NB III: Jagodics és a korábbi Fradi-támadó is a Szparinál

A labdarúgó NB I-től licencproblémák miatt búcsúzó Nyíregyháza Spartacus két élvonalbeli játékossal erősödhet – tudta meg a Nemzeti Sort Online. A korábban a Ferencvárosban is futballozó támadó, Pölöskey Péter és a legutóbb az élvonalbeli Lombard Pápa védőjeként szereplő Jagodics Bence is már a többiekkel készül, megállapodás holnapra várható.

Pápa: Lombard nélkül, de új stadionnal – a 4. vonalból?

Bár még a sok a bizonytalanság a pápai labdarúgással kapcsolatban, az biztos, hogy az eddigi névadó Lombard nélkül, a helyi fiatalokra támaszkodva alakul majd ki az új csapat, amely várhatóan a megyei bajnokságból indulva igyekszik följebb lépni. Minderről Áldozó Tamás, Pápa polgármestere nyilatkozott.

NB I: valószínűleg a megye I-ig zuhan a pápai labdarúgás

A Pápán szereplő Lombard labdarúgócsapata a 2015–2016-os szezonra nem kapta meg a licencet, miközben az együttes kiesett az élvonalból. Az önkormányzat tíz év után szakít a Lombarddal, és ugyan az NB III-as indulásra van esély, jelen állás szerint az a legvalószínűbb, hogy a megyei első (esetleg másod-) osztályban induló csapat képviseli az ősztől a legmagasabb szinten a futballt Pápai Perutz néven. Minderről Áldozó Tamás polgármester beszélt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. A teljes interjút megtekintheti az alábbi videóban!

NB I: egy év alatt több mint 120 ezerrel csökkent a látogatottság

Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A hétvégi utolsó bajnoki kör elemzése után most a 2014–2015-ös szezon egészét vizsgáltuk. Az összegzésből kiderült, hogy az élvonalbeli mérkőzésekre járó szurkolók közül a legtöbben (195 467) a Ferencváros mérkőzéseit, legkevesebben (41 190) pedig a Lombard Pápa találkozóit választották.

MLSZ: nem áll jogukban az indoklást nyilvánosságra hozni

A Magyar Labdarúgó-szövetség fellebbviteli licencadó bizottsága 2015. május 26-i ülésén jogerős döntéseket hozott a 2015–16-os szezon klublicenckérelmei kapcsán. A bizottság a Kecskemét, a Pécsi MFC, a Nyíregyháza Spartacus és a Lombard NB I-es, valamint az Újpest nemzetközi (UEFA) és a Putnok NB II-es licenckérelmező fellebbezéseit elutasította. Az MLSZ 2015. május 29-én megküldte az érintett klubok számára a fellebbviteli licencadó bizottságnak az adott sportszervezet fellebbezése alapján készült, részletes indoklással ellátott határozatát – olvasható az mlsz.hu-n.

Lombard: Nem érdekel, aki mást gondol a távozásomról - Szűcs

A labdarúgó NB I 29. fordulójában a Lombard Pápa a Paksot fogadja szombaton 18.30-tól. A hazaiaknál utoljára lép pályára a Perutz Stadionban Szűcs Lajos, aki csaknem egy évtizede meghatározó szerepet tölt be a város labdarúgásában.

NB I: ez a csúcs - 4200-an a legnézettebb meccsen

Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 28. forduló meccseit összesen alig többen, mint 17 ezren látták, ám a Ferencváros vendégjátéka így is nézőcsúcsot hozott, ezúttal Pakson. A bajnoki kör legnézettebb mérkőzése a DVSC­-Teva–Lombard Pápa találkozó volt.

Lombard: Bíró Péter cége ellen felszámolás indult

A Magyar Nemzeti Bank visszavonta a Bíró Péter tulajdonában lévő Kézizálog Pénzügyi Szolgáltató Zrt. tevékenységi engedélyét, a jegybank pedig kezdeményezte a cég felszámolását.

