FTC: A Puskás Aréna felé tartunk – Kubatov Gábor

A Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor a Hír TV-nek adott interjújában beszélt a Liu fivérek országváltásáról, az Újpest elleni 6–0-ás sikerről, Szalai Ádám szerződtetésének lehetőségéről és a labdarúgócsapat tavaszi Európa-liga-szerepléséről is.

Rp. gyorskorcsolya: a Liu fivérek készek kifizetni a szövetség által kért költséget

Megtörte a csendet Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang: olimpiai bajnokaink azért hallgattak idáig, mert őket is megviseli, hogy így kellett dönteniük – a Nemzeti Sportnak adott interjúval szeretnének üzenni, leginkább a sportág és a sport szerelmeseinek. Aztán újra a munkára figyelnének, mert nekik továbbra is a short track a legfontosabb.

Rövid pályás gyorskocsolya: a szövetség hozzájárul Liuék országváltási kérelméhez – hivatalos!

A Magyar Országos Korcsolyázószövetség (MOKSZ) közleményt juttatott el a szerkesztőségünkhöz, amelyben összefoglalja az olimpia bajnok Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor országváltási kérelmével kapcsolatos elnökségi döntéseket. A határozatokat változtatás nélkül közöljük.

Rp. gyorskorcsolya: „Elengedjük a fiúkat” – Kósa Lajos a Liu fivérekről

A Magyar Országos Korcsolyázószövetség elnöke, Kósa Lajos sajnálja, hogy az olimpiai bajnok testvérek az országváltás mellett döntöttek, ám nem gondolja, hogy ettől megszűnik itthon a sportág.

Rp. gyorskorcsolya: csütörtökön dönt a szövetség Liuék országváltásáról

Ahogy arról beszámoltunk, országváltást kezdeményezett a Magyar Országos Korcsolyázószövetségnél Liu Shaolin és Shaoang. Az ügy kapcsán csütörtökön jöhet a folytatás.

Rp. gyorskorcsolya: a Liu testvérek eleshetnek olimpiai járadékuktól

Bár a Liu testvérek országváltási kérelmükben nem jelöltek meg országot, minden bizonnyal Kína színeiben folytatják pályafutásukat, így eleshetnek olimpiai járadékuktól, mivel a népköztársaság nem ismeri el a kettős állampolgárságot.

Rp. gyorskorcsolya: Csak köszönettel tartozunk a fiúknak – Gyulay Zsolt

A Liu fivérek országváltása miatt megkerestük a Magyar Olimpiai Bizottságot. A gyorskorcsolyázók az olimpiai járadékuktól minden bizonnyal elesnek.

Rp. gyorskorcsolya: országváltást kezdeményeztek a Liu testvérek!

A Liu fivérek, Shaolin Sándor és Shaoang a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) hozzájárulását kérték az országváltásukhoz vezető folyamat megindításához – derül ki a magyar szövetség hivatalos honlapján kedden megjelent közleményből.

Rp. gyorskorcsolya: a két Liu és Jászapáti sem indul Bormióban

Az olimpiai bajnok Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor, valamint Jászapáti Petra sem indul a bormiói rövid pályás gyorskorcsolya-viadalon – közölte az MTI.

Rövid pályás gyorskorcsolya: Itt a vége! – Burján Csaba visszavonul

Olimpiai és Európa-bajnokként vonul vissza Burján Csaba: a pjongcsangi ötkarikás siker egyik „szállítója” a kezdetekkor nem is remélte, hogy ilyen magasra juthat pályafutásában.

Rp. gyorskorcsolya: „A Liu fivérek magyarok, magyar színekben fognak versenyezni”

Nem áll fenn a veszélye annak, hogy a magyar szövetségtől júliusban távozó Csang Csing Linával Kínában készülő Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang a jövőben más ország színeiben versenyezzen – mondta Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó-szövetség elnöke a Mandinernek adott interjújában.

Rp. gyorskorcsolya: „Az eddig közösen felépített utat szeretnénk folytatni” – Liuék arról, miért készülnek Kínában

Mint megírtuk, Liu Shaolin és Liu Shaoang az Instagramon közös bejegyzésben tudatta, hogy a következő szezonban Kínában, Csang Csing Lina és Dzse Szu Csun irányításával készülnek.

Rp. gyorskorcsolya: Kínában, újra a volt edzőjükkel, Csang Csing Linával készülnek a Liu testvérek a szezonban

Az Instagramon tudatta Liu Shaolin és Liu Shaoang, hogy a következő szezonban Kínában, Csang Csing Lina és Dzse Szu Csun irányításával készülnek.

Kép: szinkronhangok lettek a Liu testvérek – hamarosan a mozikban!

„Szinkronhangok lettünk” – jelentette be Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang közös posztban az Instagramon. Kiváló gyorskorcsolyázóink a magyar mozikban július 28-án megjelenő DC Szuperállatok Ligája című filmhez adták a hangjukat.

Shaoang Liu: My brother gave me strength from a distance

Shaoang Liu will return to Hungary from the World Championships in Montreal with four gold medals. The younger Liu brother will start his vacation overseas after an extremely long but very successful season.

Liu Shaoang: A bátyám távolról adott erőt

Négy aranyéremmel térhet haza a montreali világbajnokságról Liu Shaoang – illetve tér majd haza: a fiatalabbik testvér a tengerentúlon kezdi meg pihenőjét a rendkívül hosszú, ám nagyon eredményes idény után.

Rp. gyorskorcsolya: nézze újra Liu Shaoang mesterhármasát! – videó

Mint arról már beszámoltunk, Liu Shaoang 500, 1000, 1500 méteren is világbajnok lett a montreali világbajnokságon. A 3000 méteres szuperdöntőben a hetedik lett, de az összetett aranyát fölényesen megnyerte. Nézze meg a kétszeres olimpiai bajnok mindhárom aranyérmes futamának felvételét!

Rp. gyorskorcsolya: Liu Shaoang nyert 1000 méteren, és megvédte összetett vb-címét

Megnyerte az ezerméteres döntőt is Liu Shaoang, így már a 3000 ezer méteres szuperdöntő előtt világossá vált, hogy a fiatalabbik testvér megvédte összetett világbajnoki címét a montreali vb-n.

Rp. gyorskorcsolya: Liu Shaoang korszakos klasszissá nőtte ki magát – Bánhidi Ákos

Liu Shaoang történelmet írt szombaton Montrealban – triplán is. Megszerezte a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázás első világbajnoki aranyérmét 1500 méteren, megvédte vb-címét 500-on, és olyanra sem volt még példa, hogy magyar short trackes ugyanazon a napon két győzelmet arasson egy vb-n.

Rövid pályás gyorskorcsolya: döntőbe jutott a férfiváltó a vb-n

A visszalépések miatt végül hat-hat csapat lépett jégre a váltóversenyek elődöntőiben a montreali világbajnokságon – férficsapatunk sikerrel vette az akadályt.


Kézilabda Eb: Tudta-e?