Sznúker: Robertson fölényes győzelme a Masters döntőjében

Neil Robertson győzelmével ért véget Londonban a sznúker Masters. A döntőben az ausztrál 10–4-re győzött az angol Barry Hawkins ellen.

Sznúker: Robertson és Hawkins döntőzik; Selby mentális problémája

A sznúker Masters elődöntőjében Neil Robertson nagy csatában legyőzte Mark Williamst, és Barry Hawkins is döntő frémes ütközetben múlta felül Judd Trumpot. Eközben a negyeddöntőben búcsúzó világbajnok, Mark Selby, mentális problémájáról beszélt.

Sznúker: a hangulat, amikor O’Sullivan bejön az arénába – videó

Ronnie O'Sullivan megnyerte az első mérkőzését az egyik legrangosabb sznúkertornán, a Mastersen a londoni Alexandra Palace-ban. A hatszoros világbajnok angol legenda 6:1-re győzte le honfitársát, Jack Lisowskit.

Sznúker: ritka nagy hiba a világ legjobb játékvezetőjétől – videó

Ritkán látható nagy hibát követett el Jan Verhaas, az egyik legrangosabb sznúkertornán, a Mastersen Londonban. A hat vb-döntőn bíráskodó, a sportág klasszis játékvezetőjének számító holland a John Higgins–Csao Hszin-tung meccsen rossz helyre rakta vissza a lelökött zöld golyót.

Darts: Claytonnak PL-szereplést ért a Masters megnyerése

José de Sousa kiejtése után a kiemeltek közül Michael van Gerwent, James Wade-et és Peter Wrightot is megverte, majd a döntőben 11–8-ra Mervyn King ellen is győzött, így Jonny Clayton nyerte meg a világbajnokság utáni első rangos PDC-dartsversenyt, a Milton Keynesben zárt kapuk mögött megrendezett Masterset.

Tenisz: a Masters 1000-es római tornát a Garros előtt pótolhatják

Angelo Binaghi, az Olasz Teniszszövetség vezetője elmondta, az eredetileg május közepére tervezett, végül elhalasztott Masters 1000-es római tornát az őszre csúsztatott Roland Garros előtt, de akár utána is pótolhatják.

Sznúker: briliáns lökés, az ellenfél is csak ámult – videó

Stephen Maguire talán a 2020-as évek egyik legtrükkösebb lökését vitte véghez a 2020-as sznúker Mastersen. Az egyetlen szépséghiba a lökésében, hogy a fehér golyó is lement, ám ez mit sem von le a briliáns trükk szépségéből. A szerencsés lökést látva az ellenfél, Niel Robertson is csak ámult.

Sznúker: hihetetlen érzelmek törtek elő a Masters-győztes Allenből

Londonban Mark Allen győzelmével ért véget a sznúkersport egyik legrangosabb versenye, a Masters. Az északír játékos a döntőben az angol Kyren Wilsont győzte le.

Golf, Masters: 73-szor nem jött össze, de most igen!

A spanyol Sergio García nyerte meg a vasárnap véget érő US Masterst, a golfozók idei első férfi major tornáját az egyesült államokbeli Augustában.

Golf: Tiger Woods mindent megtesz a Masters-indulásért

Tiger Woods, a korábbi világelső golfozó mindent megtesz annak érdekében, hogy játszhasson az április 6. és 9. között megrendezendő Mastersen.

Sznúker: O’Sullivan mázlis lökése; 8 között a Mastersen

Ronnie O’Sullivan legyőzte Mark Williamst a londoni sznúker Masters első körében. Az ötszörös világbajnok angol és a kétszeres világbajnok walesi csatája döntő frémig ment.

Sznúker: megnyugtatta a rajongóit, O’Sullivan visszatér

Ronnie O’Sullivan megerősítette, hogy részt vesz a januári Mastersen és februárban a German Mastersen. Az ötszörös világbajnok angol sznúkerjátékos tavasz óta nem játszott versenyen.

Sznúker: Murphy simán verte Robertsont a Mastersért

Fölényes győzelmet aratott Shaun Murphy a sznúker Masters döntőjében Londonban. Az angol 10:2-re verte meg a világelső ausztrál Neil Robertsont.

Sznúker: három világbajnok jutott a négy közé a Mastersen

A pénteki két mérkőzéssel kialakult a legjobb négy mezőnye a sznúker londoni Masters-bajnokságán. Az elődöntő négy résztvevője között három korábbi világbajnok is megtalálható.

Sznúker: O'Sullivan gyorsan megdöntötte Hendry rekordját

Elsőként Ronnie O'Sullivan jutott a legjobb négy közé a sznúker Masters-tornán Londonban. Az ötszörös világbajnok angol klasszis 6:1-re győzött a hongkongi Marco Fu ellen.

Wozniacki nem parádézott a hímsoviniszta golfklubban - videó

Az idény első Major tornája, a Masters előtt megszokott örömjátékkal melegítettek a résztvevők. A dán teniszező párjának, Rory McIlroynak segített, és még ütött is. Ott, ahol tavaly kapott először tagságit egy (két) hölgy.


Kézilabda Eb: Tudta-e?