NB I: a Lombard kétgólos előnyről ikszelt a Haladással

A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Lombard Pápa kétgólos előnyről 2–2-es döntetlent játszott a Haladással. A pápaiak a 7. percben 2–0-ra vezettek, a szombathelyiek azonban Jagodics Márk és Radó András góljával pontot mentettek. A kiesés elkerüléséért zajló harc szempontjából egyik csapat sem lehet elégedett az egy ponttal.

A Lombard és a Hali is két pontot hagyott Pápán

A labdarúgó NB I 25. fordulójában a Lombard Pápa kétgólos előnyről 2–2-es döntetlent játszott a Haladással. A pápaiak a 7. percben 2–0-ra vezettek, a szombathelyiek azonban Jagodics Márk és Radó András góljával pontot mentettek. A kiesés elkerüléséért zajló harc szempontjából egyik csapat sem lehet elégedett az egy ponttal.

NB I: az első és a második rangadóján még ezren sem voltak

Olvasóink már megszokhatták, hogy a Nemzeti Sport Online a labdarúgó NB I aktuális fordulóját követően a kluboktól összegyűjti a mérkőzések hivatalos látogatottsági adatait. A 20. forduló az össznézőszámok tekintetében nem szolgált sem negatív, sem pozitív csúccsal, ám az megdöbbentő, hogy a listavezető Videoton és az őt üldöző, második helyezett MTK összecsapásán még ezren sem voltak.

NB I: nem bírt egymással az ETO és a Lombard

Gól nélküli döntetlenre végzett a Győri ETO és a Lombard Pápa a labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén. Több helyzet adódott a győriek előtt, de Szűcs Lajos nagy bravúrokat bemutatva tartotta meccsben csapatát, mely így értékes ponttal gazdagodott.

Nem bírt egymással a Győri ETO és a Lombard Pápa

Gól nélküli döntetlenre végzett a Győri ETO és a Lombard Pápa a labdarúgó NB I 20. fordulójának záró mérkőzésén. Több helyzet adódott a győriek előtt, de Szűcs Lajos nagy bravúrokat bemutatva tartotta meccsben csapatát, mely így értékes ponttal gazdagodott.

Lombard: a bajnoki rajt előtt megváltak a 26 éves támadótól

A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa fél év után szerződést bontott Olasz Dénessel.

Videó: Ramírez látványos passzából Busai ismét betalált

Mint megírtuk, a Ferencváros labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte a Lombard Pápát. A találkozó második találatát Cristian Ramírez gyönyörű passzából Busai Attila lőtte. Íme, a meccs góljai!

Lombard: NB III-as csapathoz kerül kölcsönbe a cserekapus

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB III Nyugati csoportjának 11. helyén álló Rákosmente KSK-ban folytatja pályafutását Markek Tamás, a Lombard 23 éves kapusa.

Lombard: napi három edzés és egy szalagszakadás Pápán

Több mint egy hónapos szünet után a hét elején elkezdte a téli felkészülést a Lombard Pápa labdarúgócsapata. Lengyel Ferenc vezetőedző szakmai irányításával napi egy edzés szerepelt a programban, a jövő héttől azonban már napi három tréninggel folytatódik tovább a bakonyaljai együttes munkája.

Lombard: elkezdték - Lengyel gyorsítani és fiatalítani akar

Bő egy hónapos téli pihenőt követően hétfőn megkezdte a labdarúgó NB I tavaszi idényére való felkészülést a Lombard Pápa, Lengyel Ferenc vezetőedző fiatalítani és gyorsítani szeretne a csapaton.

Az NB I-es csapatok téli felkészülési programja

Tekintse meg a tavaszi folytatásra készülő élvonalbeli együttesek meccsekkel tarkított téli programját! A címlapunkon a bajnoki rajtig elérhető táblázatunkat folyamatosan frissítjük az új információkkal, akárcsak az NB I-es átigazolásokról készített gyűjtésünket.