másolták a németek

A német válogatott szombat este már a negyeddöntőbe jutott a darts csapat-világbajnokságon, ám a Max Hopp, Martin Schindler duóról nem csak 180-jaik miatt beszélnek a szurkolók. A német páros ugyanis a Real Madrid klasszisainak, Marcelónak és Cristiano Ronaldónak a gólörömét másolta a meccsük megnyerését követően.

Darts: történelmi tett és óriási meglepetés Saarbrückenben

A harmadik állomásához érkezett ezen a hétvégén a PDC European Tour, és első alkalommal szerezte meg a végső győzelmet német versenyző. Történelmi tett és óriási meglepetés!