F1: Raziát kirúgták, Bianchi a Marussia pilótája

Bár Jules Bianchi lemaradt a Force India versenyzői állásáról, elindulhat a 2013-as Formula–1-es idényben: a Marussia ugyanis úgy döntött, nem vár tovább a brazil Luiz Razia szponzorpénzére, hanem felbontja a szerződését, és a Ferrari pilótaakadémiájához tartozó franciát szerződteti a helyére – értesült az Autosport. A csapat megerősítette a hírt.

F1: Kovalainen tárgyal a Marussiával - sajtóhír

Sajtóhírek szerint a Formula–1-es Marussia-istálló felvette a kapcsolatot Heikki Kovalainennel, aki abban az esetben szerződhet a csapathoz, ha Luiz Razia szponzorai továbbra sem fizetnek, s a brazil pilóta elveszíti állását.

F1: indul az utolsó teszt - a barcelonai beosztás

Kilenc órakor megkezdődik a Formula–1-es csapatok utolsó, idény előtti négynapos tesztje. Barcelonában ezen a héten még hidegebb időre számítanak, mint a múlt héten, s még több csapadékkal, azaz egynél több napot is megzavarhat az égi áldás.

F1: Razia reméli, fizetnek a szponzorai és vezethet

Luiz Razia, a Formula–1-es Marussia-istálló brazil versenyzője bízik benne, hogy a csütörtökön kezdődő második barcelonai F1-es tesztre megoldódnak szponzorai fizetési problémái, amelyek miatt a múlt heti gyakorláson egyáltalán nem ülhetett autóba.

F1: Razia a Marussia pilótája, már csak egy hely kiadó

A tavalyi GP2-es idényt a második helyen záró brazil Luiz Raziát nevezte ki a Marussia-istálló a második pilótájának, így az utolsó előtti hely is elkelt az F1 2013-as rajtlistáján. Razia a szintén újonc brit Max Chilton csapattársa lesz.

F1: a brazil Razia bejelentette, a Marussiához szerződik

Luiz Razia brazil autóversenyző a saját internetes oldalán bejelentette, hogy 2013-ban a Formula–1-es Marussia-istállónál versenyez. A csapat nem erősítette meg a hírt, amelyet a 23 éves pilóta később le is vett az oldaláról.


Kézilabda Eb: Tudta-e?