E-sport: nem született döntés a HPCL csúcsrangadóin

Az MTK Budapest esport találkozói a védelmek csatájáról szóltak, nem tudtak a felek betalálni, a kék-fehérek FIFA akadémiája három pontot szerzett osztálya sereghajtója ellen.

NB I: Csizmadia csalódott, Boris szerint nem érdemeltek három pontot

Hiába vezetett kétszer is az MTK, végül 2–2-es döntetlent ért el a Budafok otthonában a labdarúgó NB I 17. fordulójában. A találkozó után a két vezetőedző értékelt.

NB I: Budafokon döntetlenezett az MTK

Budafokon találkozott egymással a két újonc a labdarúgó NB I 17. fordulójában, de míg az MTK az élbolyban tartózkodik, a Budafok a tabella alján. A remek első félidőben az MTK szerzett előnyt, de megtartani nem tudta, így döntetlennel ért véget a találkozó.

Négy gól, egy kiállítás és döntetlen a Budafok és az MTK összecsapásán

Budafokon találkozott egymással a két újonc a labdarúgó NB I 17. fordulójában, de amíg az MTK az élbolyban tartózkodik, a Budafok a tabella alján. A remek első félidőben az MTK szerzett előnyt, de megtartani nem tudta, így döntetlennel ért véget a találkozó.

Felcsúton feledtetheti vereségét az FTC, de ott eddig negatív a mérlege

Bár bepótolt meccsek közben is voltak, öt hét elteltével rendeznek újra teljes fordulót a labdarúgó NB I-ben. Az MLSZ visszatér a kétnapos lebonyolításhoz, így a 17. körben három találkozót játszanak szombaton, és ugyanennyit vasárnap. Az éllovas Ferencváros a negyedik Puskás Akadémia otthonában engesztelheti ki szurkolóit a szerdai, DVTK elleni váratlan hazai vereségért. Az Újpest új edző, Michael Oenning irányításával szeretne visszavágni a Mol Fehérvárnak az őszi 1–5-ért.

Dárdai Palkóval nemcsak a Fehérvár nyerhet – Rossi egyszer már hívta...

Az NB I tavaszi rajtját megelőzően a csapatoknál történt téli változásokat, a januári edzőmeccseket összegző sorozatunk utolsó részében terítéken a Puskás Akadémia, az MTK és a Mol Fehérvár. A felcsútiak a télen csak minimálisan változtattak a keretükön, viszont a januári edzőmeccsek sorát így is veretlenül zárták. Az MTK-nál Varga Roland és Nikolai Alho erősítést jelenthet, viszont többen is betegséggel, sérüléssel bajlódtak a felkészülés alatt. A Mol Fehérvárral kapcsolatban a legtöbben alighanem a Herthától megszerzett, az edzőmeccseken három gólt is szerző ifjabb Dárdai Pál játékára lesznek kíváncsiak.

NB I: a DVTK annyit igazolt, mint a három dobogós együttvéve – körkép

A labdarúgó NB I-ben a téli átigazolási időszak hivatalosan január 15-től február 14-ig tart. Kövesse nyomon a téli változásokat folyamatosan frissülő cikkünkben és tekintse át rövid összefoglalónkban az elmúlt egy hét fő történéseit is.

NB I: az MTK-nál a Red Bull Salzburgtól is merítenek

A labdarúgó NB I-ben ősszel az MTK-ban töltötték a legtöbb időt a pályán a 21 év alatti magyar fiatalok, miközben a klubnál nem titkolják, salzburgi mintára próbálnak tehetséges külföldi játékosokat is a klubhoz csábítani. A legújabb szerzemény a 17 éves, U19-es északmacedón válogatott Hrisztijan Georgievszki.

MTK: „Varga Roland teljesítménye bizakodásra ad okot”

Az MTK-ban a Honvéd elleni felkészülési mérkőzésen két téli szerzemény is bemutatkozott, a finn válogatott Nikolai Alho és a Ferencvárostól érkező Varga Roland, ám a találkozót a kispestiek nyerték meg 1–0-ra Balogh Norbert góljával. A találkozó után az NSO Tv kamerája előtt Michael Boris vezetőedző a korábbi FTC-játékos teljesítményét értékelte, míg Alho az első benyomásairól beszélt. A kispestiek trénere, Pisont István elárulta, milyen posztokon lehet még szüksége csapatának erősítésekre.

Felkészülés: Varga Roland bemutatkozott, az MTK kikapott

Az MTK-ban a Honvéd elleni felkészülési mérkőzésen két téli szerzemény is bemutatkozott, a finn válogatott Nikolai Alho és a Ferencvárostól érkező Varga Roland, ám a találkozót a kispestiek nyerték meg 1–0-ra Balogh Norbert góljával.

NB I: a létszámemeléstől a videobíróig – klubreakciók Csányi Sándor felvetéseire

Csányi Sándor felvetései kapcsán három témában körkérdést intéztünk NB I-es klubok vezetőihez.

NB I: fiatalos lendülettel – ilyen volt az MTK őszi szezonja

A biztos bennmaradás kivívását tűzte ki célul az újonc MTK, amely gyors, látványos játékának is köszönheti, hogy kedvező helyzetből várja a folytatást.

NB II: Békéscsabáról Kaposvárra kerül kölcsönbe az MTK játékosa

A labdarúgó NB II-ben szereplő Kaposvári Rákóczi féléves kölcsönszerződést kötött az MTK labdarúgójával, Bidzilya Antonnal, aki legutóbb Békéscsabán futballozott, szintén kölcsönben – számolt be róla a somogyiak honlapja.

Játékossors: Varga Roland nem tudott személyesen elbúcsúzni

Nem tudott személyesen elbúcsúzni a kék-fehérek szélsője, aki sokat köszönhet a Ferencvárosnak és izgatottan várja az előtte álló új feladatokat.

MTK: korábbi NB I-es gólkirály lett a női csapat új vezetőedzője

Kuttor Attila korábbi mezőkövesdi segítőjét, Tóth Mihályt nevezték ki az MTK női labdarúgócsapata új vezetőedzőjének – számolt be róla a kék-fehér klub a hivatalos honlapján.

FTC: Varga Roland az MTK-é, ketten érkeznek a kék-fehérektől – hivatalos

Hat év után távozik a Ferencváros labdarúgócsapatától Varga Roland, aki az MTK-ban folytatja pályafutását. Ellenkező utat jár be Gera Dániel és Katona Máté, ők a kék-fehérektől az FTC-hez szerződtek – számolt be az átigazolásokról a két klub a hivatalos honlapján.

MTK: új vezetőedzővel folytatja a bajnoki címért küzdő női csapat

Új vezetőedzővel folytatja a munkát az MTK női labdarúgócsapata, Varga Attila egy év után közös megegyezéssel távozik az együttes éléről – számolt be róla a budapesti klub a hivatalos honlapján szerdán.

MTK: „Megvan bennünk az őrültség – jó értelemben”

A bajnoki címvédő Ferencváros ellen is a bátor támadójátékot választotta az MTK labdarúgócsapatának német edzője, Michael Boris, aki tavasszal sem akar csalódást okozni a játékosainak.

MTK: lélegeztetőgépre került a korábbi válogatott játékos

Lélegeztetőgépre került, kórházban van Handel György, az MTK és a Rába ETO egykori válogatott támadója – számolt be a Blikk az MTK Baráti Körre hivatkozva.