Na, mi újság, Wágner úr? – avagy a topligák top 10 „sztrovacsekje”

Véget ért az idei nyári átigazolási szezon, sajnos vagy végre már – néhány nagy öreggel is találkozhattunk az elmúlt hetekbeli transzferlistáinkon, közülük emelünk ki tízet.

Serie A: megütötte a bírót, ötmeccses eltiltást kapott

Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága öt bajnoki mérkőzésre eltiltotta Mauricio Pinillát, a Genoa csatárát, aki a hétvégén megütötte az Atalanta elleni mérkőzés játékvezetőjét.

Olasz Kupa: a Lazio hatgólos találkozón jutott tovább

A Lazio 4–2-es győzelmet aratott a Genoa felett, így továbbjutott az Olasz Kupa negyeddöntőjébe.

Videó: Ribéry csodagólját másolták, a Milan bánta

Fantasztikusan szép mozdulattal egyenlített az Atalanta a Milan ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójában. A 2–1-re nyerő bergamóiak chilei csatára, Mauricio Pinilla hasonló gólt lőtt, mint szombaton Franck Ribéry az Eintracht Frankfurt ellen.

Videó: a mozdulat specialistája újabb látványos gólt szerzett

Mauricio Pinilla, az Atalanta chilei válogatott labdarúgója fantasztikus góllal mentett pontot csapatának a Cesena vendégeként az olasz élvonalbeli bajnokság (Serie A) 33. fordulójában. A dél-amerikai futballista hasonló mozdulattal talált be korábban a Cagliarinak és a Torinónak is. Melyik volt a legszebb?

Serie A: a Genoában folytatja a chilei válogatott csatára

Az olasz élvonalbeli Genoa leigazolta a Cagliaritól Mauricio Pinillát, a chilei labdarúgó-válogatott csatárát.

Normális? A chilei magára varratta a brazilok elleni 120. perces kapufáját

Nem jó érzés, ha rossz emlékeinket eszünkbe juttatják vagy felelevenítik. A chilei Mauricio Pinilla másképp gondolhatja, ugyanis magára tetováltatta a brazilok elleni kapufáját – ha az a lövés bemegy, Pinilla hős lehetett volna…

Vb 2014: eltiltották a chileivel lökdösődő brazil szóvivőt

Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a FIFA-tól Rodrigo Paiva, a brazilok lökdösődő sajtószóvivője.

Vb 2014: vizsgálat a lökdösődő brazil szóvivő ellen

Vizsgálatot indít a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a brazil válogatott szóvivője ellen, aki összetűzésbe keveredett egy chilei játékossal a két együttes szombati világbajnoki nyolcaddöntőjének félidejében.