BL: az Eb legjobbja és a brit transzferrekorder is debütálásra vár

Kedd este kezdetét veszi a 2021–2022-es labdarúgó Bajnokok Ligája-idény. Mint minden évben, ezúttal is rengeteg újoncot avat a sorozat, az idén azonban kiugróan sok sztárt találunk a BL-debütálásra készülő játékosok között – róluk készítettünk összeállítást.

Juventus: szerződtették az Európa-bajnokot – hivatalos

A Juventus szerda este a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette az Európa-bajnok olasz labdarúgót, Manuel Locatellit.

Juventus: orvosi vizsgálaton az Európa-bajnok középpályás – fotók

A Juventus hivatalos oldalának tájékoztatása szerint Manuel Locatelli, a Sassuolo válogatott labdarúgója orvosi vizsgálatra érkezett a torinói klubhoz, azaz hamarosan az olasz rekordbajnokhoz szerződhet.

Eb 2020: az UEFA reagált C. Ronaldo kólapakolgatására

Nem indít eljárást az UEFA Cristiano Ronaldo és a sajtótájékoztatón hozzá hasonlóan a kólásüvegeket pakolgató játékosok ellen.

Eb 2020: Ronaldo 15 éve még kólareklámban szerepelt – videó!

A 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokság idején készült felvételből kiderül, Cristiano Ronaldónak akkoriban nem volt ellenére, hogy a Coca-Cola szponzorációjában szerepeljen.

AC Milan: kellene még egy-két Fa Mulan

Újra itt van, újra itt van... No, nem a nagy csapat, hanem a nagy csapatás a nemzetközi futball transzferbulijában, ahol a kegyetlen ügynökök szedik a belépőt, a pénzes klubok rendelik a zenét, a sajtó adja a zümmögőkórust, a vigyorgó futballisták meg kaszálnak, mint bolond Pistike a falusi diszkóban. Mint mindig, ebben az átigazolási szezonban is megpróbálunk rendet vágni a topligák igazolásmezőin és pletykadzsungelében, a szokásoknak megfelelően ezúttal is a Premier League-gel kezdtünk, és a Serie A-val folytatjuk.

Ezúttal a Juventus nyerte a kupapárharcot, kiesett a Milan

Érvényesült a papírforma, de nem volt olyan lefutott, mint papíron: a Juventus 2–1-re győzött a Milan ellen a labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjében, és ezzel továbbjutott.

Serie A: a Milan sorozatban 10-edszer már nem kapott ki a Juvétól, sőt…

A Serie A 9. fordulójának szombat esti mérkőzésén a Milan hazai pályán Manuel Locatelli hatalmas góljával 1–0-ra legyőzte a Juventust.

Milan: bombagól a 18 éves tehetségtől, majd eltört a mécses – videó

Manuel Locatelli, a Serie A-ban szereplő Milan 18 esztendős tehetsége óriási gólt akasztott a Sassuolo kapujába a bajnokság 7. fordulójában.

PL: az éllovas lesz az Arsenal vetélytársa az „új Pirlóért?”

Olasz lapértesülés szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) élen álló Leicester City is beszállt az AC Milan fiataljáért, Manuel Locatelliért vívott csatába.

Arsenal: az „ágyúsok” szemet vetettek az „új Pirlóra” – sajtóhír

Olasz lapértesülés szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal érdeklődését felkeltette az AC Milan középpályása, Manuel Locatelli.


Kézilabda Eb: Tudta-e?