NB I: az Újpest fellebbez a hárommeccses eltiltás ellen

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján közölte, felülvizsgálati kérelmet nyújt be az MLSZ-hez Branko Pauljevics három mérkőzésre szóló eltiltása miatt.

NB I: szurkolói rendzavarások miatt pénzbüntetés az FTC-nek

A legutóbbi fordulóban kiállított Branko Pauljevics (Újpest) három, Botka Endre (FTC) egy soron következő bajnoki mérkőzésre szóló eltiltásban részesült, míg a Ferencváros szurkolói rendzavarások miatt pénzbüntetést kapott – derült ki a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának közleményéből.

Vb 2022: Varga Kevin kidőlt, Rossi nem hív be új játékost

Varga Kevin részleges bokaszalag-szakadást szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott Anglia elleni mérkőzésen – számolt be az MLSZ hivatalos Twitter-csatornáján.

Vb 2022: a rendbontó szurkolókat szigorúan megbüntetik – MLSZ-közlemény

A Magyar Labdarúgó-szövetség péntek délben közleményt adott ki a csütörtök esti magyar–angol (0–4) vb-selejtező szurkolói rendbontásaival kapcsolatban.

Vb 2022: „kirekesztő” szurkolás – az angolok vizsgálatot kérnek a FIFA-tól

A csütörtök esti magyar–angol (0–4) vb-selejtezőt követően a vendégek labdarúgó-szövetsége (FA) vizsgálatot kér a FIFA-tól, a magyar labdarúgó válogatott szurkolóinak kirekesztő megnyilvánulásai miatt.

NB I: szurkolói rendzavarások miatt megbüntették az Újpestet

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága szurkolóinak rendzavarásaiért pénzbüntetéssel sújtotta az Újpest FC-t – derült ki az augusztus 31-i fegyelmi határozatokból.

Magyar–angol: 3 órával a meccs előtt nyílnak meg a kapuk – szurkolói információk

A magyar labdarúgó-válogatott szeptember 2-án lép pályára ismét a Puskás Arénában, az ellenfél pedig a friss Eb-ezüstérmes Anglia lesz a vb-selejtezőben. A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) összegyűjtötte a legfontosabb információk a mérkőzés előtt, amit tudnia kell a kilátogató szurkolóknak. 

MLSZ: A politikusok ne próbálják megosztani a magyar szurkolókat! – Csányi Sándor

A Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke, Csányi Sándor közleményt adott ki az MLSZ hivatalos honlapján, amelyben elítélte a labdarúgást érintő politikai küzdelmeket, kiemelve: a sportágnak Magyarországon világnézettől függetlenül minden támogatóra szüksége van.

MLSZ: a Honvéd és a DVSC pénzbüntetést kapott szurkolói rendzavarás miatt

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága pénzbüntetésben részesítette az NB I-ben szereplő Budapest Honvédot és a Debreceni VSC-t. A másodosztályú Siófok szektorbezárást kapott szurkolói rasszista megnyilvánulása miatt.

MLSZ: súlyos pénzbüntetést kapott a Diósgyőr

A Magyar Labdarúgó-szövetség augusztus 19-i ülésén a Diósgyőrt súlyos pénzbüntetéssel sújtotta, míg a Ferencvárossal, az Újpesttel és a Honvéddal szemben fegyelmi eljárás indult – mind a négy esetben a szurkolók nem megfelelő magatartását kifogásolta az MLSZ.

Női válogatott: Kratz közel ötven focistát hívott két táborba

A női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Margret Kratz új játékosokat igyekezett felfedezni és a szakmai stábját is véglegesítette – számolt be róla az mlsz.hu.

NB I: ismét halaszt az FTC, télen látogat Felcsútra

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága arról határozott, hogy a labdarúgó NB I 4. fordulójában, augusztus 22-ére kiírt Puskás Akadémia–Ferencváros találkozót később játsszák le.

NB I: megvan, mikor fejezik be a ZTE–Puskás Akadémia meccset

A labdarúgó NB I 3. fordulójában a ZTE FC–Puskás Akadémia találkozót Bogár Gergő játékvezető a mérkőzés 70. percében, 1–2-es állásnál félbeszakította a pályára zúduló hatalmas eső és villámlás miatt. Az MLSZ versenybizottsága hétfőn határozatot adott ki arról, hogy mikor fejezik be a meccset.

MLSZ: négy meccsre eltiltották a taposó újpestit – a klub fellebbez

Kedden ülésezett a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága. A testület az NB I-ben a legsúlyosabb büntetést az Újpest FC játékosára, Abdoulaye Diabyra szabta ki, aki csapata legutóbbi, DVSC elleni mérkőzésén (2–2) sérülést okozva megtaposta az egyik ellenfél játékosának, Bárány Donátnak a bokáját. Szintén az élvonalat érintő döntést, hogy a ZTE vezetőedzője, Waltner Róbert nem ülhet le a kispadra csapata következő mérkőzésén.

MLSZ: megvan a részletes indoklás, jön a fellebbezés

Napokon belül megküldi fellebbezését az MLSZ az UEFA-nak a két plusz egy meccsre szóló stadionbezárás miatt.

NB I: Paks–Mezőkövesd az első meccs – íme, az 1. forduló menetrendje!

A Magyar Labdarúgó-szövetség versenybizottsága elkészítette az NB I 1. fordulójának időrendjét. Íme!

Eb 2020: Kubatov Gábor egy személynek külön köszönetet mondott a szervezésért

Kubatov Gábor, az FTC elnöke a Facebook-oldalán mondott köszönetet Csányi Sándornak, a Magyar Labdarúgó-szövetség első emberének a részben hazai rendezésű Európa-bajnokság megszervezéséért.

Eb 2020: Marco Rossit meglepte az UEFA büntetése

Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya az M1-nek elmondta, meglepte, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a szurkolók diszkriminatív megnyilvánulása miatt három zárt kapus mérkőzésre büntette a magyar szövetséget (MLSZ).

MLSZ: ezért büntetett az UEFA – eddig nem ismert részletek

A Magyar Labdarúgó-szövetség nyolc pontban reagált az európai szövetség (UEFA) büntetésére, ismertette a büntetés hátterét, és egyértelművé tette, a büntetés a vb-selejtezőkre nem vonatkozik. Mint ismeretes, az UEFA a magyar szurkolók diszkriminatív megnyilvánulásai – a magyar válogatott Eb-mérkőzésein – miatt három zárt kapus mérkőzésre büntette a magyar szövetséget, a Nemzetek Ligája következő kiírására vonatkozó, három mérkőzésre szóló zárt kapus büntetésből egyet két évre felfüggesztett.

Eb 2020: vérlázító UEFA-döntés, három zárt kapus mérkőzés a válogatottnak

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) a szurkolók diszkriminatív megnyilvánulása miatt három zárt kapus mérkőzésre büntette a magyar szövetséget.