NB I: Szenzációs érzés gólt szerezni a Fradi ellen – Matheus Leoni

Matheus Leoni, a kisvárdaiak balhátvédje szép és kevésbé szép élményeket egyaránt őriz a Ferencváros elleni bajnokikról – vasárnap következik az újabb ütközet a labdarúgó NB I-ben.

NB I: a klub élt opciós jogával, a két légiós Kisvárdán marad

A Kisvárda élt opciós lehetőségével, a következő időszakra is érvénybe léptette Driton Camaj és Matheus Leoni szerződését: ez azt jelenti, hogy mindketten a csapat játékosai lesznek a 2022–2023-as idényben is – jelentette be hivatalos honlapján az NB I legutóbbi ezüstérmese.

Győzött a bajnok: négy gólt vágott Kisvárdán a Ferencváros

A hét utolsó napján rangadót rendeztek a labdarúgó NB I-ben: az éllovas Kisvárda 4–0-ra kikapott odahaza a címvédő Ferencvárostól.

NB I: díjazták a kisvárdaiakat, albán derbihős, zalai dilemma

A labdarúgó NB I 7. fordulóját követő visszapillantónk fókuszában a 6. meccsét nyerő Kisvárda, no meg a Ferencváros–Újpest (3–1) derbi. 

Kisvárda: aláírt a Bulgáriából érkező brazil balhátvéd – hivatalos

Igaznak bizonyult a korábbi sajtóhír, a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda a hivatalos honlapján bejelentette Matheus Leoni szerződtetését. A 29 éves brazil védő a bolgár élvonalbeli FK Arda Kardzsalitól érkezett.

Kisvárda: megint Bulgáriából igazolnának, brazil védő érkezhet – sajtóhír

Bulgáriai sajtóértesülések szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Kisvárda szerződtetheti a helyi élvonalban szereplő FK Arda Kardzsali brazil hátvédjét, Matheus Leonit.


Kézilabda Eb: Tudta-e?