F1: Vettel népszerűbb a hazájában, mint Schumacher

A Bild által közölt közvélemény-kutatási eredmények szerint Sebastian Vettel az ötödik legnépszerűbb sportoló Németországban, ahol már Michael Schumachernél is jobban elismerik a negyedik Formula–1-es világbajnoki címe felé száguldó Red Bull-pilótát.

Búcsú a csúcson - és jóval a csúcson túl

Az idei évben több sportág legsikeresebb, legeredményesebb alakja is úgy döntött, hogy felhagy a versenyszerű űzésével annak, amiben nem volt nála sikeresebb: a Formula–1, a rali, a sznúker és a női sílövészet is elveszítette története legtöbbszörös világbajnokát, míg az úszók attól vettek búcsút, aki nemcsak saját sportáguk, hanem az olimpia történetének is a legeredményesebb alakja volt. Michael Schumacher, Sébastien Loeb, Stephen Hendry, Magdalena Neuner és Michael Phelps karrierjében nemcsak a sikerek jelentik a párhuzamot, hanem a kérdőjelek is.

Németország: a visszavonult sílövő lett az Év sportolója

A visszavonult sílövő, Magdalena Neuner, a diszkoszvető, Robert Harting és a férfi evezősnyolcas lett az év legjobbja Németországban.

A legszebb német sílövőnő: Magdalena Neuner

A napokban újra világbajnok lett a németek csinos sílövője, Magdalena Neuner. De nem kizárólag a sportteljesítményével vonja magára a figyelmet. Képeinken megmutatjuk, miért is kedvelik őt olyan sokan.

Gold Lena nemcsak csinos, gyors is

Magyar idő szerint hétfő hajnalban véget ért a vancouveri olimpia, és a téli sportok szerelmesei talán már most a 2014-es szocsi játékok kezdetét várják. A Nemzeti Sport Online az elkövetkező napokban visszatekint az elmúlt két és fél hétre, és bemutatja a játékok hőseit; az első részben a két egyéni aranyérmet szerző német sílövővel, Magdalena Neunerrel foglalkozunk.  

Sílövészet: Neuner beérte Bailly-t az összetettben

A német Kathrin Hitzer nyerte meg a nők 12.5 km-es tömegrajtos sílövő-számát az oroszországi Hanti-Manszijszkban.

Magdalena Neuner nyerte a 7,5 km-es versenyt Pjong Csangban

Német sikerrel zárult a dél-koreai Pjong Csangban rendezett 7,5 km-es sprintszám a női biatlon Világkupában. Az első helyet Magdalena Neuner szerezte meg, a dobogóra Sandrine Bailly és Michaela Ponza állhatott még fel. Andrea Henkel csak a 17. helyen végzett.

Magdalena Neuner nyerte a női tömegrajtos versenyt Östersundban

A német Magdalena Neuner nyerte a női tömegrajtos versenyt a svédországi Östersundban zajló sílövő-világbajnokságon. A német klasszis a vegyes váltó után másodszor állhatott a dobogó legfelső fokára. Tora Berger lett a második.


Kézilabda Eb: Tudta-e?