A magyar sport ünnepnapja: képekben a 65. M4 Sport – Az Év Sportolója Gála

Az operairodalom főhősei helyett a magyar sport egykori és jelenlegi csillagai ragyogták be a lenyűgöző szépségű Operaházat január 9-én este. A 139 éves épület először adott otthont a hazai sportélet legnagyobb ünnepének, a 65. M4 Sport – Az Év Sportolója Gálának.

Puskás Akadémia: Spandler Csabát továbbra is a válogatottság motiválja

Elvesztette idei első felkészülési meccsét a Puskás Akadémia, védője, Spandler Csaba azonban bízik benne, tanulnak a Young Boys elleni 0–3-ból, és hogy az ilyen párharcok közelebb viszik csapatát a Ferencvároshoz.

Marco Rossi: We had dreams before, and now we have goals

Despite giving himself only a 33 percent chance of winning the title, Marco Rossi was awarded Coach of the Year for the second time. In an interview with Nemzeti Sport, the national team head coach, who wants to return to the Opera House next year too, spoke about the great work of his colleagues, the power of football, Fabio Capello's kind words and Sándor Csányi's confidence in him.

Marco Rossi: Eddig álmaink voltak, most már céljaink vannak

Noha előzetesen csak 33 százalék esélyt adott magának a győzelemre, Marco Rossit másodszorra is megválasztották az Év edzőjének. Az Operaházba visszavágyó szövetségi kapitány a kollégák nagyszerű munkájáról, a foci erejéről, Fabio Capello kedves szavairól és Csányi Sándor bizalmáról is beszélt a Nemzeti Sportnak adott interjújában.

Az Év Sportolója Gála: így alakult a sorrend a legjobbak között

Mint beszámoltunk róla, a Magyar Sportújságírók Szövetsége 65. alkalommal ismerte el az év legkiemelkedőbb sportolóit hazánkban. Nézze meg, hogy az egyes kategóriákban hogyan alakult ki a legjobbak sorrendje!

Az Év Sportolója Gála: Marco Rossi 2023-ban is az év edzője szeretne lenni

Marco Rossi másodszor lett az Év edzője Az Év Sportolója Gálán, de itt nem állna meg, mert ahogy az olaszok mondják: a kettő nem ér semmit a három nélkül. Tisztában van vele, ha 2023-ban is ő akarja hazavinni a trófeát, ahhoz a magyar labdarúgó-válogatottnak ki kell jutnia az Európa-bajnokságra. 

Válogatott: Ideje, hogy elérjük a céljainkat – Marco Rossi

Marco Rossi szövetségi kapitány a jövő év kapcsán úgy fogalmazott: ideje, hogy magyar labdarúgó-válogatott elérje céljait.

Gyász: Marco Rossi is búcsúzik Szinisa Mihajlovicstól

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Facebook-posztban búcsúzik korábbi játékostársától, a pénteken hosszú, súlyos betegség következtében elhunyt Szinisa Mihajlovicstól.

Sportrádió: Az a cél, hogy pótselejtező nélkül kijussunk az Eb-re – Rossi

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a Sportrádióban adott interjút, amelyben többek között a magyar válogatott jelenlegi helyzetéről és nemzeti csapat 2022-es teljesítményéről is szó esett. 

Marco Rossi: I would never have dared to dream of this!

In an unusual interview with Marco Rossi, we asked the head coach to tell us what’s the first thing that comes to his mind about 2022 specific dates, opponents, or venues.

Marco Rossi: Erről még álmodni sem mertem volna!

Rendhagyó interjút készítettünk Marco Rossival: a szövetségi kapitányt arra kértük, beszéljen arról, hogy a csodás 2022-es év után mi ugrik be neki elsőre egy-egy dátum, ellenfél vagy éppen helyszín kapcsán.

NS-jótékonyság: Marco Rossi által dedikált labdát árvereznek

A Gödöllői Királyi Kastély licitre bocsájtja a jelenleg is zajló 2022-es labdarúgó világbajnokság hivatalos labdáját, amit Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz származású szövetségi kapitánya látott el kézjegyével – olvasható a Gödöllő Hírek honlapon.

Válogatott: megvan, melyik csapat ellen kezdi 2023-at nemzeti együttesünk

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a magyar válogatott a 2023-as év első – felkészülési – mérkőzését március 23-án, Észtország ellen játssza a Puskás Arénában.

Vb 2022: Marco Rossi csapatától is láthatták, Katarban bevetették!

Szombaton, a Lengyelország–Szaúd-Arábia (2–0) meccsen a labdarúgó-világbajnokságon is láthattunk példát arra a trendi kirúgás típusra, amely a magyar válogatottat irányító Marco Rossi eszköztárában is szerepel, amikor a kapus mellett két belső védő is az öt és felesnél helyezkedik. Hogy mi célból választják ezt a megoldást csapatok? Vb-elemzésünk 2. részében ennek járt utána a Neo Futball egyéni képzőműhely edzője, Rózant János. 

Válogatott: Szoboszlai bármelyik csapatban megállná a helyét – Rossi

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi szerint Szoboszlai Dominik a legjobb magyar futballista lehet Puskás Ferenc óta. Az olasz edző a milannews.it honlap hasábjain dicsérte nemzeti csapatunk újonnan kinevezett kapitányát.

Válogatott: Balázs igazi vezéregyéniség volt, hiányozni fog – Nagy Ádám

Nagy Ádám az egyik olyan játékos a mostani magyar válogatottból, aki a legtöbb meccset játszotta Dzsudzsák Balázzsal. Azt mondja, mindenkinek hiányozni fog, hiszen igazi vezéregyéniségről van szó. 

Válogatott: A sérülésből visszatérő Kalmár Zsoltnak nagyon sokat jelent a gólja

Kalmár Zsolt a 92. percben beállt, s a következő percben győztes gólt lőtt a görögök ellen. A súlyos sérülése miatt 16 hónapot kihagyó, a magyar labdarúgó-válogatottba az év utolsó két mérkőzésén visszatérő középpályásnak nagyon sokat jelent a szabadrúgásból szerzett gólja, amelyet Dzsudzsák Balázsnak ajánlott. 


Kézilabda Eb: Tudta-e?