Férfi kézilabda: Tudom, mire vágyik évek óta a Veszprém – Fabregas

Egy napra hazánkba jött Ludovic Fabregas, a világ egyik legjobb beállója, aki a Bajnokok Ligája-győztes Barcát hagyja el, hogy 2023-tól a Telekom Veszprémet erősítse, és megnyerje vele is ugyanezt a trófeát.

Férfi kézi: bombaigazolásokkal erősödik jövő nyártól a Veszprém

A korábbi igazolások mellett újabb érkezőket jelentett be a férfi kézilabda NB I-ben ezüstérmes, a Bajnokok Ligájában negyedik helyen végző Telekom Veszprém, amely 2023 nyarától két francia olimpiai bajnokkal, a balszélső Hugo Descattal, illetve a beálló Ludovic Fabregassal, a spanyol irányító Agustín Casadóval, illetve a svéd jobbátlövő Lukas Sandellel erősített.

Férfi kézi BL: A lehető legtöbbet igyekeztünk nyújtani – Ilics

Mint ismert, hétméteresekkel kikapott a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének bronzmérkőzésén a német THW Kieltől a Telekom Veszprém, amelynek szurkolói a hagyományoknak megfelelően a Veszprém Aréna előtt köszöntötték a hazaérkező játékosokat és búcsúztatták el a távozó kézilabdázókat.

Férfi kézi: a Barca francia sztárja Veszprémben folytatja – sajtóhír

A Barcelona férfi kézilabdacsapatának olimpiai bajnok és világbajnok francia beállója, Ludovic Fabregas 2023 nyarán elhagyja az együttest, s a Telekom Veszprémhez igazol – írja a katalán CCMA.

Férfi kézilabda: két dán is jelölt az IHF-nél az év játékosa címre

A Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) kihirdette a 2021-es év legjobb férfi játékosa címre pályázók ötös listáját.

Férfi kézilabda BL: óriási Barca-fölény az álomcsapatban

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján hirdette ki a férfi Bajnokok Ligája 2020–2021-es idényének álomcsapatát.

Férfi kézi: a Barca BL-győztes világbajnokot szerződtetett

Hétfőn bemutatták a Barcelona férfi kézilabdacsapatának új szerzeményét, a francia Ludovic Fabregast.

Férfi kézi: francia világbajnokot igazol a Barca – sajtóhír

Ludovic Fabregas jövő nyáron elhagyja a Montpellier kézilabdacsapatát, és francia sajtóhír szerint a Barcelonában folytatja pályafutását.


Kézilabda Eb: Tudta-e?