-->
Sznúker: O’Sullivant is legyőzve lett Trump a legjobb

Judd Trump győzelmével ért véget Llandudnóban (Wales) a Players Championship sznúkertorna. Az angol játékos a döntőben a hongkongi Marco Fut múlta felül 10:8-ra.

Sznúker-vb: Ting Csün-huj az első ázsiai döntős, Selby az ellenfele

Kínai–angol döntőt rendeznek a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. Ting Csün-huj a skót Alan McManust, Mark Selby a hongkongi Marco Fut győzte le az elődöntőben.

Sznúker-vb: Ting Csün-huj nagy játékkal vezet az elődöntőben

A két nagy esélyes vezet Sheffieldben a sznúker-világbajnokság elődöntőjében. A kínai Ting Csün-huj az első nyolc frém során négy százas bréket ért el Alan McManus ellen. Selby minimális előnyben van Marco Fuval szemben.

Sznúker-vb: McManus bravúrja; két ázsiai az elődöntőben

Kialakult az elődöntő mezőnye a sheffieldi Crucible színházban a sznúker-világbajnokságon. A világelső Mark Selby négy közé jutása papírforma, ám a másik három játékosé már nem. A kínaiak sztárja, Ting Csün-huj elődöntője is váratlan, mert, bár a mai sznúker egyik legjobbjának számít, pocsék szezont produkált eddig, még a legjobb 16-ból is kiesett a vb előtt. Fu és különösen McManus szereplése viszont nagy meglepetés.

Sznúker-vb: alaposan elpáholták a kétszeres bajnokot

Már az első napon fény derült az első elődöntős kilétére a sheffieldi sznúker-világbajnokságon. A kínai Ting Csün-huj tőle régen látott nagyszerű játékkal ütötte ki a kétszeres világbajnok Mark Williamst.

Sznúker-vb: hongkongi az első negyeddöntős Sheffieldben

Marco Fu jutott be elsőként a sznúker-világbajnokságon a legjobb nyolc közé Sheffiedlben. A hongkongi versenyző a skót Anthony McGillt ütötte ki 13–9-re.

Sznúker: világbajnokverés és 147-es brék az első napon

A világbajnok Mark Selby Shaun Murphy elleni vereségével és kiesésével kezdődött meg a sznúker Masters viadal a londoni Alexandra Palace-ban, ahol az első nap esti meccsén Marco Fu 147-es bréket is bemutatva győzte le Stuart Binghamet.

Sznúker: Fu a világelsőt verve győzött Ausztráliában - videó

Marco Fu győzelmével ért véget a Bendigóban megrendezett Australian Goldfields Open sznúkertorna. A hongkongi játékos a döntőben 9–6-ra nyert a hazaiak kedvence, a 2010-es világbajnok Neil Robertson ellen.

Sznúker-vb: O'Sullivan vezet a tavalyi vb-döntő „visszavágóján”

Egyedi napot zártak vasárnap a sheffieldi sznúker-világbajnokságon, hiszen egyetlen párharc sem dőlt el. A tavalyi világbajnoki döntő visszavágóján a címvédő angol Ronnie O'Sullivan 9:7-re vezet honfitársa, Allister Carter ellen, míg a kínai Ting Csün-huj nagy tempót diktálva fordított a szintén angol Mark Kinggel szemben.

Sznúker-vb: kiesett a világelső Selby, Trump is a nyolc között

Nagy meglepetésre már a nyolcaddöntők során kiesett a sheffieldi sznúker-világbajnokság egyik favoritja, a világelső Mark Selby. Az angol 13:10-re kapott ki honfitársától, Barry Hawkinstól. A mérkőzés harmadik szakaszára Selby még 9:7-es előnnyel fordult...


Kézilabda Eb: Tudta-e?