NFL: újabb célpont Bradynek – visszatért Bennett New Englandbe

Újra a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriotsnál játszhat Martellus Bennett.

NFL: korán ment az edzőtáborba, az öltözőben aludt a sztár – videó

Martellus Bennett, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Green Bay Packers sztárja vélhetően már nem bírt magával, így hát szerda este megjelent csapata edzőtáborában.

NFL: a Pats megint megcsinálta! Két cserét is lebonyolított a bajnok

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő a New England Patriots továbbra sem lassít, most két nagyszabású cserét hajtott végre a címvédő.

NFL: a Pats megszerezte a Colts támadóját; Romót menesztik

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) címvédője, a New England Patriots egy csere keretén belül megszerezte az Indianapolis Colts tight endjét, Dwayne Allent.

NFL: alighanem elveszíti tight endjét a Patriots

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi kiírását megnyerő New England Patriots minden bizonnyal elveszíti tight endjét, Martellus Bennettet.

NFL: újabb Pats-csere, a Bears balhés játékosa érkezett

Elemében van a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots vezetősége. Ami az elmúlt napokat illeti, Bill Belichick több cserét is lebonyolított: először egy sokkoló döntés keretében Chandler Jones passzsiettetőt elküldte Arizonába, szerdán pedig megszerezte a Chicago Bears hórihorgas tight endjét, Martellus Bennettet.

Körözött bűnöző életét mentette meg a Giants játékosa

Martellus Bennett egy kb 5 méteres elkapással lett a hétvége hőse. Pedig már vége volt a meccsnek, és nem is labda „szállt" felé.


Kézilabda Eb: Tudta-e?