Átigazolás: a Serie A-ba kerülhet a korábbi Honvéd-védő

A Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Serie A-ban szereplő Sassuolo 26 éves montenegrói védővel erősítheti meg a keretét a téli átigazolási időszakban.

Montenegró: Bozsovics és Polekszics a válogatottban

A montenegrói labdarúgó-válogatott augusztus 14-én Fehéroroszország ellen lép pályára felkészülési mérkőzésen. Érdekesség, hogy a montenegrói nemzeti csapat két kapusa egyaránt ismerős lehet a magyar szurkolóknak.

DVTK: Rudolf edzésben; egy próbajátékostól megváltak

Rudolf Gergely csütörtökön délelőtt a társakkal edzett annak ellenére, hogy a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK támadója megsérült a Gaz Metan Medias elleni felkészülési mérkőzésen (0–3).

DVTK: az egyik szerb mehet, de a kapuskérdés nincs megoldva

Kapust, kapusokat keres a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK. Tomiszlav Szivics számára a szombati DVSC–DVTK felkészülési meccsen kiderült, hogy a próbajátékosok közül ki az, akit a továbbiakban is érdemes még tesztelni.

DVTK: éleződő kapushelyzet, alig maradtak a posztra

Ahogy arról beszámoltunk, új délszláv kapus vett részt a DVTK tegnapi edzésén, a horvát-szerb kettős állampolgár Marko Simics legutóbb Iránban szerepelt.

DVTK: Iránban is edződött délszláv kapust tesztel a stáb

Újabb próbajátékos bukkant fel a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának edzésén.

Bp. Honvéd: Rivera, Simics és Filó Tamás is távozik a klubtól

A Budapest Honvéd élvonalban szereplő labdarúgócsapata szűkszavú közleményben tudatta a hivatalos honlapján, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott három labdarúgójával.