Átigazolás: Szlovéniába ment a hét szezont itt lehúzó légiós

A szlovén harmadosztályban szereplő Velika Polana együtteséhez szerződött a hosszú ideig Magyarországon légióskodó szlovák középpályás, Marián Sluka.

Lombard: a szlovák marad, a balesetet szenvedők edzettek

Szemán György, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubvezetője együttese hivatalos honlapján elmondta, a szlovák középpályás, Marián Sluka marad a csapatnál, a balesetet szenvedő légiósok pedig már a délutáni edzésen részt vettek.

NB I: Látszott, hogy be vagyunk tojva, de mitől? - Kovács László

A labdarúgó NB I 7. fordulójának nyitó mérkőzésén az MTK Vass Patrik góljával 1–0-ra legyőzte a Lombard Pápát. A találkozó után a két szakvezető értékelt.

Lombard: a ZTE-től jöhet védő, aláírhatnak az FTC-játékosok

A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa klubigazgatója, Szemán György szerint hamarosan megegyeznek kiszemeltjeikkel.

Lombard: Fradi- és Honvéd-játékosok próbán; a légiósok nem kellenek

Pontosan egy csapatra való próbajátékos lépett pályára a Lombard Pápa együttesében az aranyosmaróti felkészülési mérkőzésen (1–1).

NB II: Marián Sluka visszatérhetett a ZTE keretébe

A másodosztályú Zalaegerszegi TE labdarúgócsapatának szlovák középpályása, Marián Sluka visszatérhetett a felnőtt kerethez, akár játszhat is a hétvégén a Balmazújváros ellen.

NB II: Sluka már alá is írt Egerszegen - sajtóhír

Visszatért Zalaegerszegre a ZTE labdarúgócsapatának két korábbi játékosa, a legutóbb Siófokon szereplő középpályás, Marián Sluka.

Siófok: egy évre írt alá a 33 éves szlovák középpályás

A labdarúgó NB I-ben szereplő Siófok egy éves szerződét kötött a 33 éves szlovák középpályással, Marián Slukával. Horváth Károly szakmai igazgató szerint további erősítések is várhatóak.

ZTE: Sluka „eltűnt”, már nem tárgyalnak vele, orosz kapus érkezhet

 A Zalai Hírlap internetes oldala arról számolt be, hogy Marián Slukával már nem tárgyal a ZTE labdarúgócsapata a szlovák középpályás lejárt szerződésének meghosszabbításáról.