NB II: a Tiszakécske is hamarosan elkezdi az edzéseket

A labdarúgó NB II-ben szereplő Tiszakécskei LC-nél is hamarosan megkezdődhet a közös munka – számolt be róla a klub honlapja.

MTK: bajnok és kupagyőztes edző a jelöltek között

Mint ismeretes, nem folytatja a munkát az NB I-ből kiesett MTK-nál Lucsánszky Tamás vezetőedző, és a klub már megkezdte az egyeztetéseket az új vezetőedzőről.

MTK: Edzői karrierem legnehezebb időszaka volt – Lucsánszky

Távozott az élvonalból kieső MTK Budapesttől Lucsánszky Tamás szakvezető, aki pontosan tudja, hogy erre a szereplésre nincsen magyarázat.

MTK: nem hosszabbítanak, Lucsánszky Tamás távozik – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben a kiesést jelentő 11., utolsó előtti helyen végző MTK Budapest a hivatalos honlapján jelezte, nem hosszabbítja meg Lucsánszky Tamás vezetőedző lejáró szerződését.

„Az öltöző nem érezte a veszélyt” – Torghelle Sándor a kiesésről

Torghelle Sándor, az MTK Budapest rutinos labdarúgója szerint túl későn döbbentek rá arra, hogy a csapat kieshet az élvonalból, de az öltözőből is hiányzott a vagány összetartás.

MTK: Amikor átvettem a csapatot, már rendkívül nagy volt a probléma – Lucsánszky

Mint arról beszámoltunk, az MTK Budapest 4–1-es vereséget szenvedett a Budapest Honvédtól a labdarúgó NB I utolsó fordulójában, így Lucsánszky Tamás csapata kiesett az élvonalból. A két vezetőedző következőképpen értékelt a mérkőzés után.

Rebrov: Leülünk Kubatov Gáborral és egyeztetünk a játékosok jövőjéről

A labdarúgó NB I 32. fordulóját követően a Bp. Honvéd–DVTK (4–4) meccs mestermérlegével már jelentkeztünk, most lássuk, a többi találkozó után hogyan értékeltek a szakvezetők.

MTK: „Amíg a kövér nő énekel, nincs vége az operának”

A labdarúgó NB I 31. fordulóját követően az FTC–Újpest derbi mestermérlegével már jelentkeztünk, most lássuk, hogy a többi meccs után hogyan értékeltek a szakvezetők.

Marko Nikolics: Ez nem vall profi hozzáállásra

Szombaton lejátszották a labdarúgó NB I 30. fordulójának mérkőzéseit: a Mol Vidi döntetlenre végzett a Puskás Akadémia ellen, ami után Marko Nikolics a fehérvári futballisták hozzáállását kritizálta. A bronzcsatában nem bírt egymással az Újpest és a DVSC, miközben a Mezőkövesd a Diósgyőrt, a Paks az MTK-t győzte le. Lássuk, hogyan értékelték a találkozókat a vezetőedzők!

Rebrov Lanzafaméról, Lucsánszky a rendkívüli helyzetről is beszélt

A labdarúgó NB I 28. fordulóját követő sajtótájékoztatókon a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov kérdésre válaszolva a fegyelmi okokból erre a hétre az első csapattól száműzött Davide Lanzafaméról is beszélt, az MTK vezetőedzője, Lucsánszky Tamás a csapatát sújtó rendkívüli helyzetről ejtett szót, míg a Paksi FC-t irányító Csertői Aurél szerint szabályos góltól fosztotta meg a csapatát a Puskás Akadémia ellen Kassai Viktor játékvezető – mestermérlegek.  

NB I: hatan már vannak – velük állhat ki az MTK a Haladás ellen

Miután minden érdekelt véleményét kikérték, az a döntés született, hogy lesz meccs Szombathelyen, de az MTK-nál a bélhurutos fertőzés miatt csak hat futballista játéka biztos.

Nebojsa Vignjevics: A győzelemhez ezúttal a szerencse is kellett

A 4–0-s hazai vereség ellenére nem tart attól Radoki János, hogy menesztik a Puskás Akadémia labdarúgócsapatától. Supka Attila és Kuttor Attila egyaránt egy-egy tizenegyes miatt bosszús, Marko Nikolics, a Vidi edzője viszont édes győzelemről beszélt.

