Videó: Szeretnénk, ha a MotoGP visszatérne Magyarországra – Capirossi

Loris Capirossi karrierje meseszerűen indult, hiszen 1990-ben, mindjárt az első versenyévében világbajnok lett a Hondával a 125 köbcentis géposztályban. Ehhez kellett a hungaroringi győzelme is, amelyre a mai napig jól emlékszik. Erről is beszélt az NSO Tv-nek adott exkluzív interjújában, amelyben szóba került a MotoGP magyarországi visszatérésének lehetősége is.

MotoGP: a San Marinóban bukó Capirossi sikeres műtéten van túl

A gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i Nagydíján királykategóriabeli futamán eleső olasz Loris Capirossin sikeres kézműtétet hajtottak végre.

Loris Capirossi: jöhet a 300. futam!

Loris Capirossi a hétvégén mérföldkőhöz érkezik, a gyorsasági motoros világbajnokság 2010-es katari idénynyitóján ugyanis pályafutása során 300. nagydíján állhat rajthoz. Ez eddig még senkinek sem sikerült előtte.

MotoGP: a 21. idényét kezdő Capirossi mérföldkőhöz érkezik Katarban

Loris Capirossi a hétvégén mérföldkőhöz érkezik, a gyorsasági motoros világbajnokság 2010-es katari idénynyitóján ugyanis pályafutása során 300. nagydíján állhat rajthoz. Ez eddig még senkinek sem sikerült előtte.

Capirossi ismét kihagyhatja a futamot, Vermuelen a tizedik

A Rizla Suzuki csapat számára elég vegyesen alakult a nap Assenben, a Holland Nagydíj csütörtöki szabadedzésein. Az ausztrál Chris Vermeulen jó formában volt, és a tizedik helyen végzett délután, ám csapattársa, az előző futamot sérülés miatt kihagyó Loris Capirossi kicsúszott, és súlyos sérüléssel szállították kórházba. Az olasz versenyző a péntek délelőtti szabadedzésen sem állt rajthoz. A tréninget Daniel Pedrosa nyerte.

Moto GP: Loris Capirossi visszatér Assenben

A doningtoni Brit Nagydíjat kézsérülése miatt kihagyó Loris Capirossi rajthoz áll Assenben a hétvégén.

Casey Stoner jutalomjátékát hozta a Phillip Island-i verseny

A harmadik helyről induló Casey Stoner futamgyőzelemmel köszöntötte a hazai szurkolókat a gyorsaságimotoros vb-sorozat Ausztrál Nagydíján, a királykategóriában. A Phillip Island-i pályára több mint 50 ezer néző a Japán Nagydíjon szerezte meg pályafutása első világbajnoki címét, amelyet a lehető legméltóbb módon ünnepelt meg. A Ducati-versenyző kilencedik alkalommal nyert 2007-ben, a második helyen csapattárs, Loris Capirossi zárt, megelőzve Valentino Rossit (Yamaha).