Kékszalag: véget ért a verseny, 343 hajó teljesítette a távot

Ahogy korábban megírtuk, a versenyre 556 hajó nevezett, amelyből 343 teljesítette az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat, amelyet még csütörtök este a Vándor Róbert vezette RSM nyert meg.

Kékszalag: több mint ötszázan neveztek a versenyre

Több mint ötszázan neveztek már az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjra, amely csütörtökön 9 órakor rajtol el Balatonfüredről – közölte a Magyar Vitorlás Szövetség főtitkára a tókerülő versenyt megelőző szerdai balatonfüredi sajtótájékoztatót követően az MTI-vel.

Vitorlázás: nagy sikerrel zárult a Steering The Course Balatonfüreden

Tíz csapat és ötvenkét vitorlázó, hat futamon és öt darab J24-es hajóban mérte össze tudását a Magyar Vitorlás Szövetség által szervezett női vitorlás pályaversenyen Balatonfüreden. A hazai szakszövetség az eseményt a World Sailing által az idei esztendőben debütáló, világszerte megrendezett Steering The Course nemzetközi vitorláshéthez kapcsolódva hirdette meg. A női vitorlás napon a legeredményesebbnek Sabján Annamária csapata bizonyult – tájékoztatták a szervezők a Nemzeti Sportot.

Vitorlázás: stabil alapra építkezhet az új elnök

A korábbi elnök elvégezte a munkát, amit vállalt, az új pedig továbbvinné az örökséget. Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Vitorlás Szövetség: a leköszönő dr. Kollár Lajost Gerendy Zoltán váltja az elnöki székben.