Paks: korábbi utánpótlás-válogatott védőt szerződtettek Siófokról

A Paksi FC a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Siófoktól Lorentz Mártont, a 25 éves védőt.

NB II: hat távozó Siófokon, Gál István marad a vezetőedző

Gál István marad a labdarúgó NB II-ben szereplő BFC Siófok vezetőedzője, míg a keretből hatan biztosan távoznak – számolt be róla a klub honlapja, a bfc-siofok.hu.

Videoton: heten nem kezdték meg a felkészülést, Anel Hadzic igen

Megkezdte a felkészülést a 2018–2019-es szezonra az NB I-ben aranyérmes Videoton FC. A székesfehérváriak hét játékosa a klub engedélyével nem jelent meg az orvosi felmérésen.

NB II: ma újra játszhat az edzője által megszégyenített siófoki

A hivatalos közlemény kiadása után Varga Attila edző személyesen is elnézést kért a csapat belső védőjétől, Lorentz Mártontól, akit a Nyíregyháza elleni bajnokit követően a nagy nyilvánosság előtt szégyenített meg.

NB II: a Siófok edzője elnézést kért a játékosától (is)

Varga Attila, a Siófok NB II-es labdarúgócsapatának vezetőedzője elnézést kért a Nyíregyháza elleni bajnokijuk után tett nyilatkozatáért.

NB II: az edző interjú közben száműzte az U19-esekhez hibázó védőjét – videó

A Siófok 1–0-s vereséget szenvedett csütörtökön a Nyíregyháza vendégeként a labdarúgó NB II 33. fordulójában. A Szpari győztes gólja a 91. percben esett, miután a vendégek védője, Lorentz Márton hibázott.

NB II: a Soroksár a Videotontól kapott kölcsön hátvédet

Lorentz Márton személyében a Videotontól kapott kölcsön hátvédet a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár – számolt be róla a fehérvári klub honlapja.

Videoton: három biztos távozó, elkezdődött a felkészülés

Kovács Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton sportigazgatója a csapat hivatalos honlapján beszélt a nyári átigazolási tervekről. A fehérvári csapat ma elkezdte a felkészülést a következő szezonra.

NB I: túl a műtéten az U20-as védő, bízik a vb-szereplésben

Kedden műtéten esett át Lorentz Márton. A Puskás Akadémia 20 esztendős labdarúgójának térdéből kivették a porcot, ezzel várhatóan rövidül a gyógyulás ideje.