Kerékpár: Mark Cavendish két évig még folytatná a pályafutását

Két évig még folytatná profi kerékpáros pályafutását a brit Mark Cavendish – írja az MTI.

Giro: Martonvásár és Zámoly különdíjat kapott a szervezőktől

A Giro d’Italia magyarországi hivatalos Facebook-oldala eredményt hirdetett a magyarországi települések között kiírt két pályázatban. Az aktivitás kategóriában a huszáraival büszkélkedő Martonvásár, míg a településdekoráció kategóriában a Mark Cavendish kalandjairól híressé vált Zámoly lett a nyertes. A díj mellé másfél millió forint pénzjutalom is járt.

Giro: eljutott hozzá az emlékmegálló híre, Cavendish üzent a magyar drukkereknek

A Giro d'Italia egyik legnagyobb sztárja, a sprinter Mark Cavendish csapata a Quick-Step hivatalos közösségi oldalán keresztül mondott köszönetet a magyar drukkereknek az olasz körverseny magyarországi szakaszain teremtett hangulatért, továbbá a zámolyi, róla elnevezett buszmegállóért és emléktábláért. Utóbbi akcióval a zámolyi drukkerek a nemzetközi sportsajtóban is komoly nevet szereztek...

Giro: The Cavendish stop, and plaque inaugurated in Zámoly

On Saturday afternoon, the Cavendish stop and plaque were handed over in Zámoly, Fejér County, commemorating the event of May 6 when Mark Cavendish, one of the biggest sprinters in the 105th Giro d`Italia, stopped to change his bike at the village's first bus stop from Székesfehérvár.

Giro: felavatták Zámolyban a Cavendish-megállót és az emléktáblát – videó

Szombaton délután átadták a Fejér megyei Zámolyon a Cavendish-megállót és emléktáblát, amely annak a május 6-i eseménynek állít emléket, amikor a településen áthaladó 105. Giro d`Italia mezőnyének egyik legnagyobb sprintersztárja, Mark Cavendish megállt kerékpárt cserélni a község Székesfehérvár felőli első buszmegállójában.

Giro: buszmegállót neveznek el Mark Cavendishről Zámolyban

Mint ismert, pénteken Mathieu van der Poel nagy hajrával, az utolsó 15-20 méteren előzve szerezte meg a szakaszgyőzelmet a 105. Giro d'Italia kerékpáros-körverseny első napján, a Budapest és Visegrád közötti 195 kilométeres etapon. A mezőny Zámolyon is áthaladt, ahol Mark Cavendish kénytelen volt kerékpárt cserélni.

Giro: videón a 3. szakasz befutója és összefoglalója

Ahogyan azt megírtuk, pályafutása 16. szakaszgyőzelmét érte el a Giro d'Italián a Quick-Step Alpha Vinyl brit versenyzője, Mark Cavendish, aki az olasz kerékpáros-körverseny harmadik, egyben utolsó magyarországi szakaszán aratott diadalt. Az Eurosport jóvoltából a balatonfüredi befutó mellett a szakasz összefoglalóját is megtekinthetjük.

Giro: „Lenyűgöző volt” – mondta Cavendish Valternek az első magyar szakaszról

Hivatalos Facebook-oldalán mondott köszönetet a magyar szurkolóknak Valter Attila a Giro d’Italia olasz kerékpáros-körverseny első magyar, Budapest és Visegrád közti szakasza után.

Tour de France: csapatvezetője nem zárkózik el Cavendish indulásától

Nem zárkózik el a 34 szakaszsikerrel társrekorder Mark Cavendish részvételétől a Tour de France országúti kerékpáros körversenyen a Quick-Step Alpha Vinyl csapatvezetője – írja az MTI.

Kerékpár: fegyveres rablók fosztották ki a háromszoros világbajnok házát

A 36 éves bringás közösségi oldalán számolt be róla, hogy november 27-én a hajnali órákban essexi házukban, álmukban ütött rajtuk négy álarcos, fegyveres alak, akik késsel fenyegették meg feleségét, gyermekeit és őt magát is – közölte az MTI.

Kerékpár: „Mark tovább akarta írni a tündérmeséjét”

A 36 esztendős brit Mark Cavendish szerződést hosszabbít, és jövőre is a Quick Step-Alpha Vinyl kerékpárcsapat színeiben versenyez.

Kerékpár: két bordáját eltörte és légmellet kapott Cavendish

Mark Cavendish brit kerékpáros bukott, eltörte két bordáját és légmellet kapott a genti hatnapos pályaversenyen – közölte az MTI.

Tour de France: Cavendish beállította Merckx rekordját

Mark Cavendish nyerte meg a Tour de France pénteki, Nimes és Carcassonne közötti, csaknem 220 kilométeres szakaszát. A brit kerékpáros idei negyedik Tour-szakaszsikerével összesítésben 34-nél jár, amivel beállította a belga Eddy Merckx 1975 óta fennálló TdF-rekordját.

Tour: Cavendish újra nyert, egy győzelemre Merckx rekordjától

A brit Mark Cavendish idei harmadik, pályafutása 33. szakaszsikerét aratta a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen, ezzel már csak egy győzelemre van az örökrangsor élén álló Eddy Merckxtől. Az összetett élcsoportjában nem történt változás a 10. szakaszt követően – írja az MTI.

Tour de France: Cavendish újra nyert, közelít Merckxhez

A brit Mark Cavendish idei második, pályafutása során 32. szakaszsikerét aratta csütörtökön a Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen. A hatodik szakasz után Mathieu van der Poel továbbra is vezet összetettben – írja az MTI.

Tour de France: sztrájkkal indult, Cavendish sikerével zárult a 4. etap

Rendhagyó módon kezdődött a Tour de France negyedik szakasza, a Redon és Fougéres közötti 150.5 kilométeres táv, mert a versenyzők a rajtot követően egy percig tartó megállással tiltakoztak a hétfői veszélyes befutó miatt, és a vége sem alakult szokványosan, hiszen a 36 éves Mark Cavendish győzött – öt évvel legutóbbi szakaszsikere után.

Tour: három év szünet után újra indul Mark Cavendish

A 2011-ben világbajnok, 36 éves brit bringás Mark Cavendish csapata, a Deceuninck-Quick-Step hétfőn jelentette be, hogy a sprinter Sam Bennett visszalépését követően kapott helyet az együttesben – jelentette az MTI.

Kerékpár: három év után nyert ismét szakaszt Cavendish – videó

Három év után nyert ismét Mark Cavendish, aki hétfőn a török országúti kerékpáros-körverseny második szakaszát követően ünnepelhetett – írja az MTI.

Kerékpár: Cavendish visszatért korábbi csapatához

Mark Cavendish a Deceuninck-Quick-Step országúti kerékpárcsapathoz szerződik a 2021-es idényre – írja az MTI.

Tour de France: Cavendisht nem nevezte a csapata

Minden idők egyik legjobb kerékpáros-sprintere, a brit Mark Cavendish nem vesz részt a jövő szombaton rajtoló Tour de France-on, mivel csapata, a Bahrain McLaren nem jelölte az indulók közé.


Kézilabda Eb: Tudta-e?