Edzősors: Mindig is a csapatmunkában hittem – Mészöly Géza

A BLSZ I. osztályban szereplő Vízművek SK kispadjáról irányíthat a korábbi válogatott futballista, Mészöly Géza.

Edzősors: Mészöly Géza váltja Véber Györgyöt a BLSZ I-es csapatnál

A BLSZ I-ben szereplő Fővárosi Vízművek SK a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy Véber György három év után távozik a csapat kispadjáról, utódja pedig Mészöly Géza lesz.

Teqis: sikeres volt a hétvégi budapesti pénzdíjas verseny

Két Davis-kupa-játékos, Nagy Péter és Borsos Gábor mellett a magyar tenisz- és sportvilág számos kiváló alakja, többek között Baji Balázs, Szabó László, Mészöly Géza és Sebestyén Péter is pályára lépett az első nemzetközi Teqis & Parateqis Challenger Cup versenyen.

NB I: ők lehetnek az esélyesek a DVSC edzői posztjára

A fiatal Boér Gábor, a rutinos Mészöly Géza, a korábbi diósgyőri edző, Vitelki Zoltán, vagy a csapat egykori szakvezetője, Supka Attila lehet a Debrecen új vezetőedzője.

Vasas: málnaszörpös koccintás, Mészöly Kálmán meccsre készül

Bő egy évvel ezelőtt kórházból kórházba került különböző betegségekkel, most viszont már a focimeccsre és az edzőterembe járást tervezi Mészöly Kálmán, a Vasas és a magyar labdarúgó-válogatott egykori legendás játékosa és edzője – írja a Blikk.

Labdarúgás: sokkal jobban van Mészöly Kálmán

Megnyugtató hírek érkeztek Mészöly Kálmánról, a magyar labdarúgás legendás alakjáról, aki idén összesen három hónapot feküdt kórházban.

NB II: megvan Mészöly Géza utódja az ETO-nál – hivatalos

Az ETO FC Győr az eddigi segédedzőt, Király Józsefet nevezte ki vezetőedzőnek Mészöly Géza menesztése után.

Ilyen még sohasem történt az egycsoportos NB II-ben!

Még nem fordult elő az egycsoportos labdarúgó NB II 2013-as bevezetése óta, hogy hét fordulót követően három trénertől is megváljanak. Most azonban ennek is eljött az ideje, sőt, két nap leforgása alatt köszöntek el három edzőtől – elsőként a Csákvártól elszenvedett 3–1-es vereség után Mészöly Gézával bontottak szerződést az ETO FC Győrnél, kisvártatva a kiválóan rajtoló, 3. helyen álló ZTE FC-nél Nagy Tamás munkáját köszönték meg (az ő utódja már meg is van Dobos Barna személyében), míg végül Siófokon Varga Attilát menesztették. A Nemzeti Sport Online utánajárt, hogy az előző években mikor történtek meg az első edzőváltások a csapatoknál – a 2013–2014-es bajnokság hasonlít a leginkább e tekintetben a futó szezonhoz, hiszen akkor csak nyolc forduló kellett ahhoz, hogy három trénertől is elköszönjenek.

NB II: Mészöly Gézával szerződést bontottak Győrben – hivatalos

A labdarúgó NB II-ben hét forduló után csak a 11. helyen álló ETO FC Győr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést bontottak Mészöly Géza vezetőedzővel.

NB II: az NB I-ben 30 gólos támadó érkezhet Győrbe

Az ETO FC Győr ugyan kikapott 1–0-ra az NB II nyitó fordulójában hazai pályán a Budaörstől, Mészöly Géza vezetőedző szerint nincs okuk az aggodalomra, már csak azért sem, mert folyamatosan erősödik a csapat kerete.

NB II: Mészölynek tetszik a győri hozzáállás és fegyelem

Az ETO FC Győr nemrégiben kinevezett új vezetőedzője, Mészöly Géza az NB II-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának beszélt eddigi győri tapasztalatairól.

NB II: Mészöly Géza lett az ETO vezetőedzője – hivatalos

Mint azt a Nemzeti Sport Online csütörtökön előre jelezte, Mészöly Géza lett labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr új vezetőedzője.

NB II: pénteken Győrben bejelentik az új edzőt, Mészöly lehet a befutó

A Győri ETO péntek délelőtt 11.00 órakor sajtótájékoztató keretén belül jelenti be, hogy ki lesz az NB II-es gárda vezetőedzője a júliusban kezdődő új idényben. A Nemzeti Sport Online információja szerint holnap a zöld-fehérek Mészöly Géza szerződtetéséről számolnak majd be.

Labdarúgás: Édesapám komoly célt tűzött ki maga elé – Mészöly Géza

Mészöly Kálmán, a Vasas legendás labdarúgója komoly célt tűzött ki maga elé: személyesen szeretné átvenni június 19-én a kitüntetését, miután Budapest díszpolgára lett – írja a blikk.hu.

Edzőkeringő: Pintér volt klubjához térhet vissza; felcsúti jelöltek

A Puskás Akadémia labdarúgócsapata hétfőn jelentette be, hogy közös megegyezéssel távozik a klubtól Pintér Attila vezetőedző, majd az NB I-től búcsúzó Vasas is bejelentette, hogy Michael Oenning nem folytatja a munkát – ez a két hír pedig elegendő volt ahhoz, hogy beinduljanak a találgatások. Lássuk a nyári, magyar edzőkeringő lehetséges forgatókönyveit...

Labdarúgás: Mészöly Kálmán túl van a súlyos műtéten

Mészöly Kálmán, a Vasas legendás labdarúgója és edzője túl van a súlyos műtéten, és immár az otthonában lábadozhat.

Labdarúgás: Törőcsik András masszőrje segédkezik Mészöly Kálmánnak

Pintér István gyógymasszőr próbál segíteni Mészöly Kálmán gyógyulásában – adta hírül a Bors.

Labdarúgás: transzplantációra lesz szüksége Mészöly Kálmánnak?

Fia, Mészöly Géza szerint elképzelhető, hogy transzplantációra lesz szüksége Mészöly Kálmánnak, a Vasas legendájának – adta hírül a Bors.

Labdarúgás: „Apu nincs jól” – rossz hírek Mészöly Kálmánról

Nincsenek jó hírek Mészöly Kálmánnal kapcsolatban. A Vasas legendás labdarúgóját, edzőjét, a korábbi szövetségi kapitányt hónapok óta kórházban kezelik, agyvérzés gyanújával, magas vérnyomással került be, aztán később kiderült, hogy infarktusa volt.

Labdarúgás: rosszabbodott Mészöly Kálmán állapota

„Sajnos, a múlt hét végén kicsit rosszabbodott” – számolt be Mészöly Kálmán állapotáról a Vasas legendájának fia, Mészöly Géza a Blikknek.