Magyar Kupa: megvan a 4. forduló pontos menetrendje

Az MLSZ versenybizottsága kijelölte a Magyar Kupa 4. fordulójának pontos menetrendjét.

MK: „Ha nem sérülök meg, talán kilenc helyett csak négyet kapunk a Fraditól”

A telt ház és a jó hangulat garantál volt, 9–0-ra nyert a Ferencváros a Magyar Kupa 3. fordulójában Hatvanban. A találkozó után a Hatvan vezetőedzőjével, Nahóczky Attilával és kapusával, Uj Milánnal beszélgetett az NSO Tv stábja.

FTC: Soha nem rúgtam még hatot, rengeteget dolgoztam érte – Uzuni

A telt ház és a jó hangulat garantál volt, 9–0-ra nyert a Ferencváros a Magyar Kupa 3. fordulójában Hatvanban. A találkozó után az FTC vezetőedzőjével, Peter Stögerrel és a 6 gólt szerző Myrto Uzunival beszélgetett az NSO Tv stábja.

MK: öt gólt szerzett a Honvéd, a Puskás AFC és a Gyirmót is továbbment

Nincs jó hete a Nyíregyháza labdarúgócsapatának, amely a szerdán elveszített keleti, bajnoki rangadó után a Budapest Honvéddal szemben elvérzett a Magyar Kupában. A kispestiek mellett a többi, vasárnap pályára lépő NB I-es csapat, így a Gyirmót és a Puskás Akadémia is továbbjutott.

Myrto jó formában: hat gólig jutott a légiós, kilencig a Fradi

A telt ház és a jó hangulat garantál volt, 9–0-ra nyert a Ferencváros a Magyar Kupa 3. fordulójában Hatvanban.

Magyar Kupa: Hatvanban izgatottan várják a Fradit

A telt ház és a jó hangulat garantálva, nincs veszítenivalója a megyei első osztályban szereplő Hatvannak a Ferencváros ellen a Magyar Kupa 3. fordulójában.

MK: simán nyert a címvédő Újpest és a Fehérvár is; kilencet vágott a Paks

Az NB I-ben szereplő MTK Budapest 7–0-ra legyőzte az NB III-as Sényő-Carnifex FC-t a labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában, szombaton. A többi élvonalbeli csapat közül a Paks 9–1-re nyert Gyömrőn, a ZTE néggyel győzött Vácon, a Kisvárda kettővel múlta felül a DEAC-ot, épp úgy, ahogy a Mezőkövesd a Komárom VSE-t, míg a DVSC csupán egy góllal nyert a Veszprém ellen. A címvédő Újpest 3–0-ra győzött a Tiszakécske vendégeként, a Mol  Fehérvár FC 6–2-re múlta felül az SC Sopront.

Mol Fehérvár: újabb három koronavírus-fertőzött

Az első csapat két játékosa, Alef és Kovácsik Ádám, valamint a stáb egyik tagja a hét folyamán pozitív koronavírustesztet produkált – adta hírül pénteken hivatalos honlapján a labdarúgó NB I-ben szereplő Mol Fehérvár FC.

MAGYAR KUPA 2021–2022, ADATBANK

A labdarúgó Magyar Kupa 2020–2021-es kiírásában a főtáblás küzdelmek 3. fordulójában kapcsolódtak be a sorozatba a legfelső két osztály klubjai. A finálét 2022. május 11-én rendezik meg a Puskás Arénában. Párosítás, időpontok, eredmények – adatbank. 

Magyar Kupa: elkészült a 3. forduló pontos menetrendje

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a 2021–2022-es Mol Magyar Kupa 3. fordulójának pontos menetrendjét. Ebben a körben 32 mérkőzést játszanak le a csapatok és már csatlakoznak az NB I-es, illetve NB II-es együttesek is. A találkozókra szeptember 18-án, szombaton és 19-én, vasárnap kerül sor egymeccses párharcok keretében, a tét a legjobb 32 közé jutás.

Magyar Kupa: Nyíregyháza–Honvéd, Hatvan–FTC a 64 között

A Magyar Kupa 3. fordulójában a labdarúgó NB I-ben és NB II-ben szereplő csapatok is csatlakoznak a küzdelmekhez: a hazai szövetség (MLSZ) csütörtök délután kisorsolta a szeptember 18-án esedékes mérkőzések párosításait, amelyek a legjobb 32 közé jutásról döntenek.

Magyar Kupa: tíz meccs, egyetlen hazai siker vasárnap

Ha mindegyik nem is könnyedén, de továbbjutottak az NB III-as csapatok a labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójának vasárnapi játéknapján. Az egyetlen hazai győzelem Karancslapujtőn született: a hazaiak hosszabbításban gyűrték le 2–1-re a hozzájuk hasonlóan megyei első osztályú Monostorpályit.

MK: elkészült a 2. forduló pontos menetrendje

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a 2021–2022-es Mol Magyar Kupa 2. fordulós menetrendjét. Ebben a körben 32 mérkőzést játszanak le az NB III-as és megyei osztályú csapatok. A mérkőzésekre augusztus 27-én, 28-án, és 29-én kerül sor egymeccses párharcok keretében. Az NB I-es és az NB II-es csapatok csak a következő körben, szeptemberben csatlakoznak.

MK: a Tatabánya tizenegy, a Sopron kilenc góllal nyert

Vasárnap rendezték a 2021–2022-es Mol Magyar Kupa 1. fordulójának második játéknapját, miután szombaton már lement az első turnus. Íme, az eredmények!

MK: a Cegléd tíz gólt szerzett, a Dunaújváros 11-esekkel búcsúzott

Íme, a labdarúgó Mol Magyar Kupa 1. fordulójának szombati eredményei!

Magyar Kupa: elkészült az 1. forduló párosítása

A Magyar Labdarúgó-szövetség elkészítette a labdarúgó Magyar Kupa sorsolását. Az 1. forduló mérkőzéseire augusztus 7-én és 8-án kerül sor egymeccses párharcok keretében.

MK: 1.5 milliós büntetés és szektorbezárás az Újpestnek

Egy pozitív és egy kevésbé örömteli hozadéka is van a járványügyi korlátozások feloldásának. Visszatértek a szurkolók – és a Magyar Labdarúgó-szövetség nézőtéri rendbontások miatt kiszabott büntetéseiről szóló híreink is. Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága csütörtöki ülésén súlyos bírságot szabott ki az Újpest FC-re – egyrészről egészségvédelmi szabályok megszegése, másrészről egyes drukkereinek viselkedése miatt.

Újpest: A mögöttünk hagyott nehéz időszak összekovácsolt bennünket – Simon Krisztián

Izomsérülése dacára sem akart lemaradni a Mol Fehérvár elleni összecsapásról Simon Krisztián, aki csereként pályára lépve lett a Magyar Kupa-finálé részese.