NFL: A Jets kikapott, és kiszállt a versenyből

A hazai pályán idén folyamatosan szenvedő Tennessee Titans látta vendégül a rájátszásért küzdő New York Jets csapatát magyar idő szerint kedd hajnalban Nashville-ben, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga 15. fordulójának záró mérkőzésén. Az egész évben gyengén teljesítő jetses támadósort a védelem ezen a meccsen egészen az utolsó percig folyamatosan ki tudta húzni a bajból, de a hatodik labdavesztés után a hazaiaknak már csak térdelniük kellett a győzelemhez.

A San Francisco védelme megsemmisítette a Chicago támadósorát

Az NFC két legjobb védelme találkozott magyar idő szerint kedd hajnalban a San Francisco-i Candlestick Parkban, és a támadóegységek helyzetét tovább nehezítette, hogy az első számú irányító mindkét csapatból hiányzott agyrázkódás miatt. A mérkőzésre azonban mégsem ez, hanem a támadófalak közti különbség volt a legnagyobb befolyással: a Jay Cutlert helyettesítő Jason Campbell elképesztően nehéz estét élt át, míg az Alex Smitht pótló Colin Kaepernick örömfocit mutatott be a múlt héten szívritmuszavara miatt kisebb beavatkozáson áteső vezetőedző, Jim Harbaugh legnagyobb örömére.

NFL: a San Francisco védelme megsemmisítette a Chicagót

A liga két legjobb védelme találkozott magyar idő szerint kedd hajnalban a San Francisco-i Candlestick Parkban, és a támadóegységek helyzetét tovább nehezítette, hogy az első számú irányító mindkét csapatból hiányzott agyrázkódás miatt. A mérkőzésre azonban mégsem ez, hanem a támadófalak közti különbség volt a legnagyobb befolyással: a Jay Cutlert helyettesítő Jason Campbell elképesztően nehéz estét élt át, míg az Alex Smitht pótló Colin Kaepernick örömfocit mutatott be a múlt héten szívritmuszavara miatt kisebb beavatkozáson áteső vezetőedző, Jim Harbaugh legnagyobb örömére.

Tom Bradyék kiütötték a Kansas Cityt

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 11. fordulójának hétfő esti rangadóján a New England Patriots a 234 yardig és 2 touchdownig jutó Tom Brady, a 96 elkapott yarddal és 2 TD-vel záró Rob Gronkowski valamint a védelemben és a speciális egységben is villogó Julian Edelman vezetésével hazai pályán 34–3-ra legyőzte a Kansas City Chiefset.

Eagles: vereség a Bearstől, távolodik a PO

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 9. fordulójának hétfő esti rangadóján a Chicago Bears idegenben 30–24-re legyőzte a Philadelphia Eaglest, amely így már az ötödik vereségét szenvedte el a szezonban.

A Jaguárok védelme megfojtotta Flaccóékat

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 7. fordulójának hétfő esti rangadóján a Jacksonville Jaguars egy igazi védekezésparádét felvonultató összecsapáson 12–7-re legyőzte a Baltimore Ravenst.

A Medvék megállítják az Oroszlánok szárnyalását?

A liga egyik veretlen csapata lép majd pályára ezen a hétfő esti rangadón, de a szezon kezdete előtt kevesen hitték volna azt, hogy ez az év negyedéhez érve a Lions lehet. Azonban a detroiti csapatnak idén visszaadta a sors a tavalyi év elején sorozatban pár ponttal, balszerencsésen elbukott meccseket, és idén a szoros összecsapások során is az ő oldalukra billent a mérleg nyelve.


Kézilabda Eb: Tudta-e?