Feczkó Tamás: Amit az MTK vezetői kértek, azt megcsináltuk

Az MTK labdarúgócsapata március elején, a Ferencvárostól elszenvedett 3–1-es vereség után szakított Feczkó Tamás vezetőedzővel. A klub azzal indokolta a váltást – Feczkó helyére Lucsánszky Tamás került –, hogy az örökrangadóval együtt tíz egymást követő bajnokiból hetet elveszített a csapat és megtört az a játék, ami korábban jellemezte az együttest, hat pontra került a kieső helytől. Az edzőcsere óta eltelt három hét, a Nemzeti Sport Online Feczkó Tamást kérdezte a történtekről.

Horváth Ferenc: Fortuna egy nő, akinek folyamatosan udvarolni kell

Legutóbbi négy bajnokija közül háromszor győzött a Haladás labdarúgócsapata (ezúttal a Puskás Akadémiát győzte le 3–0-ra), Horváth Ferenc edző szerint tizenegy harcosa tudja, hogy a túlélésért kell harcolni. Edzői nyilatkozatok az NB I szombati, 26. fordulójából.

Radoki: Még meg kell szoknom, hogy először a negatív megjegyzések jönnek

Minden mérkőzésen hazai győzelem született a labdarúgó NB I 25. fordulójában. A Ferencváros–Haladás (2–0) és a Debreceni VSC–Diósgyőri VTK (1–0) meccs edzői értékeléseit már megosztottuk olvasóinkkal, most következzenek nyilatkozatok a további négy találkozóról!

MTK: Húsz évet dolgoztam ezért a lehetőségért – Lucsánszky

Az MTK labdarúgócsapatának új vezetőedzője, Lucsánszky Tamás olyan szakembernek tartja magát, aki precízen szereti felkészíteni a játékosokat a következő meccsre, és fontosnak tartja, hogy csapata védekezésben és támadásban is irányítani tudjon – az MTK-szurkoló edző a klub honlapjának beszélt minderről. 

MTK: valóban Lucsánszky lett az új vezetőedző – hivatalos

A Nemzeti Sport Online vasárnapi értesüléseinek megfelelően Lucsánszky Tamást nevezte ki vezetőedzőjének a labdarúgó NB I-ben szereplő MTK – olvasható a fővárosi klub hivatalos honlapján.

NB I: akár az FTC-től is érkezhet az MTK új edzője

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Lucsánszky Tamás az egyik jelölt az MTK vezetőedzői posztjára. Mint arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő fővárosi klub vasárnap délelőtt bontott szerződést Feczkó Tamással.

FTC: már nem Lisztes Krisztián az U19-esek edzője

Lucsánszky Tamás veszi át a Ferencváros U19-es labdarúgócsapatának irányítását, amely 14 forduló után 16 ponttal a hatodik helyen áll korosztálya élvonalbeli bajnokságában – adta hírül csütörtök este a zöld-fehérek hivatalos honlapja.

Ilyen még sohasem történt az egycsoportos NB II-ben!

Még nem fordult elő az egycsoportos labdarúgó NB II 2013-as bevezetése óta, hogy hét fordulót követően három trénertől is megváljanak. Most azonban ennek is eljött az ideje, sőt, két nap leforgása alatt köszöntek el három edzőtől – elsőként a Csákvártól elszenvedett 3–1-es vereség után Mészöly Gézával bontottak szerződést az ETO FC Győrnél, kisvártatva a kiválóan rajtoló, 3. helyen álló ZTE FC-nél Nagy Tamás munkáját köszönték meg (az ő utódja már meg is van Dobos Barna személyében), míg végül Siófokon Varga Attilát menesztették. A Nemzeti Sport Online utánajárt, hogy az előző években mikor történtek meg az első edzőváltások a csapatoknál – a 2013–2014-es bajnokság hasonlít a leginkább e tekintetben a futó szezonhoz, hiszen akkor csak nyolc forduló kellett ahhoz, hogy három trénertől is elköszönjenek.