Eb 2020: az MLSZ köszönetet mondott a szurkolóknak

A magyar labdarúgó-válogatott németek elleni Eb-búcsúját (2–2) követően az MLSZ közleményben köszönte meg a magyar szurkolók szenzációs buzdítását.

Videó: Kleinheisler semmiképpen nem szeretne olyan bajszot, mint amilyen Nagy Ádámnak van

Mint ismert, a magyar válogatott szerda este 21 órától Európa-bajnoki csoportmérkőzésen lép pályára Münchenben, az Allianz Arénában. Nagy Ádám és Kleinheisler László Telkiben válaszolt többek között arra a kérdésre, hogy mit nem irigyelnek a másiktól.

Eb 2020: Most is a szurkolókért küzdünk – Botka Endre

A magyar válogatott szerda este 21 órától Európa-bajnoki csoportmérkőzésen lép pályára Münchenben, az Allianz Arénában. A találkozó előtt Botka Endre, aki az Európa-bajnokság első két fordulójában a mezőny egyik legjobban egy-az-egyező védőjátékát nyújtotta, mesélt a portugálok és franciák elleni ütközetekről, Fiola Attila góljáról, valamint a csapategységről.

Eb 2020: így edzett a magyar válogatott az Allianz Arénában – videó

Mint ismert, a magyar válogatott szerda este 21 órától Európa-bajnoki csoportmérkőzésen lép pályára Münchenben. A MrBeanyman elnevezésű Youtube-csatornán remek felvétel készült arról, miként készül Marco Rossi csapata a helyszínen.

Eb 2020: a németek ellen fehér mezben játszik a válogatottunk – fotó

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a válogatott szerda este fehér mezben lép pályára Németország ellen Münchenben az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó fordulójában.

Eb 2020: Mi már azzal győztünk, hogy itt vagyunk – Csányi Sándor

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke a Nemzeti Sportnak adott exkluzív interjújában a magyar futball folyamatos fejlődéséről beszél, és ígéri, maszkban is hangosan szurkol majd Münchenben.

NB I 2021–2022, MENETREND, EREDMÉNYEK, TABELLA

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) június 16-án nyilvánosságra hozta a 2021–2022-es NB I-es idény menetrendjét. Az őszi szezon 2021. július 31-én kezdődik és december 18-ig tart, a tavaszi 2022. január 29-én kezdődik és május 14-én végződik.

Eb 2020: kötelező a karszalag a Puskás Arénába jutáshoz

A labdarúgó Európa-bajnokságon a Puskás Arénában a belépéshez az érvényes jegy mellett védettségi igazolványra is szükség van, amelyet viszont nem a stadionnál ellenőriznek – hívta fel rá a figyelmet ismételten az MLSZ.

Eb 2020: piros mezben lépnek pályára a magyarok – kép

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos Instagram-oldalán közölte, hogy a magyar válogatott a portugálok elleni mérkőzéshez hasonlóan a franciákkal ellen is piros mezben lép pályára a Puskás Arénában a 15 órakor kezdődő Európa-bajnoki csoportmérkőzésen.

Eb 2020: „A magyar szövetség mindig készen áll” – MLSZ-reakció

Mint beszámoltunk róla, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elveheti Londontól az Európa-bajnokság végjátékának (a két elődöntő és a döntő) rendezési jogát, amennyiben a brit kormány a kiemelt vendégek beutazása kapcsán nem tesz enyhítéseket. A Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője elmondta, egyelőre a még hátra lévő három meccsre koncentrálnak, ugyanakkor a magyar szövetség mindig készen áll arra, hogy rangos futballeseménynek adjon otthont.

Eb 2020: A metró és a villamos a legjobb megoldás – MLSZ

A Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos oldalán tájékoztatta a Puskás Arénába, illetve a meccsnézés céljából létrejött, városligeti Szurkolói Zónába látogató szurkolókat a legkézenfekvőbb közlekedési opciókról.

Eb 2020: karszalagok – teljes kapacitással várják a szurkolókat

A pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésein a helyszíni szurkoláshoz védettségi karszalag is kell. Mivel a telt házas mérkőzések rengeteg szurkolót vonzanak, számukra több helyszínen és időpontban zajlik a karszalagok átadása. Az MLSZ tájékoztatása szerint az átvételi pontok már a találkozók előtti napon teljes kapacitással működnek majd.

Válogatott: indul a jegyértékesítés a felkészülési meccsekre

Szerda délelőtt indul a jegyértékesítés a magyar labdarúgó-válogatott júniusi felkészülési mérkőzéseire – adta hírül az mlsz.hu.

MLSZ: elindult a jegyértékesítés az U21-es Eb folytatására

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint május 19. (szerda) 12 órától lehet belépőket vásárolni a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es Európa-bajnokság további mérkőzéseire.

Hungarian Football Federation: We're looking for ways to improve the league – Csányi

After the Hungarian Football Federation's general meeting, Sándor Csányi held a press conference where it was revealed that the MLSZ president was right a year ago when he was re-elected. Because of the pandemic, the federation faced a challenging year. He also revealed the expectations of the MLSZ towards the national team at the European Championship this summer.

MLSZ: Keressük a lehetőségét, hogyan lehet javítni a bajnokságon – Csányi

A Magyar Labdarúgó-szövetség küldöttközgyűlése után sajtótájékoztatót tartott Csányi Sándor, ahol kiderült, hogy az MLSZ elnökének igaza volt egy éve, amikor újraválasztották: a vírushelyzet miatt nehéz évnek nézett elébe a szövetség, ugyanakkor azt is elárulta, hogy mi az MLSZ elvárása a válogatott felé a nyári Eb-n.

MLSZ: bevált a 12 csapatos rendszer, késhet a VAR

Ahogy 2020-ban, úgy az idén is online rendezte meg a Magyar Labdarúgó-szövetség éves küldöttközgyűlését, amelyen elfogadták Csányi Sándor elnök szakmai beszámolóját a 2020-as évről, amelyből egyebek mellett kiderült, hogy marad a 12 csapatos NB I jövőre, a Bozsik Arénával egyelőre véget ér a stadionépítés, és nem biztos, hogy az új idényben bevezethetik a VAR-t az NB I-ben, de azon vannak.

MLSZ: a fizetési sapka lehet a mai közgyűlés legforróbb témája

A futballszövetség pénteken tartja küldöttközgyűlését, amelyen a bérplafon és a létszámnövelés is szóba kerülhet.

RangAdó: Gazdag az idény legjobbja és övé a legszebb gól is

Gazdag Dániel lett a legjobb játékos a labdarúgó OTP Bank Liga vasárnap befejeződött 2020–2021-es idényében, amelyben az ő egyik gólját választották a szurkolók a legszebbnek – számolt be róla az MTI.

MLSZ: lezárt szektorokkal „debütálhat” az NB I-ben a Bozsik Aréna

A Budapest Honvéd és a Ferencváros csapatát pénzbüntetéssel, emellett a kispestieket szektorbezárással is sújtotta a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága – számolt be a Magyar Távirati Iroda.