Bayern: Matthäus szerint csak úgy nem engedik el Flicket

Lothar Matthäus szerint a Bayern München csak lelépési díj ellenében válik meg Hansi Flicktől, a labdarúgócsapat vezetőedzőjétől, aki szombaton váratlanul bejelentette az idény végi távozását – írja az MTI.

A 45. kapitány – Lothar Matthäus a magyar válogatott kispadján

A hatvanéves Lothar Matthäus igazán nem panaszkodhat arra, hogy rövid és eseménytelen lenne a pályafutása. Amihez nyúlt, előbb-utóbb arannyá vált – csak BL-t nem nyert, és persze a mi kapitányunkként sem vitte sokra. Sorozatunk utolsó epizódjában magyarországi szerepvállalásáról esik szó.

Csak a baj volt vele – Lothar Matthäus kalandjai az edzői pálya labirintusában

A 60 éves Lothar Matthäus igazán nem panaszkodhat arra, hogy rövid és eseménytelen lenne a pályafutása. Amihez nyúlt, előbb-utóbb arannyá vált – csak BL-t nem nyert, és persze magyar kapitányként sem vitte sokra. Sorozatunk harmadik epizódjában edzői szárnypróbálgatásairól esik szó.

Csúcsra járatva – amikor Lothar Matthäus végre trófeákat nyert

A 60 éves Lothar Matthäus igazán nem panaszkodhat arra, hogy rövid és eseménytelen lenne a pályafutása. Amihez nyúlt, előbb-utóbb arannyá vált – csak BL-t nem nyert, és persze magyar kapitányként sem vitte sokra. Sorozatunk második epizódjában a válogatottal és egyénileg is feljut a világ tetejére.

Eb 2020: Matthäus szerint Löw elviszi Müllert az Eb-re

Lothar Matthäus szerint a nyári labdarúgó Európa-bajnokságra behívja majd a német válogatott keretébe Thomas Müllert Joachim Löw szövetségi kapitány – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

Labdarúgás: Dárdai, Bolt és Schwarzenegger is üzent Matthäusnak – videó

Hatvanadik születésnapján exkluzív interjút készítettünk a valaha volt egyik legsikeresebb német labdarúgóval, a korábbi magyar szövetségi kapitány Lothar Matthäusszal. Az aranylabdás világ- és Európa-bajnok szakember a közösségi oldalán olyan videót osztott meg, amelyen világsztárok, neves edzők, labdarúgók és sportolók köszöntötték fel. Volt köztük magyar is.

“I never gave up!” – exclusive interview with 60-year-old Lothar Matthäus

The star became sixty years old: Lothar Matthäus, former head coach of the Hungarian national team living in Budapest is the happiest when he can be with his children.

Épp csak kapus nem volt – 60 éves Lothar Matthäus, az egyik utolsó all-round futballista

A március 21-én 60. életévét betöltő Lothar Matthäus igazán nem panaszkodhat arra, hogy rövid és eseménytelen lenne a pályafutása. Amihez nyúlt, előbb-utóbb arannyá vált – csak BL-t nem nyert, és persze magyar kapitányként sem vitte sokra. Négyrészes sorozatunk első epizódjában jobbára a vesztes döntőiről esik szó.

Bundesliga: Sosem játszott még ilyen látványosan a Bayern – Matthäus

Nemcsak a Nemzeti Sport, hanem egykori klubja, a Bayern München is születésnapi interjút készített a hatvanesztendős Lothar Matthäusszal. A korábbi magyar szövetségi kapitány a bajorok jelenlegi játékát dicséri, valamint kifejti, hogy mit jelent neki a labdarúgás.

„Sosem adtam fel!” – exkluzív interjú a 60 éves Lothar Matthäusszal

Hatvanesztendős lett a világsztár: Lothar Matthäus, a Budapesten élő korábbi magyar szövetségi kapitány akkor a legboldogabb, ha a gyerekeivel lehet együtt.

Németország: Beckenbauer szerint Lothar Matthäus jó kapitány lenne

Franz Beckenbauer reméli, hogy a korábban a magyar nemzeti csapatot is irányító Lothar Matthäus lesz a német labdarúgó-válogatott következő szövetségi kapitánya.

Németország: Matthäus a közvélemény nyomására elgondolkodna a kapitányságról

Lothar Matthäust saját bevallása szerint nem foglalkoztatja az, hogy a nyártól átvegye a német labdarúgó-válogatott irányítását, a közvélemény nyomására azonban mégis elgondolkodna a lehetőségen.

Németország: Matthäusnál Ralf Rangnick a favorit Löw helyére

Lothar Matthäus szerint Ralf Rangnick a legesélyesebb jelölt a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, miután kiderült, hogy a tavalyról idén nyárra halasztott Európa-bajnokság után távozik posztjáról Joachim Löw – adta hírül az MTI.

Németország: Matthäus felvetődött kapitányjelöltként, Dárdai is reagált

A német sajtóban szinte mindennapos beszédtémát szolgáltat az, hogy ki válthatja majd Joachim Löwöt a német labdarúgó-válogatott kispadján a közeljövőben. A legnépszerűbb két utódjelölt természetesen a Liverpool vezetőedzője, Jürgen Klopp és a BL-címvédő Bayern München mestere, Hansi Flick, ám a korábbi 36-szoros válogatott Mehmet Scholl az egykori magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus nevét is felvetette. Ennek kapcsán Dárdai Pált is megkérdezték. 

Lothar Matthäus: I said, “there’s nothing to think about, you have to come to Budapest!”

Lothar Matthäus only said good things about the Hungarian capital, and that's also one of the reasons why RB Leipzig and Mönchengladbach chose Puskás Aréna.

Lothar Matthäus: Azt mondtam, nincs min gondolkodni, Budapestre kell jönnötök!

A korábbi 150-szeres német válogatott Lothar Matthäus csupa jót mondott a magyar fővárosról, ezért is esett az RB Leipzig és a Mönchengladbach választása a Puskás Arénára.

Hertha: Matthäus örül Dárdai Pál visszatérésének

A 150-szeres német válogatott Lothar Matthäus örömmel fogadta, hogy hétfőn újra Dárdai Pál lett a Hertha BSC labdarúgócsapatának a vezetőedzője – számolt be róla az MTI.

Németország: Matthäus lehetne Löw utódja a válogatottnál – Veh

A számos Bundesliga-csapatnál megfordult Armin Veh szerint a korábbi magyar szövetségi kapitány, Lothar Matthäus lehetne Joachim Löw utódja a német labdarúgó-válogatottnál.

Edzősors: Marco Rossi remek munkát végez a válogatottal – Thomas Doll

A Ferencváros korábbi vezetőedzője továbbra sem szakadt el Magyarországtól, és van véleménye a német futballról is.

Bundesliga: Matthäus szerint Lewandowski megdöntheti Gerd Müller rekordját

Lothar Matthäus szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnél (FIFA) az év játékosának megválasztott Robert Lewandowski a mostani Bundesliga-idényben megdöntheti Gerd Müller csaknem 50 éve élő 40 gólos rekordját – írja az MTI.