FFT: C. Ronaldo egy állat volt, Fergie-nél a meccs sípszóig tartott – Saha

Ha sztárokat akarunk látni, Louis Sahával érdemes találkoznunk: „Zidane annyit mondott, bocs, miután lefejelte ellenfelét a vb-döntőben. Nem voltam meglepve az eseten, végül is tíz piros lapot zsebelt be.” A korábbi csatár a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszolt.

FFT: Saha Zidane-ról, Fergusonról és sok másról – nagyinterjú

Ha sztárokat akarunk látni, Louis Sahával érdemes találkoznunk: „Zidane annyit mondott, bocs, miután lefejelte ellenfelét a vb-döntőben. Nem voltam meglepve az eseten, végül is tíz piros lapot zsebelt be.” A francia csatár a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire válaszolt.

MU: Aki nem feszül meg a sikerért, előbb-utóbb elvész – Saha

Könyvírással is próbálkozik a korábbi futballsztár, Louis Saha, aki tudja, a gyerekek nem robotok, és örül, ha időnként néhány napot cannes-i otthonában tölthet.

Videó: Saha popsztárnak érezte magát a csepeli iskolában

A Manchester United korábbi francia válogatott labdarúgóját vastapssal fogadták a csepeli Nagy Imre Általános Iskola diákjai. A BL-győztes csatár a Csepel Utánpótlás Sportegyesület edzéséhez is csatlakozott.     

Labdarúgás: Cristiano Ronaldo tette helyre Saha önbizalmát

Hazánkban járt Louis Saha, a Manchester United korábbi francia válogatott játékosa. A csütörtöki sajtótájékoztatón többek között volt csapattársáról, Cristiano Ronaldóról, Gera Zoltánról és a mai Manchester Unitedről is beszélt. 

Képgaléria: az MU BL-győztes csatára Csepelen járt

Louis Saha, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi csatára és jelenlegi utazó nagykövete a csepeli Nagy Imre Általános Iskola sportpályáján a Csepeli Utánpótlás Sportegyesület edzésére látogatott el. Nézze meg Török Attila képeit az eseményről! A francia futballistával készült exkluzív interjút később olvashatja oldalunkon.

Az Arsenal korábbi sztárja debütált a filmiparban – szexjelenettel

Johan Djourou, a Premier League-ben szereplő Arsenal korábbi játékosa hamarosan egész estét filmben lesz látható. A svájci labdarúgó a N.O.L.A. Circus című francia alkotásban vállalt szerepet – amelyet Djourou egyébként producerként is támogat –, igaz, csak egy jelenet erejéig, de az a néhány képkocka meghökkentőre sikeredett...

Videó: Saha, Yorke és Cole is betalált a Bayern ellen

A Manchester United öregfiúkcsapata 4–2-re legyőzte a Bayern Münchent az Old Traffordon.

„Muri” Yakin, „Zűrzavar” James és „Frédi” Kanouté is szögre akasztotta

Miután sikerült elpasszolnunk a gyanútlan rokonoknak a tavaly egészen más rokonoktól kapott, egészen fölösleges vackokat, és a jobb sorsra érdemes megajándékozott már vadul keresi, kire sózhatná rá azokat a következő karácsonykor; epénk és májunk túlélte a két ünnep (és a konyhaasztal) terhét, majd újévkor rávirradtunk másnaposan arra, hogy valójában még aznaposak vagyunk, imigyen egy teljes éven át merültünk tudatalattinkba (de ott szerencsére semmit sem találtunk); itt az ideje annak, hogy ismét számba vegyük a futballvilág legnevesebb visszavonultjait. Háromrészes sorozatunk harmadik, befejező darabját olvashatják alant.

Sahából Zaha? Aha! - kép

Az utóbbi idők futballjának egyik negatív jelensége, hogy az ember drága pénzen vesz egy mezt kedvenc csapatának valamelyik játékosával, aztán a következő szezonban – kis túlzással – már dobhatja is ki. Néha azonban a sors szerencsés összjátékával fricskát lehet mutatni a sorsnak. Például az egyik Manchester United-szurkolónak volt egy ütős kis meze Louis Saha nevével, de most feltűnt a csapatban Wilfried Zaha. A házi barkácsolás eredménye az lett, hogy leszedte az S-betűt, helyére írta a Z-t, a már eleve meglévő kilences elé csak egy 2-es számot kellett biggyesztenie, és már mehetett is a parkba futballozni. A kivitelezés minőségét inkább nem jellemeznénk, de a kreativitásért mindenképpen jár a kalapemelés.

Lazio: visszavonul a Manchester Uniteddel BL-t nyerő csatár

Bejelentette a visszavonulását a pályafutása során a Manchester United, az Everton, a Tottenham és a Lazio labdarúgócsapatánál is megforduló Louis Saha.

Lazio: az MU korábbi francia támadója Rómában folytatja

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio hivatalos honlapján jelentette be, hogy a klubnál folytatja pályafutását Louis Saha, a Manchester United és a francia válogatott korábbi támadója.

PL: a francia válogatott „vándor” távozik a Sunderlandtől

Louis Saha közös megegyezéssel szerződést bontott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sunderlanddel – mondta el Martin O’Neill menedzser a Shields Gazette nevű újságnak. A francia válogatott csatár így szabadon igazolhatóvá vált.

MU: Rooney szerint Henry a PL-történelem legjobbja

A Manchester United támadóklasszisa, Wayne Rooney szerint az Arsenal egykori legendája, Thierry Henry a Premier League húszéves történelmének legjobb játékosa.

Van Persie-Song, belső hang és brutális realizmus

Az olimpiai izgalmak után is nagy a nyüzsgés a nemzetközi átigazolási piacon, még ha rekordok nem is dőlnek meg mostanában. Vagy mégis? Szokásos sorozatunk hetente foglalja össze az átigazolási piacokon történteket, ezúttal az angliai futballeseményekkel foglalkozunk.

Vb 2010: Saha reménykedik benne, hogy ott lehet Dél-Afrikában

Louis Saha nem titkolja, bízik benne, hogy ott lehet a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. Az Everton csatára legutóbb 2006 novemberében húzhatta magára a francia válogatott mezét, ám az utóbbi időben mutatott formája alapján joggal bízhat benne, hogy Raymond Domenech szövetségi kapitány rá is számít majd.

Everton: Louis Saha a földre teperte a telhetetlen szurkolót

Louis Saha földre vitt egy őt inzultáló szurkolót az Everton–Manchester City bajnoki után.