NFL: a Raiders Oaklandből Las Vegasba költözne

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Oakland Raiders tulajdonosa, Mark Davis szeretné, ha a klubot sikerülne Las Vegasba költöztetnie.

Sznúker: újabb 147-es brék, megdöntötték Hendry rekordját

Fergal O’Brien 147-es pontsorozatot ért el Mark Davis ellen a sznúker Championship League 6-os csoportjában játszott meccs első frémjében az angliai Stockban. Az ír játékos ezzel 43 évesen és 354 naposan minden idők legidősebb játékosa lett, aki meglökte a maximális bréket hivatalos körülmények között. A korábbi rekordot a hétszeres világbajnok skót legenda, Stephen Hendry tartotta 43 évvel és 99 nappal 2012-ből (legfiatalabbként a thaiföldi Tanavat Tirapongpaibun érte el a 147-et 16 évesen és 312 naposan). O’Briennek ezt volt az első 147-e.

Sznúker: a csodalökésen a bajnok is csak nevetett

A World Seniors Championship a sznúkervilágban egy olyan bajnokság, melyben kizárólag 40 év felettiek indulhatnak. Aki pedig azt hiszi, az évekkel kopik a tehetség, az hatalmasat téved. Íme, a címvédő Mark Davis lökése, melyhez persze nem kevés szerencse is kellett…

Sznúker-vb: kiesett a négyszeres világbajnok Higgins

A walesi Mark Williams búcsúja után John Higgins is befejezte szereplését a sheffiedi sznúker-világbajnokságon. A skótok négyszeres bajnoka az angol Mark Davistől kapott ki 10:6-ra a legjobb 16 közé kerülésért folytatott összecsapásban.


Kézilabda Eb: Tudta-e?